Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kam? Heelp!

Kam? Heelp!

Do včeraj sem imela za družino potrjeno ugodno varianto za dopust, ki pa je sedaj padla v vodo Zdaj iščem alternativo, najraje Bolgarijo, Grčijo, Turčijo… za čim mnaj $ , ker smo pred mesecem dni že bili na Djerbi za 14 dni in nisem planirala še enega večjega zneska.
Malo sem gledala po netu, pa nekak ni nič ugodno za ta termin (11.7.-22.7.). A je kdo našel kaj cenovno zanimivega?
Sama razmišljam, da bi šli z avtom na Korziko, po moje najceneje od teh variant, mož pa je bolj za prej omenjene destinacije.

Kakšen nasvet? Aja, cenovno pa naj bi bilo tam do 150k za oba, otrok pa ima najverjetneje brezplačno.

Z vprašanjem se obrni na forum kam in kako na počitnice.

Se strinjam z tvojim možem. Korzika zna bit kar draga. Bila pa sem v Bolgariji in je cenovno zelo ugodna. Priporočam da iščeš apartma varianto – hrana je namreč zelo poceni.

Poglej na;

ali direkt na Bolgarijo;

Kar nekaj ugodnih variant, kajne!??

Hvala, ja , na prvi pogled je ugodno, ker je predstavljen zdajšnji termin. Če pa izbereš datum, ki sem ga navedla zgoraj, je pa skoraj 100k po osebi 🙁

Verjetno bom počakala kakšen last minute, pa pol brž v akcijo! Dopust imava namreč oba že planiran, ne morem kadarkoli…

hoj!

jaz itak navijam za Korziko :))) mi bi šli ful … sam kaj ko mali miško ne prenese avtomobila … no drugo leto mislim da bomo poskusili :)))

je pa Korzika tko da se splača edino kampirat … če mate opremo in vse ne sme bit predrago … če imate vso hrano sabo :))) nasprotno pa zna bit kar precej drago.

druga varjanta je pa točno ta … 3 dni pred odhodom pojdi v last minit center in izberi najugodnejšo varjanto :))) to bomo verjetno naredili tudi mi.

B.

Barbara, Korzika me je čist navdušila! Tudi po tvoji zaslugi 😉

Najbrž bomo letos vzeli eno last minute, sicer samo za en teden, pa bo ostalo malo več dopusta za drugo leto spomladi, ko nameravamo v Indijo.

Za drugo leto pa bomo pustili Korziko! sedaj je tudi mož ZA, ko je videl tvoje slikce 🙂

New Report

Close