Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KAM INVESTIRATE SVOJ DENAR

KAM INVESTIRATE SVOJ DENAR

Vprašanje v temi..

Investirate kam? Ali hranite bolj dolgoročno na banki, vzajemnih skladih ipd?

Kje se po vaših izkušnjah najbolj splača varčevati?

Vsak mesec nakazujem stranki SDS. Ko bomo zmagali, boste videli hudiča!

Jaz imam trenutno večino v delnicah in v glavnem pobiram dividende, ko se bodo obresti začele zviševat, pa prestavim v obveznice in depozite v pričakovanju naslednje krize.

Ne investiram, ker nimam kaj. Vsak konec meseca si čestitam, če, ko pridem skozi na nuli.

V nepremičnine , drugače pa najraje tja kamor država ne vidi.

Ko dobim plačo, dvignem ves denar – ni ga dosti (750€), ko se mesec obrne, porabim skoraj vse. Vedno imam prihranke v nogavici, nikoli na banki. Imam 1 kartico in to je vse, to mi zadošča. Plačujem vedno s kešem.

Ja dobro, če hočete sami delat za dnar in nočete, da dnar za vas dela, pa si bodite sami krivi.

Zlate palice…

Če bi mi slučajno kdaj kaj ostalo konec meseca, bi porabila za renovacijo par nujnih stvari v stanovanju.

Ka tiste delnice nore24 že dajejo kakšne dividende ali za rit obrisat, da zdaj poleg tiste kapitalizacije še enkrat dodatno Ivanu nakazujete?

Ker imam plačilni razred S (survivor), investiram v zalogo hrane in tekočih stroškov zaenkrat😃 upam, da se mi obrestuje enkrat!

Prekajen meso dl cajt gvera;)

več povej … zdaj sem dobila odpravnino, pa bi jo kar njim nakazala, a to gre?

Investiram vase in v svojo družino. Nekaj imamo na strani za hude čase, ne pa kopičimo velike denarje. Vsi so nam fouš, ker si reči privoščimo, a sami ne pomislijo, da imajo velike zneske na banki in jim je škoda dati ZASE, tako da nam je marsikdo že rekel od kje vam denar. Ja delamo in si na račun tega tudi kaj privoščimo

Ravnokar bom investirala v zobe. Predračun že imam …

vlagam v sebe☺
za zabavo, razvajanja, ženske, hrano, pijačo …. za pogreb imam pa že vplačano ☺

Trenutno nimam v delnicah nič, ker čakam korekcijo. Potem pa spet v kako izmed nasdaq delnic.

Jaz sem vse, kar sem imela, investirala v sanacijo bančne luknje. Da bojo imeli tajkuni kaj jesti, pa da bojo lahko vzdrževali svoje premičnine in nepremičnine.

Slovenski davkoplačevalci največ investirajo v bančno luknjo in privat žepe kriminalcev…politika in njej podrejen skorumpiran sodni sistem to močno podpirata.
Če ne verjamete si poglejte oddajo bančna luknja drugi del naslednji četrtek na RTVSLO1 zvečer.

Trenutno investiram v svoje podjetje in v obnovo hiše.

Investiram v sebe in na sebe.

50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} banka, 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} kovine, 30{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} crypto. Obnavljam pa stanovanje trenutno.

New Report

Close