Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Kam je poniknila noseča Ajda Sitar?

Kam je poniknila noseča Ajda Sitar?

Pozdravljene!

Je Ajda Sitar rodila? Morda katera ve? Spremljam jo na IG. Kar naenkrat je čisto poniknila.

Lep pozdrav!

Sem tudi jaz opazila, da je ni nikjer. Upam samo, da v miru prezivlja prve trenutke s svojo druzinico in da ni kaj hujsega.

Tudi jaz se sprasujem, kje je. Res upam, da gre za zacasni umik in ne kaj hujsega..

In kaj vas koji k briga kje je..? Če bi želela, da veste, bi vam verjetno sama povedala, mar ne? Hijene vohunske. Skrbite raje zase. Idite kvačkat, likat, bo več koristi od vas

No takole je. Če si influencerka, ki vsako sekundo objavljaš kaj delas, ješ, kdaj si vstala, kdaj telovadila, se sledilci pač tega navadijo. Poleg tega je še tik pred rokom objavljala story je kako je še vedno doma, da ni še nič novega… Ko se človek enkrat predstavi množici kot influencer pač mora vedeti, da včasih ne gre vse po planu. In da bodo ljudje spraševali.

Tudi jaz jo spremljam, a sem prepričana da si je samo vzela čas za dojenčka in da je dala telefon in internet na stran, kar je edino pravilno. To je čas ko se moraš posvetiti dojenčku in ne instagramu, v končni fazi nima verjetno zdaj na začetku niti časa objavljati zadeve, saj vsi vemo kako je na začetku, dojenje, spanje, pač najti je potrebno nek ritem….

Prav je naredila, da želi imeti mir in čas zase in dojenčka. Ko bo pa pripravljena se bo pa že javila.

že ne rabi delati reklam .

Verjetno res ne, ko pa bo porabila prihranke, pa bo zacela prodajat svojega otroka, tako kot to pocne vecina influencerk:)

Danes sem jo videla na pediatrični, brez otroka

Pa ste 100% ,da je bila ona?Ter ,da ni več noseča???

[/quote]
[/quote]

Malo težko je ženska noseča 10 mesecev…

Ja nazaloat ni slo vse kot treba.. ce se tako izpostavljas moras zal tudi to v zakup vzet.. kakorkoli vse dobro obema in da se dobro iztece.

Nič ni narobe samo čaka, da bo lahko prodala popolne slikce tistemu, ki bo več ponudil.

Nazalost ni tako.. tako da slikc sw nekaj casa ne bo.. bo pa ze sama povedala ko bo zelela, je morala tudi sama po carskem rezu okrevat..

ji iz srca, čeprav jo poznam tako samo preko ekrana, da njena mala dojenčica (vsaj tako je objavila,da pričakuje punčko) popolnoma okreva in da bo vse ok z malo deklico in tudi njo. da bosta lahko uživali skupaj zdravi, čimprej.

Hm, to je pa potem tezava, ko se ljudje odlocijo tako razgaliti svojo privat zivljenje, vkljucno nosecnost, ki bi (vsaj po mojem mnenju) morala biti nekaj intimnega. Potem pa vidis, kolko ji pomenijo ti sledilci, da niso niti toliko vredni, da jih obvesti, kaj se dogaja… vse je le kapitalizem, dokler se seveda nekje ne zatakne in happy influencer life zamenja realno zivljenje. Jaz Upam, da ni kaj hujsega ♥️ Zelim obema vse dobro.

Sicer informacija “iz tretje roke”, ampak če sem prav ujela, je imela mala takoj po rojstvu operacijo na srčku. Upam, da bo vse ok.

o ti revica uboga, iz srca zelim polno okrevanje tako mali dojencici kot tudi starsema, da hitro najdejo svoj mir v sreci in popolnem zdravju vseh.

Tudi jaz.

A je treba propagirat iluzijo od življenja? Fejk nasmehi, perfekcija, hepi hepi. Naj zdaj popa gor še fotke realnosti. Realnost pa ni vedno lepa kenede? Evo vam življenjska lekcija, da se boste nehali že pačit in razgaljat na netu vsem na očeh.

Ojej, boga dojenčica. A se ne vidijo kakšne napake na srčku že med nosečnostjo na ultrazvokih?

Po instagramu zgleda, da je bila zdrava nosečnica in da je imela lepo nosečnost brez zapletov.

No, kakorkoli…želim da dojenčica čimprej okreva.

Se zgodi, in pri tem ne pomagajo niti najdražji predrojstveni testi niti vsa prehranska dopolnila, ki jih je tako vsiljivo oglaševala … Želim ji vse dobro. In upam, da bo v njenih nadaljnih objavah kaj več realnosti. Se mi zdi, da z iluzijo popolnega življenja, ki jo je prodajala vsem svojim sledilcem (ki so najbrž v veliki večini 13-letne sledilke …), ni naredila prav veliko dobrega (razen seveda za lasten žep).

Res ne vem, od kod enim ideja, da bi influencerju morali sledilci nekaj pomenit in da jim je karkoli dolžan.

Taki Instagram profili niso nič drugega kot malo bolj fancy top shop. A vam tam tudi kaj dolgujejo, če njihove reklame gledate?

Res ne vem, od kod enim ideja, da bi influencerju morali sledilci nekaj pomenit in da jim je karkoli dolžan.

Taki Instagram profili niso nič drugega kot malo bolj fancy top shop. A vam tam tudi kaj dolgujejo, če njihove reklame gledate?
[/quote]

čisto drži. Pa tudi nobene nevarnosti ni, da bo potem, ko bodo iz ta hudega ven, cela desetletja kavaceljni prodajali to zgodbo kot neverjetno tragedijo s srečnim koncem tako kot prodajajo vsako svojo zgodbo. Se bomo še najedli, ko nas bodo iz vsakega konca bombardirali s tem, tako kot s pirom

A si ti mal zamešala? Ta Ajda pa ni kavaceljeva ampak gre za Ajdo Sitar, instagramerko, modno blogerko ali karkoli že pač.

Se pa jaz tudi vedno čudim takemu izpostavljanju, celo stave je pobirala kateri bo datum poroda itd… jaz tako ne bi izpostavljala svoje nosečnosti.

Sicer pa sem prepričana, da bo vse v redu in da sigurno ni kaj hudega, verjetno samo kakšni dodatni pregledi in v takih primerih nimaš ravno časa misliti na objavljanje na instiču.

New Report

Close