Kam je poniknila noseča Ajda Sitar?
Res ne vem, od kod enim ideja, da bi influencerju morali sledilci nekaj pomenit in da jim je karkoli dolžan.
Taki Instagram profili niso nič drugega kot malo bolj fancy top shop. A vam tam tudi kaj dolgujejo, če njihove reklame gledate?
[/quote]
Bravo. Kako zelo dobro napisano. Mogoče je rabila kaj takega, da se strezne. Vse dobro mali punčki. In ja, da bi ji ”mama” prizanesla z objavo njenih slik in življenja na tem TopŠopu.
Pa dobro no, kdo sploh pravi da je bilo kaj narobe. Samo en post je bil napisan in še to nepreverjena informacija, tako da v bistvu nihče ne ve kaj se dogaja.
Verjetno je vse dobro le čaka na ustrezen trenutek, da se javi z novimi slikicami.
Zdaj pa se tukaj piše kot da je ne vem kaj vse narobe. Ženska se nekaj časa ne javi (kar je zame logično po porodu imaš druge obveznosti) in že se sklepa in govori na vse možne zaplete, da je nekaj narobe, itd… Dajte pustit ljudi na miru, se bo že javila ko bo hotela. Če se ne javi isto sekundo še ne pomeni, da je kaj narobe.
Imela je carski rez, mala pa je se vedno v bolnici. Preverjo, zdaj pa si dajte mir in mislim da je ona cist nepomemben faktor v nasem /vasem zivljenju in nic hidga ne bo ce nas se en puhoglavec ne bo vsak dan filal z neumnostmi. Njej pa vse dobro in mogoce se spravi delat kdaj nekej kar ma mal vec vrednosti kot se slikat vsak dan in govort o nabavah.. to ekstremno potrosnistvo je res preseglo ze vse meje dobrega okusa. Drgac pa je njen lajf dalec od perfektega pol stvari k joh peikazuje je totalno sfejkanih, zivi v starem stanovanju slika iz enga kota ker je bed pokazat realnost prjatlce kvazi pa so iz njene umetne dekliscine sle ze prvi vecer. To je realnost ki je noben ne pozna ker po slikah in fejk objavah zgleda vse topshit ker ona tko prikazuje. In zdej ko ne gre vse instagramambilno pa pac nic ne prilazuje. Dejte mal pameti v glave in realno pogledat stvari da noben od teh kvazi vplivnezev k se prodaja za eno kremo nima perfect lajfa ker tist k ga ma in je srecen ne rab vsak drek dajat na ig in objavlat vsako kozlarijo ker je srecen sam s sabo in uziva v svojem lajfu. Tko da ona je dalec od tega kar se kaze zato pa ma pravih prjatlc niti za na prste ene roke prestet ker smo se vsi raj umaknl iz tega njenga cirkusa. Upam da bo saj otrok dobr odnesu iz vsega skp in mal mn puhoglav. Vi pa tut zivte svoj lajf pa nehite nekomu nepomembnemu namenjat tok pozornosti. Lp
Carski rez ima vsaka tretja ženska, mala je pa lahko bila v bolnici dlje časa tudi zaradi navadne zlatence npr. Ni nujno, da je kaj hudo narobe in zapleti in ne vem kaj vse se zdaj sklepa, samo zato ker se ženska ne javi na ig in ker je pač imela carski rez. Neverjetno kaj vse zdaj ljudje sklepajo in si zmišljujejo.
Upam da vam še dolgo ne bo javila, zanalašč!
Seveda, da je to njena pravica da se ne oglasi. Je pa res nenavadno vse skupaj. Na IG je tudi brisala komentarje o tem ko so jo spraševali kaj je. Sem ji tudi sama napisala, da ji želim vse dobro in je vse pobrisala. Res ni iskrena….
Verjamem da je težko in hudo ko je z otrokom kaj narobe, ampak vseeno pa ne bi rabila brisati vseh komentarjev…
Nikoli ni delovala pristna. Kakor hitro je pa zanosila pa itaaak da ne, samo pizdarije o nakupih,oziroma kaj je dobila tu in tam ono in tisto,kako oh in sploh je ona kul ker bo v porodnisnico nesla 3 torbe in 2739 pripomočkov ki jih 9/10zensk ni potrebovalo niti uporabilo po porodu ker jim ne pade na pamet, modrček za dojenje phhh verjamem da ga je uporabila, tudi gore drugih krem, pizdarij ki nimajo pomena. Sicer da gres brisat komentarje pod zadnjo sliko,btw tudi mojega je, pa je bil samo srcek in da upam da je vse ok🧐 kolikor sem že imela v namenu da jo izbrišem iz insta ker je prodana “influenserka”…je zdaj pokazala da enostavno to je najboljse kar lahko storim. Pa nisem nevoscljiva,niti nisem fauš da ima vse to, bla bla bla, eno je biti pristen,drugo pa prodana duša.
Se popolnoma strinjam. Takole se potem vidi “pristnost” osebe. Meni je bila na začetku okej pa delovala mi je pristna in sem jo začela spremljati. Sicer ko je zanosila, je res na ful začela promovirati vse, pa dobro sem si rekla. Pusti ji veselje. Glede na njen odnos na sedaj sem pa prav šokirana….
Drugače pa če bi bilo vse ok, bi najbrž že veselo vozičkala okoli in naprej promovirala stvari ki jih nujno rabi njen otrok….
Se popolnoma strinjam. Takole se potem vidi “pristnost” osebe. Meni je bila na začetku okej pa delovala mi je pristna in sem jo začela spremljati. Sicer ko je zanosila, je res na ful začela promovirati vse, pa dobro sem si rekla. Pusti ji veselje. Glede na njen odnos na sedaj sem pa prav šokirana….
Drugače pa če bi bilo vse ok, bi najbrž že veselo vozičkala okoli in naprej promovirala stvari ki jih nujno rabi njen otrok….
[/quote]
Tisti, ki spremljate instagram in druge kanale, na katerem se promovirajo razni influencerji in blogerji, ne bi smeli biti tako naivni, da bi verjeli, da je tam karkoli pristno. Še ‘običajni smrtniki’ na instagramu le redko objavijo kaj pristnega, tisti, ki od objav živijo, pa še toliko manjkrat. Zapomnite si, da je to, da nekaj objavijo, njihova služba. Gradijo svoj vpliv zgolj zato, da lahko prek njega prodajajo in oglašujejo določene izdelke, za kar različne firme plačujejo ali jim vsaj te izdelke podarijo zastonj. Pristnosti pa na instagramu res ni za iskati.
Mislim da je večini jasno,da je pristnost za iskat pri ljudeh na instagramu,je pa kar nekaj profilov ko se ljudje ne napravljajo, povejo kot čutijo in stvar tudi pokritizirajo če jim ni vsec. Mi pa ni jasno nekaj… Verjetno je dobila vse đabe, kako lahko reče,da je stvar-beri ropotuljica za 25€ nujna za njenega otroka. Verjetno zato ker se nosi na veliki nogi že od faksa 🙂 ker ropotuljica ki jo bom kupila jaz v baby centru za 6€ ne bo dovolj staylish in se ne morem kosati z njo,vplivnico? Dajte no… Nismo neumni. Jaz si pač ne morem privoscit ene tako drage ropotuljice ker za ceno tega dobim dvojne ekološke pleničke za mojega otroka. Pa bom to vztrajno objavljala na ig? Tudi nobene slike trebuha ali nosecnosti nimam na fb/ig niti otroka. Grdo ne?
Kdo ji je nevoščljiv? Smili se mi ubogi otrok, pri tako “zablojeni” mami.
Taka je kot odvisnice, nič boljša, le njena droga je zunanja fasada, popolnost, ki ne obstaja.
Med starši otrok s čustvenovedenjskimi motnjami je kar nekaj takih “mamic” kot Ajda.
Če otrok ne bo izpolnjeval kriterijev, bo velik revež.
Vse je to en marketing. Prodajajo vse kar jim pride pod roko. Kar nekaj časa nazaj je njena BFF VanesaRola (tudi influencerka) oglaševala neki šampon, kjer ima lasne podaljške. Pol pa punce resnično verjamejo, da izdelek deluje in jim bo pomagal. Se ne zavedajo, da imajo te punce botox v usnicah, podaljške, photoshop itd. Katarina Bencek ma vsaj zanimive slike za pogledat, ampak ene so pa kar nekaj.
Sej Anakuha ma tut take, da dol padeš. Zanč objavi: sta hotla fantka probat torbo, če jima je še prav.
Spodaj pa link pa njena koda in popust.
Plus en dan so šle vse influencerke isti dan v alejo snemat spotinino trgovino. Zvečer je pa že roba gorela v Radovljici. Saj ne more biti drugače. 3 mesece so imeli zaprto plus nimajo spletne trgovine.
Upam da bo sedaj gledala na otroka, ne pa samo čakala kako bo prodala afroditin personaliziran šamponček in dobila čimveč % in ostale nepomembne stvari.
Zdravje vsaj meni pomeni največ, je pa cena visoka če zatrjuješ eno, zgodi se pa drugo. Stvarno je bila prepričana da nifty, preiskave za 700€+ odkrijejo vse in da je to najboljše tudi za nas. Tu se ruši to nakladanje in prodaja,lep primer. Drugače pa ne vem no, ženska je imela neke treninge, na njenem obrazu je bilo prav videt da ji ni fajn,da ne uživa in je pretezko, kettlebell verjerno ni imel 3 kile😉 ampak je vztrajno ponavljala kako je to fajn za vsako nosečko, jaz pa sem pol kaj..nesposobna ker z 5 krat manjšim trebuhom od nje,športnica, nisem mogla tako močno telovadit kot ona?
kot da objavi fotko in zapis sedaj, ko se po forumih pišejo informacije o tem, kdo jo je kje videl in kaj je narobe z njeno hčerko…
Ob vsem tem sem se spomnila na vraževerje naših mam… Za dojenčka se ni vnaprej kupovalo, informacij se je bolj malo delilo… ker nikoli nisi vedel, kaj se lahko zgodi.
Super, da se je ajda odločila, da bo vendarle spoštovala zasebnost svojega otroka, čeprav se mi zdi malo blesavo po tem, ko je celo nosečnost prodala na instagramu. Pa imam občutek, da če bi bila deklica zdrava, bi bila že glavna zvezda njenega instagram profila.