Kam k zobozdravniku če nimam službe?
_Trenutno sem brezposelna in sem si poškodovala sprednji zob tako da je sedaj mrtev. Gre za enko zgoraj, ki je najbolj viden zob. Zob je potemnel in izgledam grozno. Rada bi si ga dala poprait, a sem trenutno brez dohodkov, to pa je trenutno zame prevelik zalogaj, saj komaj spravim skupaj za hrano, da preživim sebe in dva otročka. Kam naj grem k zobozdravniku če sem brezposelna ? Kako je z zobozdravstvom v takih primerih ?
B.
Ambulanta za ljudi brez zdravstvenega zavarovanja v Ljubljani (ZD Ljubljana Bežigrad):
437 20 10
Ne znam ti pa povedat, ali je v tem okviru tudi zobozdravnik. Glede obveznega zdravstvenega zavarovanja pa je vprašanje, če ti te posege, ki jih ti potrebuješ sploh pokriva, saj imaš zelo okrnjene pravice. Najbolje da pokličeš kakega zobozdravnika, poveš kaj imaš in da imaš samo obvezno zavarovanje in če to pokriva. Tako boš izvedela iz prve roke. LP
če si slučajno blizu hrvaške meje, lahko greš tja k zobozdravniku.
Meni je prejšnji teden super zobozdravnica v enem tednu naredila mostiček . En navaden zob stane 35 eur , porcelanski pa 70 eur .
Mislim, da iz našega kraja hodi polovico ljudi tja k zobozdravniku.
Pa da ne bo mislila, da so kakšni mazači…
Tam kamor jaz hodim imajo dve zelo lepi ambulanti, laboratorij za izdelavo zob , rentgen, delajo celo okraske za zobe ( kamenčke) , povrh vsega pa so še tako prijazni, da ti je v veselje iti tja . Če te zanima, ti bom dala naslov…
Cena je pa itak neprimerljiva z našimi zobozdravniki , kvaliteta pa je tudi dobra, glede na to, da v enem letu poznam veliko ljudi, ki so šli tja in so vsi zadovoljni ..