Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kam kaj pojest na obali ?

Kam kaj pojest na obali ?

Ali kdo pozna kdo kakšne ugodne/cenejše gostilne v Kopru, Portorožu, Piranu ali tam blizu ?

Burek na postaji.
Ali pa lepo plačaj velike zneske in uživaj. Obala je za tiste, ki imajo keš.

Isto sem hotela napisati jaz!

Čas bi že bil, da bi raji kapnilo, da 800 eur pač ni plača, s katero lahko človek dostojno živi.
In da je z vsakim ukrepom, ki ga sprejmejo barabini (vseeno kateri) na položajih, Poli salama težje dostopna ;))

Dragi moji, ali boste sklonjene glave hvalili svoje uboge plače in iskali možnost, kako še jesti v gostilnah, ali pa boste dvignili glave in začeli zahtevati dostojno življenje!

dobro in tudi ne predrago se je v Kopru oziroma nekje 2km stran.Točen ime ter lokacijo ti sporočim proti večeru,ko pridem do informacije.Seveda če ne sprašuješ za danes.lp

p.s okrog 18 do 19 ure ti napišem.Res je okusno,preverjeno.

bi še za rit premaknit rabili denar.Zato ne pišite bedarij ,ker to ni tema in to ne sprašuje avtorca.Sicer pa že otroci v prvi triadi razumejo bistvo napisanega,od vas tukaj pa večina ne!Ugodne cene so tudi na obali in zato,ne rabiš biti bogataš ali tajkun.Namesto ,da za vikend kosilo iz tgovine prineseš sestavine, zapraviš enako ,kot v dobri gostilnici na obali.Priporočam,Ivo-na Piranski punti,Staro sidro -center Lucija,dobra hrana dostopna za vsak žep.lep obisk ali izlet želim.

Na koncu ribiskega pomola v Izoli je restavracija na splavu – Ribica.
Odlicna hrana. Odprto od cetrtka do nedelje.

Sicer je mal izven kopra, nad crnim kalom. Podgorje…gostilna pod slavnikom. Odlicna divjacinska gostilna z najboljso hrano v slo. Njihovi domaci ravioli ali fuzi…ni boljsega v kombinaciji s divjacinskim mesom.

Pa dober tek

evo,gostilna je OLJKA Vangenel 40,Koper.Ob torkih je zaprto.Priporočam ombolo v testu.Lp

Tole našteto v zgornjih postih niti slučajno niso poceni gostilne. Da smo si na jasnem. Razen če mislite, da je za avtorico teme 15+ eurov po glavi, brez pijače, poceni.

Aleluja!

Santa Lucia v Portorožu oz. Luciji – odlične testenine in pice!

Meni je všeč NIMIS, v Žusterni ob plaži.

http://www.marende.si/ponudnik.php?id=18

***************************************************************************** Smejte se in svet se bo smejal z vami, jokajte in jokali boste sami. Calderon *****************************************************************************

Ti bi rad povedu,da če je nekdo na obali,naj se raj zapelje v ljubljano jesti,pa se vrne nazaj na obalo?

V Izoli gostilna Doro. Odlični čevapčiči, imajo tudi kosila in ostale jedi na žaru.
V Žusterni Nimis. Nisem še bila ampak je slišat same pohvale.
Pod Padno Baladur. Ni zelo poceni ampak hrana je odlična.
V Piranu pri Mari. Ribja gostilna.
Gostilna v Kortah. Tudi vedno dobra hrana za normalno ceno.

Pizzerija Capris v Kopru.

Hvala.
Kakšne so pa izkušnje glede Pizzerije Atrij v Kopru ali pa Primavere ?

Atrij v Kopru je super, midva s fantom hodiva vedno jest tja… V Piranu pa nama je najbolj všeč gostilna v Fornačah – tik ob morju 🙂

LP.

Fajn. Kje pa parkirat, če gres v Atrija, glede na to, da je v centru ?

New Report

Close