Kam na dihalni test – sum na Hylicobakter pylori
http://www.dc-bled.si/vsebine.php?ID=20
Jaz sem se naročila tukaj in bila zelo zadovoljna.
Poliklinika v LJ. Bila sem na vrsti takoj. To je čist enostavna stvar. Prideš, malo počakaš (to itak…), pihneš v epruveto, potem ti dajo spit en Lumpi pomarančni 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} sok, počakaš pol ure na hodniku in nato spet pihneš v epruveto. Rezultati so bili v nekaj dneh pri osebni zdravnici. Negativni
Ciao.
Jaz sem tudi namrec dobila napotnico in sem malo pregledala Google.
Cakalna doba je vedno odvisna od nujnosti napotnice. Kot primer bomo vzeli 3 – redna.
1) Klinika Pacient oz. Doktor24, ampak za doticno napotnico narocajo sele maja (jaz sem klicala par dni nazaj).
2) Diagnosticni center Bled (imajo tudi v Lj) – lahko prides kadar koli, ker je samoplacnisko. Sam dej dnar pa te takoj vzamejo. Za tak pregled je tam 47 eur.
3) Poliklinika v Lj – najboljsa resitev. Mene so narocili ze cez en mesec, prides kadar koli (zacnejo ob 7. uri zjutraj), samo napotnico jim moras poslati v roku 5 dneh.
4) Gastroenterološka ambulanta v Celju – mislim, da je cakalna doba tam do 3 mesecev.
5) Klinicni laboratorij – Medical Center Rogaška Slatina – 2 do 3 mesece spet.
Nov odgovor na staro vprasanje, ampak upam, da bo pomagalo bodocim obiskovalcem.
Cheers,
Shiro