Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kam na dihalni test – sum na Hylicobakter pylori

Kam na dihalni test – sum na Hylicobakter pylori

Kje opravljajo dihalne teste in da niso dolge čakalne dobe? Radij cca 50 km iz Ljubljane? Kakšen nasvet? Grem pa z napotnico.

Prva misel,glede na dihalne teste, mi je Bolnica Golnik.

Jaz sem sla na polikliniko v lj, prisla tja, opravila in sla. Lansko leto oktobra. Brez narocanja. Ne vem pa, ce je se vedno tako.

http://www.dc-bled.si/vsebine.php?ID=20

Jaz sem se naročila tukaj in bila zelo zadovoljna.

je pa to v bližini glavne tržnice v lj..

Eden je v soseski zraven TD Bežigrad, samo se ne spomnim kako se piše.

Poliklinika v LJ. Bila sem na vrsti takoj. To je čist enostavna stvar. Prideš, malo počakaš (to itak…), pihneš v epruveto, potem ti dajo spit en Lumpi pomarančni 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} sok, počakaš pol ure na hodniku in nato spet pihneš v epruveto. Rezultati so bili v nekaj dneh pri osebni zdravnici. Negativni 🙂

Ciao.

Jaz sem tudi namrec dobila napotnico in sem malo pregledala Google.

Cakalna doba je vedno odvisna od nujnosti napotnice. Kot primer bomo vzeli 3 – redna.

1) Klinika Pacient oz. Doktor24, ampak za doticno napotnico narocajo sele maja (jaz sem klicala par dni nazaj).
2) Diagnosticni center Bled (imajo tudi v Lj) – lahko prides kadar koli, ker je samoplacnisko. Sam dej dnar pa te takoj vzamejo. Za tak pregled je tam 47 eur.
3) Poliklinika v Lj – najboljsa resitev. Mene so narocili ze cez en mesec, prides kadar koli (zacnejo ob 7. uri zjutraj), samo napotnico jim moras poslati v roku 5 dneh.
4) Gastroenterološka ambulanta v Celju – mislim, da je cakalna doba tam do 3 mesecev.
5) Klinicni laboratorij – Medical Center Rogaška Slatina – 2 do 3 mesece spet.

Nov odgovor na staro vprasanje, ampak upam, da bo pomagalo bodocim obiskovalcem.

Cheers,
Shiro

Sem se že zdravila za bakterijo, sedaj grem ponovno na test. Na Polikliniki prišla na vrsto v 2 dneh!!!

sicer prastara tema, ampak tale dihalni test nima nič s pljučmi veze, da bi to tam delali….
pa še nezanesljiv je.
heliobacter pylori se dokazuje z gastroskopijo, ne z dihalnimi testi.
je pa lahko orientacija.

New Report

Close