Kam na Hrvaškem Južna dalmacija?

Pozdravljeni!
Zanima me če ima morda kdo predlaga kakšen dober hotel na hrvaškem? Šla bi s fantom, tako da ni nujno da je primerno za otroke.
Pogoji:
– Južna dalmacija (ne otok) Lahko je recimo Baška, Brela, Makarska, Tučepi…
– Dober hotel, lahko tudi ALL inclusive (dobra hrana in urejen modern hotel)
– Nekje do 1000 Eur za dva v predsezoni ( 2 teden v juniju)
– blizu plaže, dobra plaža
Morda mi lahko kdo kaj predlaga? Velikokrat v katalogih lepo izgleda pa v živo ni ravno tako.
Malo imam že ogledane:
-Hotel Soline (brela)
– Hotel Afrodita (Tučepi)
– Club Funanimation Borik (Zadar – malo preblizu morda)
– Hotel Meteor (Makarska)
– Hotel Horizont (Baška voda)
Morda komu kaj že znano in videno?
Najlepša hvala za vse vaše predloge in odgovore!

V Breli priporočam Bluesun hotels verigo..
mi smo bili v hotelu Soline, ob plaži in priznam da nam je bilo zelo lepo. Sobe prenovljene, hrana zelo dobra in veliko izbire. Kar se plaže in morja tiče…takoj bi šla živeti tja. Enkratno!

Horizont v Baski vodi ima nekaj prednosti in pa pomanjkljivosti. Hrana je zelo dobra, ciste sobe in prijazni ljudje razen nekateri kelneri, ce ne narocis pijaco pri večerji. Plaza je blizu a je zelo zasedena. Priti je potrebno vsaj ob 7 uri ce zelis senci in da te tisti ki prodajajo lezalke ne zmecejo brisac sran. Zato je potrebno pogledati kje imajo svoja mesta prodajalcii in nato das brisace. Lezalke so to leto po 30 kun po osebi in 20 kun senčnik. Plazaje res polna in je zelo velka guzva. Bazen v Horizontu je ok, vendar ce te ni ti drugi spizdiji sencnik,…. Parking za avto je a je ful zaseden in zaparkiran. Internet je free a je povezava grozna. Imajo hiter internet za 100 kun za 14 dni a ni nic boljsi- deluje samo v hodniku in ne v spalnkci. Sef je a je na kljuc, ker pri vecini ne dela elektronika, kaj ce mi sef z kjucom? Ljudje prijazni v hotelu a jih boli kurac za vas- tak bote sli. V MAkarski rivieri je najvec Ceskih, Slovaskih in Polskih turistov oni imajo menije in prednost pred ostalimi, kot so imeli prej Nemski turisti.
OD hotela lokal na plazi Borik je lep a so kelnarce nesramne in se kregajo, ter njihove prireditve kasnijo vsaj za eno uro, ce ne vec. Morje je vsak dan vsrano na mesteh, drugje pa cisto in me vcasih kar gnusno biti tam. Makarska in Brela niso njc boljsi – guzva je skoz in voda enaka. Imajo pa zelo dobre colne in voznjo, se posebaj za adrenalince in … mislim da me par let tukaj vec ne bo a to je moje mnenje.
Kot rekla predhodnica, gužva po vsej Makarski rivijeri, mene to ne moti in gremo tja vsako leto, prav tako tudi letos (naslednji teden). Bili že v večini hotelov tam doli, letos za spremembo pa smo vzeli apartma v Tučepih.
Kar se tiče hotelov zelo priporočam hotel PARK- Makarska, pa tudi hotel Alga v Tučepih in hotel Laurentum v Tučepih. mesto Makarska je veliko, ogromno vsega dogaja, lušno pa mi tudi v Tučepih zato se tja že tretjič zapovrstjo vračamo.