Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kam na kosilo v Mariboru ali okolici?

Kam na kosilo v Mariboru ali okolici?

Za moj 35 rojstni dan imam namen organizirat kosilo za moje najbljižje. Ker nas je vse skupaj 18 bo to najverjetneje precejšnji strošek.
Ker ne hodim po gostilnam nimam pojma kam naj grem.

Kaj mi priporočate, da bo zadeva in hrana na nivoju hkrati pa ne preveč zasoljene cene?

Ribičija

Pojdi v najbližjo cvetličarno………..

kako naj ti nekdo svetuje, ko pojma nimamo kdo si, kakšne so tvoje navade, kaj najraje jeste in tako naprej.

Če si pripadnica tiste klasične generacije, boš uživala verjetno v kakšni kmečki gostilni z ‘govejo muzko’ vred, kjer boste papali pohančke, vlivančke, zelje in krvavice.

Če si sodobnejša, boš pač šla v kako modno gostilno kjer servirajo pikantne nojeve medaljončke na posteljici od rukole, potresene z gibraltarskim sirčkom v omaki od kostanjevih cvetov…..

Če imaš rada ribe boš šla v ribjo restavracijo, če imaš rada pizze in podobno boš šla v pizzerijo, če imaš rada pikantno, sladkasto v kitajsko in tako naprej…………….

študirala sem v mb … še danes se, ko gremo mimo, oglasim v centru mesta (zraven douglasa, nasproti mullerja) v gostilni … ušlo mi je iz glave ime …. če bo kdo iz mb bral, bo znal povedati …po glavi mi gre astoria, pa ne vem, če ni to ena druga 🙂 skratka, ta je bila VEDNO polna, pa niso meli bonov … fajn ambient, prej rezerviraš, da ti dajo skup mize, super hrana, pa odlično sladico vroče maline majo 😉 (no, lahko jo prpraviš tud doma, mi smo pač hodli tja …) dobre pice, kalamare, piščančjo solato , fajn se počutiš tam, ker so ljudje, skos se neki dogaja … meni je skratka super.

Ancora

Ancora, Lapiceta, Zlati lev, Sidro, La Cantina – to so cenejše variante.

Drugače pa je meni zakon Šiker v Pernici.

Še dražje variante pa te verjetno ne zanimajo.

Ancora[/quote]

točno, ja ;))

Definitivno Ancora :))

Ancor je za me najboljša, fajn je tudi ribičija, če se vam da peljati malo dlje ima odlično hrano Šiker, so pa cene tudi kar visoke. Aja tudi lešnik v bližini pokopališča na pobrežju ni slab, imajo kar dosti prostora za slavja, sedmine… Če imate pa otroke in radi pice potem pa definitivno Črni baron, otroci bodo uživali na igralih in ob gledanju živali, odrasli pa ob odlični hrani. Tudi cene so zelo dostopne

ki te je Ancora?

..hrana? Enkratna je v gostilni Galeb v Bresternici. Res ni najbolj poceni, a če si lahko privoščite, boste ziher navdušeni. Hrana in ambient sta super. Sploh zdaj, ko se bo začelo mal toplejše vreme in se lahko sedi zunaj v hišicah….
Pa kake čimičange pojej zame……so pregrešno dobre.

če se mislite poceni in fejst nažret je to

gostilna Pri Antonu v Cervenjaku.

Cerkvenjaku? 😉

Jaaaa, smo bili tam parkrat. Poceni in lepo.
Pa še klub (kao disko) imajo spodaj, če pa še obratuje pa nea vem.

Dnevno ponudbo malic v centru mesta Maribor pa lahko spremljas na http://www.prva.si.
Objavljajo dnevne menije…super zadeva, ce delas v centru in ne ves kam na malico.

Jurčičeva, nasproti DM

Jurčičeva, nasproti DM[/quote]

Čestitamo, za odgovor ste potrebovali manj kot 6 let. 🙂

Če greš mal ven, Šiker (Močna v smeri proti vzhodu). Dobro sem jedel tud v tisti večji oštariji na Slovenskem trgu.

Klamfer na pobrežju.

sprašuje za poceni ne za nadpovrečni rang kot je šiker

hrana je tam res za umret dobra a tudi super draga

krambergerja pernica ni noben omenil..pravkar prišla od tam domov..cene imam še v glavi:-)

torej meniji navadni s pečenko pa dunajcem 7 eur, malo dražji z npr. ocvrtim piščancem, kako teletino ipd 8,5, ribji 10..so še neke posebne ponudbe meni 12 eur

dobiš pravo odlično govejo juho z rezanci, tri kose ocvrtega piščanca, kepico riža kepico praženega krompirja, precej solate in še sladico..ne vem kako veliko ker sem si jo dala zavit, ker nisem mogla več jest pa sem jedec

zadnjič sem jedla ploščo .. tisto je bilo šele .. nimam besed .. vse kar si dal v usta nadvse okusno..

dva sva plačala ploščo solato in dve pijači cca 30 eur

anderlič ima lepo okolje, a običnega menija tam ne naročat ker je precej majhen, sem že šla lačna od tam…se je treba verjetno zmenit za malo večje porcije, dodat dva eura in si sit..hrana zelo dobra

preveč sita da bi se še česa spomnila:-)

Hahaha. Ta, ki je sprasevala je letos praznovala 40. Spet dokaz, kako je butasta spremebma in se vlacijo teme iz naftalina.

Hecno res..nihče opazil.:-) Je pa vseeno dobra tema, koristna, jaz npr. nimam ne časa ne energije kuhat, veliko jem zunaj, nakupovalnih centrov, mcdonaldsa, kitajske,..že včasih videt ne morem več, gostilne so pa drage.

Spomnila sem se še Malajnera v Hočah, baje ma okusne in konkretne malice. A se ne odpravim tja, ker ne vem, če jih ima samo dopoldne ali jih je mogoče dobiti tudi še po šesti uri zvečer, ko grem lačna z dela domov. Pa tam v Hočah je še ena gostilna, za katero tudi ne vem, če ima menije, tista nasproti zadruge. Vesela bom vseh informacij v zvezi s prehranjevanjem v Mb in okolici.

tista gostilna v hočah nasproti zadruge je zanič. raje ne tja.
vidim, da dosti hodijo v orehovo vas, v tisto gostilno ob prehodu z železniško progo. policaji so dostikrat tam na malici, pa druge firme, gvo pa tako dalje

New Report

Close