Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kam na servis za Opel?

Kam na servis za Opel?

Ko slišim besedo OPEL se kar zgrozim.
Ko nisem imel denarja sem vedno kupoval samo ople,pa če prav bi rad kupil kakšno drugo znamko a ni bilo para.
Jajca od jajc jajca.
Sami stroški, popravila ,kvari taki in drugačni (zafira,vectra, calibra, GSI 16 v, astra)
Samo stran od OPLOV pa sem naj bolj srečen.
Kakšen servis škoda vsakega denarja.
Primer koliko vozil opel vidite na avto cesti od Kranja do Ljubljane .
Ali na splošno povedano katerih vozil največ vidite na cesti?
Sam vozim takšnega ki jih je največ ,nikoli nobenih problemov do danes in upam tudi naprej.

Opli so toliko zanič, da jih v prvih mesecih leta delijo zastonj, ker so takrat že star model in lanski letnik. Ampak tudi to ne pomaga. Ljudje jih enostavno nočejo niti brezplačno, kajti fora je, da te na tak način dobijo v roke in preko popravil potem pokasirajo dvakratno ceno že v prvem letu uporabe.
Sam sem to rešil tako, da sem vzel tri nove astre, vse enake, letnik 2018 in imam dve samo za rezervne dele, šravfa pa mi sosed, ki je zaposlen na Oplovem servisu.

Ne more biti.
Imam Opla 29 let, tretje vozilo. NIkoli nobenih težav. Na kraj pameti mi ne pade, da bi kupila 3 avte, da imam 2 avta zgolj za rezervne dele. To še za pravljice ni dovolj dobro izmišljeno.

Ima kdo kaj izkušenj z avtohišo Moste ? Imam glavni servis!
Koliko pa pride brez menjave olja, filtrov, samo jermeni napenjalci in kar paše zraven.
Vodno pumo nebi menjal, je ločena.

Da bi ure in ure čakal, da mi zrihtajo avto na sevisu, vmes pa glumil gljivo? :))) Opla nimam, vozim na nepooblaščenca avto mi pa ali pridejo iskat na dom ali dobim nadomestni avto ali pa se gredo oni taksista.

Da bi avto vozil izven Ljubljane nekam in potem tam čakal in to v 21. stoletju, saj nisi resna no, hahaha

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Pa sej sem napisala. Meni AH Zalar v Laščah, ne vem a v malih laščah ali v velikih laščah…u glavnem 20 min iz Lj.
Mislim da je šef tud ljubitel jeklenih ni samo mehanik…torej z dušo in srcem pri avtih
[/quote]

Sprehajaš se do Trubarjeve domačije obenem pa ne veš, v katerih Laščah je servis? :))) Ok, še komu tole smrdi? 20 minut iz Lj pa še 20 minut nazaj? :))) Ja, v tem času pa v Lj že skorja opraviš osnoi servis pa še na gorivu prihraniš.

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Tudi jaz sem imela zelo slabo izkušnjo s Koscem v Domžalah. Nekaj kar nisem naročila, so mi hoteli naprtiti z lažmi – da imajo moj podpis na naročilnici, snemane pogovore, da mi bojo dal izvršbo če ne plačam… Ko sem jim v mailu napisala da želim vse te posnetke in kopijo naročilnice ter jih opozorila, da je snemanje pogovorov huda kršitev osebnih podatkov – ker me ni nihce opozoril, potem pa so se mi opravičevali in da sem imela prav in da so oni naredili napako.. Da res ni mojega podpisa.. Podlo… In to za tepihe v vrednosti 40e se je tako lagal in me hotel okrog prnest.

Tudi jaz imam slabo izkusnjo s Koscem – pokrov tanka za bencin se ni dobro zapiral in se ni zaklenil skupaj z vozilom.

Kao se ne da popravit, treba komplet zamenjat, pa seveda se pobarvat (odtenek je bil cisto zgresen), skupno okrog 150€ stroska. No, naslednji dan vidim, da je spet luft, da je pokrov spet samo priprt in ne zaklenjen. O kaksni reklamaciji niso hoteli slisat, ker da naj bi *ocitno* slo za neko vecjo napako.

Grem do svojega mehanika, pogleda, aha, feder je za zamenjat, mi niti racunal ni.

Samo stran od teh nategunov!

Kaj menite o Crosslandu, tisti, ki imate opel ali morebiti celo Crossland.

Ste zadovoljni.

Pozdravljeni,

imam težave ravno tako z Avto Kosec obstaja kakšna možnost, da se slišimo?

Banja Luka 👍

Odgovor na objavo uporabnika
avtomobilist, 26.03.2024 ob 10:24

Kaj menite o Crosslandu, tisti, ki imate opel ali morebiti celo Crossland.

Ste zadovoljni.

1. Izogibaj se vsem polizdelkom koncerna Stellantis (Opel, Jeep, Pežo, Citroen, Fiat…), še posebej s katastrofalnim motorjem 1.2.

2. Izogibaj se vseh pooblaščenih servisov, ker so cenovno ubijalski.

Ljubljana z okolico premore kar nekaj cenovno ugodnih in strokovnih servisov, ki uspešno servisirajo vsa vozila. Enako velja za vso Slovenijo.

Za tvojega Opla lahko poskrbi Servis Kavčič na ižanski. Je eden redkih poštenih, transparentnih in zaupanja vrednih serviserjev s tradicijo preko 50 let.

v Kočevje k ciganu mestru. Kar on popravi nikoli vec ne crkne 👍

Nameraval sem prodati Polota 1,4 pred 150k km, da bi kupil Oplovo vozilo in koristim vaše podatke za spremembo moje izbire.

New Report

Close