Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kam na tecaj licenja v ljubljani

Kam na tecaj licenja v ljubljani

Prijateljici bi rada podarila darilni bon za tecaj licenja v ljubljani. Ker mi je v tezkih trenutkih stala ob strani, bi se ji rada zahvalila na ta nacin. Vem, da si ze nekaj casa zeli na taksen tecaj, zato vem, da bo zelo vesela. Ker nisem iz ljubljane bi vas prosila za nasvet kam se naj obrnem oziroma za kontakt ali povezavo. Hvala

Tudi mene zanima, sem odgovorila že v temi na SČ.

Nekako se mi vedno prikažejo delavnice na MUD, pa me zanima, ali so dobre ali ne? Morda lahko kdo priporoči kaj drugega?

Hvala. Jutri stopim v kontakt z njimi.

Prosim, če lahko javiš svoje mnenje o njih. Tudi mene zanima.

Hvala!

Poznam maskerke, ki so opravile tečaj v MUD-u in pri Jasni Oklešen – Carpus makeup center. Priporočam oboje, za cene pa ne vem, koliko se razlikujejo.

V torek sem jim poslala mail in ni ne duha ne sluha o kaksnem odgovoru.😐

Pozdravljeni,

oba omenjena sta dobra. Nudita veliko uporabnega znanja. Moti mi mogoče le eno,da preveč temeljita le na neposredni prodaji svoje kozmetike, Nekako sem zagovornica,da vsako koz. podjetje nudi le ene dobre produkte, ne vseh.
Priporočam tudi Empere3zz. Tudi jaz, kljub 6 letom izkušnjam z ličenjem velikokrat njega povprašam za nasvet:))

Za vsa vprašanja sem na voljo,
Martina

[b]Martina Razinger[/b] Umetnica ličenja, osebna trenerka pilatesa in senzualnega plesa ob drogu.

Pokliči jih. Jaz sem jih dobila.

Mud je top.

New Report

Close