Kam na tečaj računovodstva?
Mene tudi zanima. Diplomirana ekonomistka. Brez prakse. Teorija mi je povsem jasna, prakse imam pa samo toliko, kolikor sem pomagala v računovodstvih velikih firm med počitnicami – nikoli videla clotne slike. Vedno knjižila samo en račun, na primer blagajno, ali samo saldakonte.
Kako naj se lotim zadeve?
Gre tako enostavno vodenje na roke, ali v nekem excelu, ali je treba kupiti licenčne programe in brez tega ne gre?
Po moje Ambicij akademija, kjer že vrsto let uspešno izvajajo tudi računovodski in knjigovodski tečaj za začetnike in tiste, ki imajo osnovna predznanja. Sama sem hodila in sem bila zelo zadovoljna, tako kot ostali udeleženci. So zelo super in veliko dajo od sebe. Poglej na njihovo spletno stran če imajo kaj razpisano.
Ker sem tudi sama veliko časa razmišljala kam naj grem na tečaj računovodstva z vami delim res dobro izkušnjo in sicer sem obiskovala online oz. kombiniran tečaj računovodstva s knjiženjem na računalniku pri Ambicij akademiji. Res top izvedba, ogromno znanja, dobre predavateljice, super vzdušje. Vredno časa in denarja. Je pa za tiste, ki si res želite veliko znanja.
SaSha, 22.12.2021 ob 19:54
Ker sem tudi sama veliko časa razmišljala kam naj grem na tečaj računovodstva z vami delim res dobro izkušnjo in sicer sem obiskovala online oz. kombiniran tečaj računovodstva s knjiženjem na računalniku pri Ambicij akademiji. Res top izvedba, ogromno znanja, dobre predavateljice, super vzdušje. Vredno časa in denarja. Je pa za tiste, ki si res želite veliko znanja.
Zaključila decembra 2021? Vzdušje? O kakšnem vzdušju pišeš? Ves čas so bile kamere slušateljev ugasnjene. Od 130 ur tečaja si večino gradiva (v luštnem vzdušju) predelala sama. Vse skupaj je bolj izpadlo kot reklama za Minimax oz. tečaj za ljudi s kvalitetnim predznanjem. Bolj razočarana kot zadovoljna. Z vzdušjem pa sploh ne.
Silili pa res niso nobenega, da imajo vsi slušatelji vklopljene kamere. Nekateri se pač bolje počutijo, če nimajo non stop kamere prižgane. To pa res ne vpliva na kakovost predavanja. Saj je bistvo vsebina, ne da gledamo kdo vse od udeležencev ima kamero prižgano…So pa vedno pozvali, da se kamere po želji priklopijo…Nisem prepričana, če si bila res udeleženka, ker o tej reklami za omenjeni program pa res ni bilo ne duha ne sluha, smo ga pa res uporabljali na knjiženju. In o predelavi snovi samostojno, hm … seveda je potrebno snov po predavanju tudi ponoviti, samo ne pade v glavo… Meni se je zdelo res ok. Smo pa res ljudje različni.
Baler8nka me lahko kontaktirate na mail: dar.jaak0@gmail.com
Najlepsa hvalaa