Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kam na tečaj računovodstva?

Kam na tečaj računovodstva?

Rada bi se vpisala na kakšen računovodski tečaj, kjer bi v nekaj mesecih predelala vso računovodsko snov in se usposobila za samostojna računovodska dela. Katera institucija v Ljubljani izvaja najkvalitetnejša in cenovno pristopna predavanja?

Končana kaka šola, imaš že kaj prakse, ti je vsaj jasna teorija…?

Mislim da bo njkvalitetnejši šnelkurz trenutno na povšetovi, Hilda d.o.o.

Mene tudi zanima. Diplomirana ekonomistka. Brez prakse. Teorija mi je povsem jasna, prakse imam pa samo toliko, kolikor sem pomagala v računovodstvih velikih firm med počitnicami – nikoli videla clotne slike. Vedno knjižila samo en račun, na primer blagajno, ali samo saldakonte.
Kako naj se lotim zadeve?
Gre tako enostavno vodenje na roke, ali v nekem excelu, ali je treba kupiti licenčne programe in brez tega ne gre?

Tudi mene zanima kam se obrnit,da res nekaj odneseš od tega.

Poglej, če še obstaja nek ZTI ali nekaj podobnega. So imeli zelo kvaliteten program za računovodje, trajalo je kakšne 4 mesece, pa enih 5 izpitov je bilo treba narediti, potem si pa dobil licenco. S tem sem jaz začela, samo res da je že zelooo dolgo od tega.

Jaz sem delala na Univerzumu v Šiški preko zavoda, menda pa ni problem za samoplačnike. Končala decembra lani, zdaj čakam še naslednjega, potem pa naredim NPK. Imajo super predavateljico 🙂

Po moje Ambicij akademija, kjer že vrsto let uspešno izvajajo tudi računovodski in knjigovodski tečaj za začetnike in tiste, ki imajo osnovna predznanja. Sama sem hodila in sem bila zelo zadovoljna, tako kot ostali udeleženci. So zelo super in veliko dajo od sebe. Poglej na njihovo spletno stran če imajo kaj razpisano.

Po vsem brskanju sem se odločila za Ambicij akademijo v Ljubljani in mi ni žal. Res sem se veliko naučila, predvsem praktično. Predavateljice so super, podpora in sama organizacija super. Če je kdo začetnik in ga to področje zanima priporočam.

Letos sem obiskovala pri Ambicij akademiji. Super in priporocam.

Ker sem tudi sama veliko časa razmišljala kam naj grem na tečaj računovodstva z vami delim res dobro izkušnjo in sicer sem obiskovala online oz. kombiniran tečaj računovodstva s knjiženjem na računalniku pri Ambicij akademiji. Res top izvedba, ogromno znanja, dobre predavateljice, super vzdušje. Vredno časa in denarja. Je pa za tiste, ki si res želite veliko znanja.

ZTI je prenesla posle na Ambicij in končala v stečaju.

Odgovor na objavo uporabnika
SaSha, 22.12.2021 ob 19:54

Ker sem tudi sama veliko časa razmišljala kam naj grem na tečaj računovodstva z vami delim res dobro izkušnjo in sicer sem obiskovala online oz. kombiniran tečaj računovodstva s knjiženjem na računalniku pri Ambicij akademiji. Res top izvedba, ogromno znanja, dobre predavateljice, super vzdušje. Vredno časa in denarja. Je pa za tiste, ki si res želite veliko znanja.

Zaključila decembra 2021? Vzdušje? O kakšnem vzdušju pišeš? Ves čas so bile kamere slušateljev ugasnjene. Od 130 ur tečaja si večino gradiva (v luštnem vzdušju) predelala sama. Vse skupaj je bolj izpadlo kot reklama za Minimax oz. tečaj za ljudi s kvalitetnim predznanjem. Bolj razočarana kot zadovoljna. Z vzdušjem pa sploh ne.

Sem.računovodja že 30 let. Ucim posameznike racunovodstva in knjigovodstva.

ZTI pa nima nobene veze z Ambicij…

Silili pa res niso nobenega, da imajo vsi slušatelji vklopljene kamere. Nekateri se pač bolje počutijo, če nimajo non stop kamere prižgane. To pa res ne vpliva na kakovost predavanja. Saj je bistvo vsebina, ne da gledamo kdo vse od udeležencev ima kamero prižgano…So pa vedno pozvali, da se kamere po želji priklopijo…Nisem prepričana, če si bila res udeleženka, ker o tej reklami za omenjeni program pa res ni bilo ne duha ne sluha, smo ga pa res uporabljali na knjiženju. In o predelavi snovi samostojno, hm … seveda je potrebno snov po predavanju tudi ponoviti, samo ne pade v glavo… Meni se je zdelo res ok. Smo pa res ljudje različni.

Tudi jaz se mislim vpisati z marcem na Ambicij.

Upam da mi ne bo žal. In upam da bom tudi s tem znanjem dobila službo.

Jaz tudi marca začnem pri Ambicij akademiji. Mi je kolegica predlagala, ker sta že dve njeni kolegici šli čez to izobraževanje, pa sta res zelo zadovoljni.

Ravno sem zakljucila s tecajem pri AMBICIJ akademiji in je top. Priporocam, ker vem da se je tezko odlociti kaj izbrati. Res so ok, odnesla sem veliko znanja. Predavateljice iz prakse in dobra organizacija.

Tudi jaz sem letos končala tečaj računovodstva pri Ambicij akademiji in še uspešno opravila izpit NPK računovodja. Res imajo dober program. Seveda sem sama tudi aktivno sodelovala, in tako veliko odnesla. Res so top. Priporočam, ker vem da se nekateri težko odločite za pravega ponudnika.

Še kdo priporoča Ambicij? Kaj pa evalley?

Sem se udeležila tečaja pri Ambiciju in ti kar direkt povem, da boš, če si začetnik, zelo težko poštekala, zelo zelo dosti boš morala sama delati.

Kar se tiče ene izmed izpovedi prej, da je ena kar naredila NPK..skotaj ne verjamem, ni tako enostaven ta izpit.

Mene tudi zanima če je že kdo poskusil evalley?

Baler8nka me lahko kontaktirate na mail: dar.jaak0@gmail.com

Najlepsa hvalaa

za evalley se tudi jaz zanimam. sem tudi pregledala ponudbo. ima kdo izkušnje?

New Report

Close