Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kam naj oddam obleke – Lj vič

Kam naj oddam obleke – Lj vič

Vprašala bi, če je kakšen center v Ljubljani – Vič, kje blizu Tržaške. Sem namreč brez avta, s trolo pa ne vem, kako bo. Ali pa če je kakšen zbiralnik – kontejner v bližini na Tržaški?

http://www.zupnija-vic.si/index.php/content/display/372/karitas/20

Za Humana zabojnik se pa malo okoli ozri, sigurno je tudi na vašem koncu.

Ja za Karitas Vič sem že gledala, samo imajo odprto samo 1 uro …

Kaj pa zraven Mercator centra Ljubljana – Šiška, Cesta Ljubljanske brigade 33

A je tam zraven še kontejner Humanic?

Kam naj oddam obleke – Lj vič

Počakaj še par dni, da pridejo “novi Slovenci” v svojo novo domovino, potem pa jih odnesi v sprejemne centre
v Lendavo
Ptuj-Ormož
Rogatec
Brežice
Metliko
——————————–
Tukaj se pričakuje 10-15.000 novih EUčanov.

Karitas zbira oblačila na Hudovernikovi 6, in sicer od pon do čet od 8. do 16. ure.
Gotovo se ti ni treba zaradi zabojnika Humane vozit čez celo mesto – žal ima trenutno humana strani v prenovi in ni mogoče pogledati lokacij zabojnikov, ampak če jih pokličeš, ti bodo verjetno znali povedati. (0)1 511 68 39
RK trenutno ne zbira oblačil.
Z nobenim od sosedov nisi v tako dobrih odnosih, da bi jih lahko prosila, če tvoja oblačila peljejo nekam, kjer jih bodo znali koristno porabit?

Slovenci smo imeli pred več kot 20 leti malo sreče. Ne vem, a nisi slišala, kako hudo je bilo v Bosni in na Hrvaškem? Ne delaj se norca iz takih stvari. Ti ljudje od življenja pričakujejo bistveno manj kot slovenske razvajene riti, ne tvegajo svojega življenja in življenja otrok zato, ker bi radi kupovali v H&M in se vozili z novim cliotom ter šli za dva tedna na morje na Hrvaško.
Malo spoštovanja. To so ljudje kot jaz in ti, hočejo samo živeti v miru.

Slovenci smo imeli pred več kot 20 leti malo sreče. Ne vem, a nisi slišala, kako hudo je bilo v Bosni in na Hrvaškem? Ne delaj se norca iz takih stvari. Ti ljudje od življenja pričakujejo bistveno manj kot slovenske razvajene riti, ne tvegajo svojega življenja in življenja otrok zato, ker bi radi kupovali v H&M in se vozili z novim cliotom ter šli za dva tedna na morje na Hrvaško.
Malo spoštovanja. To so ljudje kot jaz in ti, hočejo samo živeti v miru.[/quote]

V čem vidiš ti, da se zgoraj pisči dela norca.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close