Najdi forum

kam nuidsticno?

a kdo ve kje je ful kaka dobra nudistična plaža? lahko divja seveda hvala

Jah na jadranu jih je ful. Vsaj divjih. Nazadjne sva se s punco zelo lepo imela pri kraju Božava na Dugem otoku. Ma drugače pa jih je nekaj tudi bližje (istra) kar nekaj.
lp
Elvis

Osebno sem navdušena nad otokom Krk. Kamp se imenuje Bunce luka.

Ja tam je res super, če bi le dobil tisti košček sence, kamor bi lahko postavil šotor.

Osebno mi je najlepše in najboljše v Solarisu, malo naprej od Novi grada!

lp

Sigurno misliš na kamp brez sence v Baški (ni nudistični) V tem kampu, ki sem ga omenila pa imaš senčke dovol. Celo na plaži se lahko hladiš tik ob vodi v borovem gozdičku.

Lep pozdravček

Mene pa zanima, če je kje kamp z nudistično plažo, pa da ni strogo nudističen – da si lahko pred šotorom in po kampu v kopalkah. Ali pa klasičen kamp z možnostjo tudi nudistične plaže.
Thanx,
Lp,

POLARI pri rovinju

Barby v vsakmu nudl kampu si lahko pred prikolico, na cesti, v trgovini….v kopalkah!
Solaris je men osebno najbolj!

lp

Eden najboljsih nudisticnih kampov v istri je Ulika (malo pred Porecem). Cena je sicer dokaj visoka, vendar pa je temu primerna urejenost. Veliko je tujcev (Nemci, Nizozemci…..), Cehov, Madzarov itd. pa prakticno ni (kar je zame precejsen plus). Nudisticna kultura je na zelo visokem nivoju, zato se ne rabis obremenjevati s taksnimi, ki pridejo samo zijala past. Sicer pa je tudi kamp zavarovan kot kaksna utrdba in ne more kar vsak noter. V glavnem… v redu zadeva.

New Report

Close