Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kam po lepe, a res ugodne zavese?

Kam po lepe, a res ugodne zavese?

Prenavljamo stanovanje in seveda je bil denar za vse, za zavese pa ga je zmanjkalo. Vendar šele tudi nove zavese bi dale stanovanju piko na i. Tako da bi rabila res kak nasvet za kake ugodne, a lepe zavese. Rabila bi jih pa za 3 okna – torej kratke, enkrat pa so zraven okna še balkonska vrata. Ali se še dajejo zraven barvne zavese na strani? Te na oknih pa naj bi bile čim bolj prosojne, morda s kakim rahlim vzorčkom. Kaj je pa zdaj moderno, pa sploh ne vem. Kak predlog, slikca? Kam naj grem gledat? Kakšne so kaj te iz Dipota, Jyska, Rutarja? V prospektih zgledajo lepo? Jih ima kdo ali že zgledajo ceneno? Hvala.

Poglej…če misliš primerjati zavese iz jyska al pa Dipota z zavesami, ki se izdelajo po meri nima smisla. V omenjenih trgovinah dobiš kar pač dobiš. In to je to.

Vsako okno se med seboj malce razlikuje. In zato sama osebno trdim, da zavese morajo biti narejene po meri in pika (razen, če ti je vseeno kaj visi)

Sama sem naredila takole: Šla sem v podjetje Mercis d.o.o. (okolica Radomelj). Telefon najdeš na njihovi spletni strani. Našla sem jih pa čisto slučajno, ko sem iskala blago za stole. Tam imajo res veliko izbiro zaves. Potem jih pa prosi, da ti dajo kakšen kontakt od šivilje, ki pride na dom, ti premeri vse skupaj in izdela. In to je to…aja…pa ko boš izbirala, jih prosi, da morajo biti ugodne, saj ponujajo tudi višje cenovne razrede in je končna cena zaves odvisna predvsem od izbire tkanine.

Pozdravljeni,

že nekaj let se ukvarjam z izdelavo zaves. Pridem na dom, svetujem ter tudi hitro izdelam.

Več o ponudbi si lahko ogledate na moji spletni strani www.senios.si. Tukaj najdete tudi kontakt.

Seveda bi se našla tudi kakšna ugodna varianta. Bi vam pa takoj odsvetovala stranske (dekor) zavese, saj ponavadi podvojijo ceno zaves. Predlagala bi vam kakšno bolj enostavno izvedbo oz. tako kot ste omenili s kakšnim rahlim vzorčkom.

Več pa se lahko dogovorive ob obisku 🙂

Zavese že dolgo niso več moderne, razen mogoče dekorativne in panelne.

Se popolnoma strinjam!

Nobenih zaves, na katerih se nabira prah, zastira ti sonce, pogled v naravo. Saj za to so šipe, da vidiš ven, imaš svetlobo, manj luči rabiš…

ZAKAJ ZASTIRAT ŠIPE?

Ne kupuj nič!

Meni je pa prostor brez zaves kot da bi nekaj manjkalo v prostoru in preprosto morajo biti 🙂

Sama sem nora na zavese. Imam celo letne in zimske zavese in jih menjam glede na letni čas 🙂

Hehe…kako smo si različni 🙂

Se dobi blago v vzorcu “zebre” pri nas?
Hvala, Lp

Se popolnoma strinjam!

Nobenih zaves, na katerih se nabira prah, zastira ti sonce, pogled v naravo. Saj za to so šipe, da vidiš ven, imaš svetlobo, manj luči rabiš…

ZAKAJ ZASTIRAT ŠIPE?

Ne kupuj nič![/quote]

mater si brihtna! a naj me sosed gleda skozi nezastrta okna? brez zaves si lahko privoščiš samo, če stanuješ na samem. kaj pa mi, ko gledamo en drugega iz bloka v blok?

Zakaj pa navsezadnje ne greš po zavese v Ikeo? tam lahko kupiš cel sistem, od karnis do zaves, v cenovnem razponu od zelo malo pa kolikor češ. izbire je kar nekaj, pa še vse je na enem mestu.

Jaz sem nekaj kupila v Ikei (za 2x otroška soba in spalnica) in nekaj v Velani (kuhinja in dnevna soba).
Sem pa kar nekaj časa pregledovala raznorazne spletne strani za ideje in hodila po trgovinah z zavesami.

zavese si lahko pogledate na spletni trgovini
http://www.pletenje.eu/zavese

lp borut

če hočeš normalne zavese jih ne kupuj v Dipota, Jyska to so ostanki zaves z luknjami in napakami ki jih šivajo ubogi otroci v bangladešu, kitajskem.. se zastrupila se boš z njimi same kemikalije, ne rabiš hodit v ikeo ker jih boš dobila pri nas ko sesteješ vse skupaj se ceneje pa še jeza pri višinah ,širinah, motaži ti odpade. vsaka profesionalna trgovina z zavesami v sloveniji ki se s tem ukvarja več
let ti bo prodala normalne zavese za normalno ceno seveda, pa je pač odvisno kateri cenovni razred se odločiš. jaz sem si jih naročila preko slovenske spletne trgovine http://www.pletenje.eu/ če pa ne zaupaš spletu pa si poglej na trgovini kontakte pa boš prišla do naslovov trgovin, kjer pa ti bodo trgovci pomagali od karnise naprej.

lp sergeja

jaz sem si jih tudi kupila preko spleta v Sloveniji.

super za vsakega nekaj

https://www.zavese.eu/kategorija-izdelka/zavese/

Ingrid

Zavese do tal, posebno če ni opreme ob oknih, veliko boljše izgledajo. Kombiniraj svetle prosojne z barvo na sredini, ki se ujema z opremo po 1na vsako stran. Poišči malo na internetu in počakaj na akcije. V momaxu dobiš vedno kaj ugodnega.

Odgovor na objavo uporabnika
zavesna, 13.12.2012 ob 21:49

Prenavljamo stanovanje in seveda je bil denar za vse, za zavese pa ga je zmanjkalo. Vendar šele tudi nove zavese bi dale stanovanju piko na i. Tako da bi rabila res kak nasvet za kake ugodne, a lepe zavese. Rabila bi jih pa za 3 okna – torej kratke, enkrat pa so zraven okna še balkonska vrata. Ali se še dajejo zraven barvne zavese na strani? Te na oknih pa naj bi bile čim bolj prosojne, morda s kakim rahlim vzorčkom. Kaj je pa zdaj moderno, pa sploh ne vem. Kak predlog, slikca? Kam naj grem gledat? Kakšne so kaj te iz Dipota, Jyska, Rutarja? V prospektih zgledajo lepo? Jih ima kdo ali že zgledajo ceneno? Hvala.

Jaz sem pred nekaj leti šla v Bosno na izlet in sem na tržnici naletela na ful lepe zavese prosojne, v sredini pa vzorec s srebrno nitko, pa še stranske čisto moja barva in izkazalo se je, da je zelo kvaliteno blago. Tam so bile proti ostalim kar drage, ampak še vedno 3x bolj poceni kot pri nas. Bele zavese še vedno bele kot sneg.

Jaz si tudi ne predstavljam doma brez zaves. Menjavam na letne čase vse od zaves, prevlek za stole, namiznega prta, rož in ostale dekoracije v barvnem stilu. Naš dom s to dekoracijo daje občutek topline in velikokat sem priča osupljivim pogledom obiskov in navdušenja ter spraševanja kje sem kaj kupila.

New Report

Close