Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kam po maturantsko obleko?!

Kam po maturantsko obleko?!

Hčerka gre letos na maturantski ples in nimamo pojma kam naj gremo po obleko.Glede na to, da jo bo nosila samo enkrat ne sme biti predraga. Mi lahko prosim svetujete kam naj gremo pogledati. Kjerkoli v Sloveniji, lahko tudi čez mejo. Po spletu se ne upamo naročiti saj je dobro probati…

Še najbolj varčna in praktična je izposoja. Ker oblekla je verjetno ne bo več nikoli. V google vpišete izposoja maturantskih oblek in se najde…

Ravno danes govorila z eno maturantko….po nakupu so šli v sosednjo Hrvaško v Zagreb… Za obleko je odštela 90eur… v Ljubljani je gledala obleke in dejala da so cene od 400eur navzgor…

Sem ravno ta teden gledalantake obleke v hali A, btc. Je kar nekaj trgovin s takimi. Sem iskala zase za eno prireditev, a imajo samo za suhice. Cene so do 100€,tudi za 50 in manj že kaj dobiš. Ni pa to kakšna znamka, verjetno tzdi kvaliteta ne.

Sem pa prav rekla, da fajn da cem, kqm bom peljala hčerko čez nekaj let.

Odgovor na objavo uporabnika
U7, 09.02.2023 ob 21:52

Sem ravno ta teden gledalantake obleke v hali A, btc. Je kar nekaj trgovin s takimi. Sem iskala zase za eno prireditev, a imajo samo za suhice. Cene so do 100€,tudi za 50 in manj že kaj dobiš. Ni pa to kakšna znamka, verjetno tzdi kvaliteta ne.

Sem pa prav rekla, da fajn da cem, kqm bom peljala hčerko čez nekaj let.

Lani sem tudi jaz iskala nekaj zase in v btc hala a videla ogromno oblek, avse plastic-fantastic, groza od oblek, materiala, ne bi to nikdar oblekla. Cim je obleka malo boljs, je pa takoj 300€.

Izposoja tudi ni poceni, je kar draga, v bistvu za ta denar dobis ze skoraj obleko.

Peek und Klopenberg na Rudniku.

Importanne center v Zagrebu, v podhodu železniške postaje. Hči od kolegice lani kupila zelo lepo obleko in čevlje za 100e.

Kje???

V BTC, hali A najdeš solidno obleko, cenejšo od izposoje, poglej npr. v Mistici, Lotti, Naji in še kje. Splača se pogledati tudi v Peek and Cloppenburg

V Mistici sem lani za takole v drugi barvi dala 170.

https://www.enainedina.si/svecane-obleke/maturantske-obleke/maturantska-obleka-zamira-blue/

Predlagam še butik Aleksandra v Škofji Loki, a je dražje kot v BTC

Zakaj bi jo nosila samo enkrat??? Kupiš tako da lahko nosi ob kakšni poroki, dogodku…v butik pojdi v halo A, tam imajo veliko svečanih oblek

V Bihac v shopping center, smo šli po svečane obleke in niso drage, šli smo potem ba kosilo in si ogledali čudovito mesto Bihac

New Report

Close