Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kam po najboljše po implatant

kam po najboljše po implatant

Pozdravljeni.

Sem nov na forumu in me zanima naslednje. Ker imam zelo velike težave z zobmi in mi jih je nekaj odpadlo oz. se odlomilo me zanima, kam mi najbolje priporočate, da si grem po “nove” zobe.. Sam sem iz štajerskega konca in bi rad to zadevo čimprej uštimal, saj mi je se prav nerodno smejati v družbi.

Vsem hvala za nasvete in odgovore.

Celje
Malo poguglaj
Cenovno na ravni Hrvaške pa bolj kvalitetno
Mnenje znanca ki je bil 2 meseca nazaj tam ,rešeno v 3 dneh!

Menda nekateri hodijo v Novi Sad.Da je mnogo mnogo ceneje. Ima kdo izkušnje?

kam v celje?

Poglej revijo zdravje
100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} so noter zadnja stran oglasi!

Implantat, brez drugega n.
Priporoča se lahko marsikam, odvisno kaj ti je najbolj pomembno. Bližina, cena, kvaliteta, materiali, strokovnost, čas, itd.

Zobozdravstveni center DIAMANT, estetika in implantologija (Celje)
https://www.zobozdravstvo-diamant.si/

V treh dneh?? odstranjena korenina, vstavljen implantant, krona in nov zob, samo bejži od njih in to hitro in čim dlje!!

Arena Zagreb.

V treh dneh?? odstranjena korenina, vstavljen implantant, krona in nov zob, samo bejži od njih in to hitro in čim dlje!!
[/quote]

Jaz imam svoje
Znanec imel je prej mosticek
Ja so pa zrihtali v 3 dneh
Zgornji zobje 5000e

https://zdravniki-zobozdravniki.net/Clan/Saso-SRAJ-991

Preverjeno.
Drag vendar odličen.

Ker si iz štajerskega konca priporočam tudi jaz Diamant. Ne hodi na hrvaško, ker ni bistvene razlike v ceni. Če pa še računaš pot gor in nazaj in to večkrat si na koncu v minusu. Tiste fore zobje v 3 dneh pa jaz ne bi probala. Meni so jih vstavili 8 in sem se odločila za Ljubljano. Tudi bolečine niso zanemarljive. Jaz sem po vstavitvi komaj prišla iz enega konca Ljubljane do drugega. Si ne predstavljam kako bi preživela daljšo pot.

Ni razlike v ceni? 8 implatantov ( Straumann ) 28 novih zob predračunska cena v Opatiji 10.200€, končna cena 9.600.
Cena v Ljubljani je na oko ker predračuna ni hotel dati, kao ne ve koliko bo dela je pa rekel 20-25 000€
Vse skupaj je trajalo 7 mesecev in 8x je bilo treba v Opatijo kaj misliš sem bil zaradi te poti v minusu, nobenih bolečin ni je samo neprijetni občutek itak ti bo pa vsak zobar rekel naj te pri takem posegu nekdo pripelje in odpelje.

Ni razlike v ceni? 8 implatantov ( Straumann ) 28 novih zob predračunska cena v Opatiji 10.200€, končna cena 9.600.
Cena v Ljubljani je na oko ker predračuna ni hotel dati, kao ne ve koliko bo dela je pa rekel 20-25 000€
[/quote]
10.200? Iz tega bi se dalo sklepati, da imaš metal-keramične krone, ki so cenejše.
Sicer še enkrat višja cena ne more upravičiti full-keramike, ampak vseeno je težko primerjati, če ne veš, kaj cena zajema.

Imamo znanko, zobni tehnik, ki izdeluje te zobe.
Za en izdelan zob prejme 49€.
Toliko o realni ceni zoba, ki čaka na vsaditev.

10.200? Iz tega bi se dalo sklepati, da imaš metal-keramične krone, ki so cenejše.
Sicer še enkrat višja cena ne more upravičiti full-keramike, ampak vseeno je težko primerjati, če ne veš, kaj cena zajema.
[/quote]
Iz tega bi se dalo sklepat, da ne veš nič in trobezljaš v tri dni, 8 implatantov pomeni, da je dobil 4 zgoraj 4 spodaj in na vsake od njih pritrjeno protezo na kateri je 14 zob lahko fiksno al snemljivo odvisno kateri sistem je izbral, pri fiksni bo treba 1x letno na čiščenje pri snemljivi lahko sam očisti, Straumann implatanti so vrhunske kvalitete in ne verjamem, da je na to pritrjeno nekaj drugorazredne kvalitete, poleg tega je sigurno dobil začasno protezo, ki vsaj pri nas ni ravno poceni in mora biti tudi kvalitetna saj jo nosi več kot pol leta, cena očitno zajema vse tisto kar je potrebno od odstranitve zob do vstavitve željene proteze na implatante verjetno se ni šel 8x sončit na hrvaško.

Ce si iz stajerskega konca ti priporocam zobozdravnika Klep Rudolfa v Framu tukaj si samoplacnik za vse ce pa bi preko zzzs pa ti priporocam v Mariboru na Bettetovi ulici 11 so v redu in dokaj tud hitri.

Diamant v Celju je zakon. Možu so naredili all on four, meni pa dva mostička na 4 implantatih… Res se potrudijo in cenovno ugodno.

Diamantki, a lahko nehate ?

in kolko kaj pride en implatant pri diamantu če imate dobre izkušnje in v kolikšnem času to opravijo?

Zobni vsadek – implantant se mora “prijeti” v kost. Boš za vsako malenkost odpotoval v tujino? Potem ti močno priporam Poljsko. So strokovnjaki in veliko Angležev hodi tja na zobni turizem.

Sama ne bi nikoli naredila tega. Šla sem privat, v Topolšico. Pogooglaj in poišči če te zanima. Cene zmerne. Kvaliteta odlična. Vsako leto me pokličejo na brezplačni pregled.

Implantat v Sloveniji, krone na Hrvaškem.

Pri implantantih te prva tri leta povsod pokličejo na brezplačni pregled, v bistvu imaš pri implantantih doživljensko garancijo za zob ali protezo pa 3 leta.

Pri implantantih te prva tri leta povsod pokličejo na brezplačni pregled, v bistvu imaš pri implantantih doživljensko garancijo za zob ali protezo pa 3 leta.
[/quote]

Ajde pametnjakovič in kdo ti plača potne stroške? Pojma nimaš in o tem se ne govori, da se vsi implantanti ne “primejo”.
Da ne govorim o tem, kako z veseljem te sprejmejo naši zobozdravniki ko nastanejo potem problemi in verjemi – ni jih malo.

O doživljenski garanciji pa lepo sanjaj še naprej …
https://libertaselit.com/vprasanja/kaksna-je-garancija-na-implantate/

New Report

Close