kam po najboljše po implatant
Ajde pametnjakovič in kdo ti plača potne stroške? Pojma nimaš in o tem se ne govori, da se vsi implantanti ne “primejo”.
Da ne govorim o tem, kako z veseljem te sprejmejo naši zobozdravniki ko nastanejo potem problemi in verjemi – ni jih malo.
[/quote]
se strinjam! A boš za vsako malenkost letal po tujini? Kmalu bo cena implantata na tujem krepko več, kot pri nas, s potnimi stroški.
Ajde pametnjakovič in kdo ti plača potne stroške? Pojma nimaš in o tem se ne govori, da se vsi implantanti ne “primejo”.
Da ne govorim o tem, kako z veseljem te sprejmejo naši zobozdravniki ko nastanejo potem problemi in verjemi – ni jih malo.
[/quote]
Za 8 implatantov sem dobil certifikat kjer je vseh 8 zapisanih s serijsko številko implatanta in kje je vgrajen, na certifikatu je doživljenska garancija za implatante na računu pa 3 letna garancija za protezo oz. zobe, stroški vožnje v Opatijo so “ogromni” praktično obubožaš, vožnja Ljubljana – Opatija vsaj 2x prespiš saj je to na drugem koncu evrope, spanje, prehrana, gorivo vsaj 3x točiš polno torej tam cca 500€ je cena vožnje v Opatijo + teden dni dopusta zaradi oddaljenosti.
Za 8 implatantov sem dobil certifikat kjer je vseh 8 zapisanih s serijsko številko implatanta in kje je vgrajen, na certifikatu je doživljenska garancija za implatante na računu pa 3 letna garancija za protezo oz. zobe, stroški vožnje v Opatijo so “ogromni” praktično obubožaš, vožnja Ljubljana – Opatija vsaj 2x prespiš saj je to na drugem koncu evrope, spanje, prehrana, gorivo vsaj 3x točiš polno torej tam cca 500€ je cena vožnje v Opatijo + teden dni dopusta zaradi oddaljenosti.
[/quote]
Dobra do Opatije imaš iz Lj uro in pol vožnje, strošek je gorivo
nič drugega kot čisto običajni nedeljski izlet
na tvojem mestu bi se oglasila pr dr. Tomažu Rotarju iz Radovljice Vaš link
Časovnica, kar se implantološke oskrbe tiče je lahko zelo različna in odvisna od večih dejavnikov. Včasih je možna takojšnja vstavitev in obremenitev vsadka, včasih je bolje počakati. Ni vse, kar je hitro, tudi najboljše v določenem primeru. Vstavitev vsadka je poseg, naredi travmo tkivu, ki je bilo verjetno že prej vneto in poškodovano, drugače zob ne bi šel ven. Ne prehitevati narave in dajte tkivu čas, da se dobro zaceli.
Kakšni brezvezni pogovori. Vsi se pogovarjate o ceni, noben o kvaliteti. Na svetu so 4-5 priznanih proizvajalcev za cca 1.000 EUR – oja in seveda, so potem še italjanski za 300 Eur. Kakšna je razlika boste zvedeli takrat, ko se bo implantat odlomil in bo treba to pač brusit ven iz čeljusti. Mal denarja mal muske
Pa še zdaj niste povedali vsaj, res me zanima, koliko stane en implatant, zanima me vsadek in krona (torej dokončan zob). Moram to v kratkem zrihtat za sicer polnoletno hči, ker ji manjkajo zasnove stalnih petk in nima tam zob.. Torej, koliko približno to stane pri normalnem solidnem zobarju/kirurgu pri nas. ne zanima me Hrvaška ali Bih ali Poljska ali italijani.
Pa zdajšnje cene, ne izpred 10 let. Hvala.
Prosim…
prvic77, 26.09.2023 ob 09:20
Spoštovani pozdravljeni. Mene pa zanima odgovor tistih ki so si implantat že vsadili,kakšne imajo izkušnje. ali jih kaj boli ko jejo, grizejo s temi zobmi ali če čutijo kake druge stvari v dlesni zaradi ugraditve implantata. Hvala lepa za odgovor.
5 let od vsaditve implatantov (8 kom ) nobenih težav.