kam po tattoo v Celje?
Ker so nekatere teme tu že stare glede tattojev, me zanima sledeče… Pred kratkim sem si dala delati tatooje v okolici Mb, ampak nisem bila zadovoljna z odnosom tetovatorja, saj mi je hotel nekako vsiliti svoje mnenje.. ko sem rekla mu za nekaj je rekel v stilu, da je to brez veze, da to ima vsaka itd… jaz če nekomu plačam pa želim da mi pač naredi tisto, ker to sploh ni poceni šport. Torej… zanima me, koga priporočate za Celje in bližnjo okolico? da je dokaj ugoden, ne da mi bo zdj za en mini tatoo vzel 90 eur… meni je ta naredil dva, vendar bi si dala enega popraviti, ker mi sploh ni naredu tak kot sem želela, ampak nek približek, in hvala bogu, da ni tok velik tattoo, da se nebi dal zdaj popravljat… torej zdaj bi želela iti nekomu, ki mi bo tega popravil in še dva bi ene par malih bi si dala narediti.
Odpade Tomaž iz Žalca, linč iz Celja….. hvala vam 😉
Še pičko si daj preluknjat pa boš frajerka.
dj pejt se zdravit, pa en zapravljaj med odmorom na psihiatriji čas z forumom 😉
kak ste eni bolniki ej…. ena ženska vpraša lepo za mnenje ker so ji pač všeč tattooji in se že najde en psihič, ki visi cele dneve na netu, po možnosti kak psihopat, narkoman, narcis… Groza kam smo prišli. Avtorica raje se prestavi na drug forum, ker tu so sami čudaki kot lahko opaziš :))) jst sm enkrat vprašala neki za dopust in sem dobla odgovore da če se prodajam da imam denar za dopust haha groza res kiri psihopati so v tej naši državi doma.
Kam bi si ga pa dala ? Jst lohk ocenim če je vse ok, predtest. Malo oceniva kam bi najbolje pasal. A bi si ga dala na mednožje ?
hahahahha bravo avtorica, umiram od smeha :)))))))))))
ja, kak si vedu? :Pmmmmm njami to so top tatuuji 😉
Daj slikaj, da naredimo photoshop prvo, da ne boš spet razočarana.
ja, kak si vedu? :Pmmmmm njami to so top tatuuji ;)[/quote]
Brez pirsinga na klitorisu ? Brezveze.
Ja oljašajo nam delo, če si dajo TRAMPSTAMP. Tatu je pač znamenje, da rada da. Easy-entry pussy.
Znamenje da je še bolj neumna kot ostale. Tko da ja, pomoje maš kr prov.
Forum je zaprt za komentiranje.