Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kam po vibrator

Kam po vibrator

Odločila sem se, da si bom privoščila vibrator ali pa stimulacijski metuljček.Ali pa oboje.
Kako naprej?
Tiste, ki to uporabljate, ali ste se odločile za nakup v kateri od trgovin ali preko spleta?
Ali je nakup preko spleta diskreten, ker ne želim da še kdo ve za te stvari, razen midva z možem. Kaj mi svetujete oz. kako ste postopale ve?

najprej ti jo mora ginekolog zmerit

greš v trgovino z erotičnimi pripomočki in ga lepo kupiš.Vsaj tako sva midva naredila ko sva hotela popestritev.Tam ti tudi svetujejo,…
če te ni preveč sram ;-))))

najboljše da kar v sex shop zavijeta pa se skupaj odločita. kakšne lahko tudi potipaš pa vidiš kaj bi ti blo fajn! pa kr pogumno, prodajalci v takih shopih so zelo (včasih še preveč) ustrežljivi 😀

🙂 Jaz sem ga ravno danes dobila za rojstni dan od moža. Povedala sem mu že pred leti, da sem radovedna kako zadeva deluje in nekako mu njegov ego ni dovolil, da bi mi ga prej kupil. Danes pa me je presenetil, skoraj sem skup padla! Preko interneta je ceneje, ampak on je raje šel v trgovino in si osebno ogledal kaj je na voljo.

Sicer malo izven teme, ampak vseeno…veš, na kaj sem pomislila ob dejanju tvojega tolerantnega moža. Kje je kakšna (sploh na temle forumu), ki bi svojemu kupila umetno muco (ops, vagino):)))
Če bi katera napisala, da je njen mož izrazil željo po njej, po mojem da bi ga spljuvale in proglasile za iztirjnega p*****:)
A se motim?

Kaj pa je to, kar prodajajo poleg kondomov v Tuših?

če boš naročila preko neta je pošiljka seveda diskretna…ti pa svetujem, da greš sama direktno v sex shop, kjer lahko stvar vidiš primeš in točno veš kaj si želiš, ker slikce včasih varajo….

meni je zadnje čase najbolj všeč ta v btc v hali a….ker je prodajalka prijazna in ni nobenih čudnih pogledov tudi če imaš kup “čudnih” vprašanj ali za nekatere nenormalne želje…

Tudi jaz sem bila prijetno presenečena, da mojo željo ni razumel kot žaljivko na svoj račun, več kot nekaj normalnega. Je pa res, da mi je darilo dal skozi smeh in mi rekel:”Vse najboljše, ljubica, le glej da zdaj ne boš pozabila name!” :)))

Veš kaj, bi pa zares bilo interesantno videti, kakšni bi bili odgovori na taki post! 🙂

pe je ”zadel” pravega? takega, ki bo pasal..ali je kupil sebi podobnega?HIHI

LOL! Pojma nimam, nisem še isprobala. Sicer pa, njemu itak nič ne manjka, preprosto radovedna sem…bomo videli…:))))

Zmeraj, ko se nama “zaluštajo” igračke, stopiva kar do sex shopa…zakaj pa bi mož zameril, če si izberem vibrator, metuljčka, karkoli???? Res ne vidim nobene finte v tem….z malo domišljije se zadeve itak uporabijo v užitek obeh….In izbira je zelo dobra za oba
Je pa res, da se itak zavedajo, da čez njih jih pa ni (ja hvala bogu)…

:)))) najboljši vibrator je tič mojga dedca.

Izvrstno dorečeno Acjom.

LOL

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

bolje vibrator kot pa ….. (psssttt ne smemo grdo govorit) drugega moškega…

po netu je sicer bolj enostavno, diskretno tudi ampak raje pojdita pogledat. ga moraš v roko prijet da vidiš če bo ok : )

meni je všeč lolita v btc-ju, ker je vse bolj pregledno kot naprimer v veneri.

Zakaj pa ne umetne vagine? Če so vibratorji čist normalni, je vagina še bolj, ker moški rabijo več in je bolje, da njo matra kot pa našo, če nam ni.

Men metuljček ni hil všeč. Dolg 7cm in debel kot en flumaster.. Sem bolj zadovoljna ko imam črn dildo.. Debel 5cm. Mi tak paše..

Poglej na spletnih straneh…

Najboljši so v trgovini Discretno v Celju.. Po telefonu se lohk vse zmeniš..

Velik orgazmov želim.

L. P. Nataša

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 3441, 02.01.2023 ob 10:13

Men metuljček ni hil všeč. Dolg 7cm in debel kot en flumaster.. Sem bolj zadovoljna ko imam črn dildo.. Debel 5cm. Mi tak paše..

Poglej na spletnih straneh…

Najboljši so v trgovini Discretno v Celju.. Po telefonu se lohk vse zmeniš..

Velik orgazmov želim.

L. P. Nataša

Pa ga velikrat uporabljaš😋🙂

Men je tud dildo zelo zanim me bolj poteši lih take mere pa ne smem pregloboko ga dajat pol boli 🙂

Sem imela metuljcek in mi ni bil vsec. Ne vem kaksen metuljcek je opisovala ena v obliki flomastra, moj je bil v obliki metuljcka za stimuliranje scegetavcka..nekaj minut je ok, potem pa je ze bilo kar bolece..pri meni je bilo tako, da mi je partner dal denar in me poslal v venera shop naj nekaj izberem. Svetujem nakup v trgovini, ker so razlicni materiali in je bolje, da vsaj pogledas v zivo. Naj ti ne bo nerodno 😊

New Report

Close