Kam po vibrator
Odločila sem se, da si bom privoščila vibrator ali pa stimulacijski metuljček.Ali pa oboje.
Kako naprej?
Tiste, ki to uporabljate, ali ste se odločile za nakup v kateri od trgovin ali preko spleta?
Ali je nakup preko spleta diskreten, ker ne želim da še kdo ve za te stvari, razen midva z možem. Kaj mi svetujete oz. kako ste postopale ve?
Jaz sem ga ravno danes dobila za rojstni dan od moža. Povedala sem mu že pred leti, da sem radovedna kako zadeva deluje in nekako mu njegov ego ni dovolil, da bi mi ga prej kupil. Danes pa me je presenetil, skoraj sem skup padla! Preko interneta je ceneje, ampak on je raje šel v trgovino in si osebno ogledal kaj je na voljo.
Sicer malo izven teme, ampak vseeno…veš, na kaj sem pomislila ob dejanju tvojega tolerantnega moža. Kje je kakšna (sploh na temle forumu), ki bi svojemu kupila umetno muco (ops, vagino):)))
Če bi katera napisala, da je njen mož izrazil željo po njej, po mojem da bi ga spljuvale in proglasile za iztirjnega p*****:)
A se motim?
če boš naročila preko neta je pošiljka seveda diskretna…ti pa svetujem, da greš sama direktno v sex shop, kjer lahko stvar vidiš primeš in točno veš kaj si želiš, ker slikce včasih varajo….
meni je zadnje čase najbolj všeč ta v btc v hali a….ker je prodajalka prijazna in ni nobenih čudnih pogledov tudi če imaš kup “čudnih” vprašanj ali za nekatere nenormalne želje…
Zmeraj, ko se nama “zaluštajo” igračke, stopiva kar do sex shopa…zakaj pa bi mož zameril, če si izberem vibrator, metuljčka, karkoli???? Res ne vidim nobene finte v tem….z malo domišljije se zadeve itak uporabijo v užitek obeh….In izbira je zelo dobra za oba
Je pa res, da se itak zavedajo, da čez njih jih pa ni (ja hvala bogu)…
Anonimno 3441, 02.01.2023 ob 10:13
Men metuljček ni hil všeč. Dolg 7cm in debel kot en flumaster.. Sem bolj zadovoljna ko imam črn dildo.. Debel 5cm. Mi tak paše..
Poglej na spletnih straneh…
Najboljši so v trgovini Discretno v Celju.. Po telefonu se lohk vse zmeniš..
Velik orgazmov želim.
L. P. Nataša
Pa ga velikrat uporabljaš
Sem imela metuljcek in mi ni bil vsec. Ne vem kaksen metuljcek je opisovala ena v obliki flomastra, moj je bil v obliki metuljcka za stimuliranje scegetavcka..nekaj minut je ok, potem pa je ze bilo kar bolece..pri meni je bilo tako, da mi je partner dal denar in me poslal v venera shop naj nekaj izberem. Svetujem nakup v trgovini, ker so razlicni materiali in je bolje, da vsaj pogledas v zivo. Naj ti ne bo nerodno