Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kam s 3-letnikom v Celju

Kam s 3-letnikom v Celju

…če izvzamemo nakupovalna središča. Smo priseljeni Celjani in razočarani nad Celjem, kako se nič ne dogaja. Sem malo povprašala ostale mamice, pa vedno dobim odgovor, da se nič ne dogaja.

Hvala za nasvete in lep dan.

To čisto ne drži. Ne vem sicer, kaj bi tebi bila primerna zabava za triletnika.
Imaš na primer Hermanov brlog, kjer so pogosto otroške predstave in delavnice, pa igralnice v trgovskih centrih, ki si jih že omenila. Otroške telovadbe in plesne delavnice od treh ali štirih let naprej, različnih organizatorjev.
Če je tvoj triletnik v vrtcu, se pa njemu najbolje dogaja na kakšnem sprehodu s starši, recimo ob Savinji.

jaz pogrešam lutkovno gledališče. drugače pa smo mi čez vikende na sprehodih ob savinji, pa na šmartinsko jezero gremo včasih. v hermanovem brlogu smo bili 1x na igrici, pa je bila takšna gužva, da groza. drugače pa ta večja hči hodi 2x tedensko na plavanje.
jaz pogrešam še kakšne mažoretke ipd. no, raznih plesnih tečajev je pa polno.

Ma, tam za Savinjo…smo se že vsi naveličali, ker smo to vedno uporabili kot neko mašilo. Pač se je zanimivo 3 letniku sprehajat. Ja, lutkovnega gledališča ni in to je velika pomanjkljivost. Pa poleti se v starem delu NIČ ne dogaja, eh, bomo že. Bomo šli kar plavat…:)…pa ne v Celju.

Lp.

na OŠ Fran Roš je vsak četrtek odlična telovadba za malčke, zelo priporočam. Potem so v knjižnici Pri mišku knjižku ure pravljic enkrat tedensko – otroci zelo uživajo. Ostale prireditve pa so občasne. Ampak sprehod ob Savinji do otroškega igrišča je v lepih dnevih čez vse. Drugega pa tako mali otroci, verjemi, ne rabijo.

pomeni, da si ti ena tistih mamic,ki hodijo s pokončno glavo, urejene do potankosti po našem prelepem Masarikovem nabrežju. Kot taka ne boš res nikoli zadovoljna. Tiste, ki hodijo v pomečkani trenirki, da se tam lahko z otroki igrajo, so zagotovo zadovoljne in njihovi malčki tudi

no, nekega oh in sploh notranjega bazena celje res nima, so pa zelo fajni plavalni tečaji. morda ga lahko vpišeš že v jeseni, plavalna šola neptunček je res 1A. junija, ko odprejo zunanje kopališče, se pa lahko hodite tja kopat. se res ne more primerjat s kakšnim čatežem, ampak tako za vsak dan popoldan, za vroče sobote in nedelje je super.

Eh, si bedna…kar tako ugotoviš en profil osebe, a ne. No, motiš se na celi črti.

Hvala vse ostalim, nekaj odličnih nasvetov ste pa res dale!!!

Seveda Celje ni Ljubljana, tudi kar se prireditev tiče.

Ampak triletnik pa tako veliko animacijskega programa spet ne rabi, saj ima tebe:)

Nekaj idej, tudi za kasneje:

-Hermanov brlog,
-pravljice pri Mišku Knjižku,
-plesne delavnice( več plesnih šol ),
-drsanje,
-otroška telovadba ( ŠD MAT v Šempetru ),
-Cicibanov abonma v Žalcu,
-za male se mi zdi najbolj primerna igralnica Lumpi v Mercator Centru – ni take gužve in večjih divjakov.

Je pa res, da se moraš glede prireditev malo bolj pozanimati. Internet je poln informacij.

eh, za naš je jungla zakon:-))), ne rabimo nekih animacij

New Report

Close