Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kam s spermo?

Kam s spermo?

Včeraj je ena pisala, da ne pusti svojmu, da konča (spusti spermo) vanjo. Mene pa zanima, kako pogosto ga oralno zadovoljujete in kaj potem naredite s spermo?
Moj je vedno pripravljen, da ga z usti obdelam, meni pa priznam ne paše vedno. Ker vem kako rad ima to, mu ga včasih samo z roko obdelam in potem konča v robec. In je tudi zadovoljen, čeprav mu je najbolj fajn, da lahko konča v moja usta in potem pogoltnem spermo.

F U J !!!

V vrečko, potem pa v skrinjo, za zalogo na stara leta, ko boš brez zob in boš potrebovala beljakovinski napitek.

njemu v popek pol naj dela pa kar če z njo….

drugač pa ideja od semenje ni švoh :)))))

če ima seksualno odprta ženska pravega ob sebi, mu z lahkoto pogoltne spermo. ker je nora nanjga in pogled na od užitkov zvijajočega moškega ob njegovem vrhuncu ko mu prihaja vanjo jo pa itak tok zrajca, da sploh ne pomisli na robce in umik.

malo odprem usta in zleze ven, samo brke mi ostanejo, ok pa tista kapljica gre pa po grlu, da mi ga razkuži

očitno ste tle same prosvetljene goltalke sperme 🙂

A samo usta pa robec obstajajo?
Očitno ni dovolj domišlije…in svetujem da moške vprašate…mogoče se iz kakega “filmčka” spomnijo kake idejce;)

to bo to…in če on pije alkohol, je česen, čebulo ali kadi je sperma tok fajn okusa, da jo z veseljem dol pogoltneš….my ass

Ni denarja, da jaz svojo spermo pogoltnem. Tudi od ženske tega ne zahtevam.
Je pa zame izliv v usta ali na joške alternativna možnost. Ni lepšega kot končati v vlažno češpljo.

Pri nas sva tako nora drug na drugega, da si vse deliva. Kaj bi jo goltala sebično sama. Možu privoščim vse najboljše, zato gre tudi sperma v goltanje fifty-fifty.
A sva dosegla najvišji nivo seksualne odprtosti, al je še kakšna stopnja več?

:)))) je še ena sotpnja več. jaz sem imela mojega ex tako zelo rada, da sem mu dovolila, da je vso spermo dobil on. :)))) šetko prijazna sem bila, da sem mu jo po trebuhu razmazala, ker je baje zelo zdrava za kožo. če jo je revček že pridelal, naj potem še uživa v njej. kaj bom egoistočna. :)))

Z monogamni zvezi, kjer vem, da je on samo z menoj in da svojega tiča ne tlači v razne luknje na vseh koncih, mi ni prav nobena težava pogoltniti sperme. Skratka, edini moj pomislek bi bil zdravstvene narave. Če tega pomisleka ni, nimam zadržkov in to prav rada naredim.

to bo to…in če on pije alkohol, je česen, čebulo ali kadi je sperma tok fajn okusa, da jo z veseljem dol pogoltneš….my ass[/quote]

ponavadi ga ne vlečem smrdljivim pijanim neznancem… v takem primeru pa ja, ti verjamem, bi se mi močno obračalo. moraš probat tapravega, pa boš vidla 🙂

to bo to…in če on pije alkohol, je česen, čebulo ali kadi je sperma tok fajn okusa, da jo z veseljem dol pogoltneš….my ass[/quote]

ponavadi ga ne vlečem smrdljivim pijanim neznancem… v takem primeru pa ja, ti verjamem, bi se mi močno obračalo. moraš probat tapravega, pa boš vidla :-)[/quote]

ne gre za pijanega neznanca…gre za nekoga ki si ob njem že dolgo let recimo…in poletje je, mrzlo pivo paše, kakšen piknik, čebulca, žar itd…in ne mi rečt, da boš drug dan z veseljem požrla njegovo spermo…

Tiste, ki se zgražate na dgoltanjem sperme: okus ni kaj posebnega.Svojo sem probal in ni nič posebnega. Legenda o ananasu i sajdu nasploh pa po moje drži. Moja ima slajši okus tudi po lubenici.

Baje je pa res, da ima sperma grenak okus, če tip pije in kadi.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Kaj je pa z grenkim narobe? Jaz obočujem grenivke in šveps.

S pijanci se pa ne družim.

Skozi okno je vrzi:-)

ponavadi ga ne vlečem smrdljivim pijanim neznancem… v takem primeru pa ja, ti verjamem, bi se mi močno obračalo. moraš probat tapravega, pa boš vidla :-)[/quote]

ne gre za pijanega neznanca…gre za nekoga ki si ob njem že dolgo let recimo…in poletje je, mrzlo pivo paše, kakšen piknik, čebulca, žar itd…in ne mi rečt, da boš drug dan z veseljem požrla njegovo spermo…[/quote]

goltanje itak ne pomeni, da se sperma valja pet minut po ustih. itak ga maš globoko not in ko mu pride, se to zgodi pri grlu, kjer okušalne brbončice niso tok izrazite in gre lepo direkt dol. tako da so to v glavnem samo predsodki, zapore v glavi in opravičila.

ti mu zgleda en dan po pikniku še lupčka nočeš dat, ker tako smrdi, al kaj? a ko se ti naješ čebule, misliš da nimaš nobenega okusa spodaj? se verjetno tud odpovesta orali?

mah, verjemte al pa ne. pri tapravmu te ne odvrne nikol, če ni ravno dišeč in najboljšega okusa. če pa životariš z nekom k ga maš že tko poln kufer in te tud pod razno ne privlači več, pa čist verjamem, da ti ne steče po grlu…

Če je pa sperma čudnega okusa jo pa potem poplakneš s kako žestoko pijačko:-)

kak mesec nazaj je bilo po radiu, da je neki tip izdal knjigo z recepti iz sperme. Za posebne kulinarične užitke. Ne spomnim pa se, ali je bil to Anglež ali Američan…

Kaj si eni vse lahko privoščite v službah, na kaj vse mislite namesto da bi delali…aja saj najmanj 75{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} od teh, ki se ubadate s takimi temami vas itak plačujemo MI – DAVKOPLAČEVALCI!!

Pol pa pride človek po opravkih in naleti na tako truplo, ki se cel dan po forumih ukvarja ali spermo pogoltniti ali ne, ali je dobra in okusna ali ne, ali ima okus po čebuli, pivu,…pa te že ob vstopu na šalter ali v pisarno ubije s pogledom.

Delajte rajši!!!

Če mu pride v moja usta, jo pogoltnem. Meni sploh nima slabega občutka.
Drugače mi je pa všeč, tudi če me pošprica po telesu.

vidš, jest tud mojga ne morem pripravit, da bi jo probal… pa zakaj? dej mi razlož. se ti gravža ali zakaj?

jest moje sokove brez problema poližem z njegovih prstov, ust?

moycaa,
pogoltnem jo ne, jo pa včasih dobim v usta, ampak gre potem dosti hitro ven 😉 rajši jo imam na drugih predelih – prsa, rita, trebušček – moj ali pa njegov. mažem jo brez problemov, pogoltnem pa težko 🙂

Škoda sperme, da bi jo ven metali, pri nas gre vsa vame.
Da bi jo pojedla? Nikoli. Bljak.

New Report

Close