Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Kam s starimi knjigami

Kam s starimi knjigami

Doma imam kar nekaj knjig / starejše, novejše /, katere bi rada odprodala, podarila…
Škoda bi bilo, da bi knjige pristale v smeteh, če pa že, naj bi to storil nekdo, ki se spozna na vrednost knjig.
Mogoče pozna kdo kakšno bukvarno ali kaj podobnega, kamor bi lahko odpeljala odvečne knjige?

Ce jih zelis podariti,lahko napises seznam tudi tu in das kontakt,da te bodo zainteresirani lahko dosegli.. drugace pa je v Lj precej antikvariatov,poglej v imenik.

tejči, jaz sem zainteresirana za knjige. Res bi bilo super, če lahko pripraviš kak seznam.
lp
Sister

jst bi tut seznam vidla

jaz bi bila tudi zaintresirana

Se meni seznam. Pa cene zraven. Samo stran jih ne meci!

Tudi jaz se zanimam za knjige!

Pa še meni seznam, hvala!

Bom pripravila seznam, vendar ne verjamem, da mi bo to kmalu uspelo. Zaenkrat lahko na pamet rečem le, da imam kompletno /vsaj mislim/ zbirko
Zlata knjiga. To je v glavnem mladinska literatura, vendar so vmes tudi knjige kot npr. Bobri, Pod svobodnim soncem ipd.
Ostalo pa moram pospraviti na podstrehi in zložiti na kup, potem bo pa počasi nastal še seznam. Ko bo pripravljen, vam bom sporočila, pa mi boste dali mejle, o.k.?
Pozdrav vsem
Mateja

Takoj kupim Bobre če prodaš tudi posamezno knjigo?

Piši mi na “[email protected]” za koliko mi jo prodaš in na kak način.

tejči, raje prodajaj tukaj, ker v antikvariatih boš dobila za knjige smešno malo denarja. kakšnih knjig pa sploh nočejo vzeti.
zlata knjiga je pa krasna zbirka, me čudi, da jo prodajaš-razen, če imaš dve?
prihrani za potomce ali pa podari kakšnemu otroku, ki rad bere!

V Ljubljani je Bibliofilsko društvo, ki ima prodajalno starih knjig na Slovenski cesti. Sprejemajo (zastonj) vse knjige, ki bi sicer pristale na smetišču, kupiš pa jih na kilogram (vsaj včasih je bilo tako). Ko bom šla mimo, bom pogledala za točen naslov.

New Report

Close