Najdi forum

Splash Forum ‘Teorije zarote’ Kam smo prišli, nujno preberite

Kam smo prišli, nujno preberite

Nemški znanstveniki priporočajo drogiranje Evropejcev, da bi sprejeli priseljevanje migrantov.

Raziskovalci z univerze v Bonnu so v sodelovanju z univerzo v Lübecku in ameriškim inštitutom Laureate za raziskave možganov ugotovili, da so sprva sodelujoči v raziskavi 20 odstotkov več denarja namenili migrantom kot lokalnim revežem. Vendar pa so udeleženci po prejemu hormona, imenovanega oksitocin (tako imenovani “ljubezenski hormon”), migrantom namenili še več denarja, kot so ga sprva nameravali nameniti.
Levaki sedaj vas razumem, vi ste ratardirani ali pa zadrogirani ker v prišlekih ne vidite nevarnosti.

LOL, očitno ima Nova24 spet premalo obiska, da svoj pofl sem nosijo…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

da sds sekta to pisari in promovira iz lastnih izkušenj, ko tako zvesto in navdušeno sledijo Jj ju in sprejemajo njega in vse njegove še tako škodljive ideje.

Jaz nikoli nisem bila za priseljevanje migrantov, teh tipov “nebogljenih”. Naj se za svojo državo borijo in izboljšajo svoje stanje ne pa nam vsiljujejo svoje primitivnosti.

V manjkajočem delu “članka” je zapisano, da sama raba nevropeptida oksitocina ni bila uspešna pri posamezniki z višjimi stopnjami zabeležene “ksenofobije”.
Po mojem si safe. 😉

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

V manjkajočem delu “članka” je zapisano, da sama raba nevropeptida oksitocina ni bila uspešna pri posamezniki z višjimi stopnjami zabeležene “ksenofobije”.
Po mojem si safe. 😉
[/quote]
A zato ker ne podpiram priseljevanje teh migrantov k nam ali kaj hočeš reči?

A zato ker ne podpiram priseljevanje teh migrantov k nam ali kaj hočeš reči?
[/quote]

Ker nate, kot lahko razberem iz “članka”, oksitocin ne bo deloval.

Ker nate, kot lahko razberem iz “članka”, oksitocin ne bo deloval.
[/quote]
:D.. a ker ne podpiram teh migrantov imam ksenofobijo? svašta res kaj se vse nadomneva na tem monu

A je meja zdaj zaprta ali še kar prihajajo?
Nekoč je stal begunec več kot je minimalna plača delovnega človeka. A stane zdaj kaj manj?

Glede na to, da Nemčija nima ravno levičarske vlade, me zanima, zakaj imajo v tej državi potrebo po iskanju načinov za prepričevanje ljudi v dobrodošlico migrantov.

Po mojem si safe. 😉
[/quote]

Problem je v tem, kdo sploh hoče financirati in izpeljati tako študijo. Raziskava daje orožje totalitarnim režimom, levim ali desnim, vsi lahko uporabijo rezultate v svoj prid. Ampak tvoji možgani tega niso sposobni sprocesirati, ker si brezmožganski robot. Če bi bil naslov te iste raziskave Kako s podkupninami in drogo zmanjšati sprejemanje migrantov, bi ti norela do nebes.

Tu je originalni članek z Bonnske univerze, kjer so študijo izvedli.
Vaš link

Takim stvarem lahko verjame samo en zaplankanec, ki dlje od Rijeke sploh še ni bil v življenju.

Z migranti ne bo nobenih problemov, če jih normalno sprejmemo in jim predstavimo naša “pravila” ter od njih zahtevamo, da jih spoštujejo.

Dokler boste nasedali temu populizmu ala Janša, ki jih predstavljajo kot neke podljudi, hkrati pa nič ne naredijo na tem področju, bo samo slabo. Kolikokrat sem od njegovih slišal, da moramo vržt ven razne cigane, trenirkarje in migrante, pa ne da niti enega niso vrgli ven, problemi ostajajo isti in se samo držijo na istem nivoju.

Problem je v tem, kdo sploh hoče financirati in izpeljati tako študijo. Raziskava daje orožje totalitarnim režimom, levim ali desnim, vsi lahko uporabijo rezultate v svoj prid. Ampak tvoji možgani tega niso sposobni sprocesirati, ker si brezmožganski robot. Če bi bil naslov te iste raziskave Kako s podkupninami in drogo zmanjšati sprejemanje migrantov, bi ti norela do nebes.

Tu je originalni članek z Bonnske univerze, kjer so študijo izvedli.
Vaš link
[/quote]

Če misliš, da ne vem, da je vsako znanje (ali podatek, informacijo, raziskavo ipd.) moč uporabiti ali zlorabiti, no, ali pa mhm, interpretirati po potrebi, se motiš. In s tem zavedanjem prebiram tudi medije – (kobajagi) leve in desne.*

*te oznake uporabljam zgolj zato, ker vidim, koliko ljudi (še vedno) gleda in dojema skozi prizmo levih in desnih

A ti resno misliš, da ljudje ne znamo misliti brez Janše? Briga mene, kaj on govori. Jaz ga ne poslušam in ne berem. Tako kot ne drugih politikov, ker so vsi isti. Kljub levi in desni propagandi za razliko od tebe uporabljam svoje možgane in gledam malo dlje kot od danes na jutri.

New Report

Close