Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Kam so zaprli Kustecevo

Kam so zaprli Kustecevo

kje je kusteceva?jo je pobralo cepivo al jo je puklasti psiho zaprl v keuder?babe ni vec na spregled….ful ucinkovito cepivo my ass

Jap, zdaj ko si omenil, res je ni na spregled od kovida dalje. A ni imela eno interpelacijo? En mesec je sploh nikjer ni. A je še živa?

Nikjer je ni več zasledit. Če prav mi je šla na živce, vseeno upam da ni zaradi zdravstvenih težav zaradi covida.

Zelo verjetno so jo le umaknili – ali ne želi več plesati kot oni svirajo ali pa je v zadaj še kaj drugega. Že takrat se je poročalo zelo čudno.

ta medijski molk o kustecevi je grotesken in bizaren hkrati…da so novinarji dno dna, gnojni turi na sifilisticni podgani me ne cudi…placanci ki se prodajo za drobiz in jih resnica ne zanima…pa vseeno ljudstvo vas ne zanima kje  je vodja enega pomembnejsih ministrstev.?vsaj leve medije bi mirali zanimati ali ji je kaj storil puklasti psiho ali jo je pojahalo cepivo….

Odgovor na objavo uporabnika
ampak res, 04.10.2021 ob 19:07

Jap, zdaj ko si omenil, res je ni na spregled od kovida dalje. A ni imela eno interpelacijo? En mesec je sploh nikjer ni. A je še živa?

na njenem twitterju je videti, da je bila zadnji mesec aktivna: obiski po goriški, tolmin, šole po savinjski in neke okrogle mize, nordijski center planica

Sta ji Jajo in Počivauček obrazložila, če bo ubogljiva in tiho bo šla še kam in ne samo na Japonsko.

 

Prejšnji teden smo ji plačali leporečenje pred kamerami v Bruslju.

New Report

Close