Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka kam ste šli?

kam ste šli?

No torej, kam sta odpotovala? In kaj vse sta si privoščila?

Midva nikamor. Še nekaj dni prosta, nato pa v službo. 🙁

kako to da nista šla nikamor? midva pa poroko nalašč tako planirava, da imava potem vsaj še 14 dni frej, da greva lahko na poročno potovanje. če nimava časa za poročno potovanje ga tudi za samo poroko nimava. poroka brez poročnega potovanja je kr neki.

nisva se še odločila kam bi sploh šla ampak nekaj v stilu dominikana, miami, dubaj,..nekaj na tak način. za 14 dni. za ene 3000€.

Po gorenjsko sva se odločila, da denar namenjen za poročno potovanje raje za odplačilo stanovanjskega kredita porabiva. 😉

Raje se sploh ne poročim in grem samo na potovanje 😀 pa ne ležat na plažo, ampak kaj pogledat 😉

Sicer pa zakaj bi moralo k poroki avtomatsko spadati tudi potovanje? Vsak se odloči kot želi in porabi denar za tisto kar se mu zdi prav.

meni je ful čudna poroka brez poročnega potovanja. nevem nekako mi je samoumevno, da eno brez drugega ne gre. nebi mogla iti 2 po poroki takoj v službo ali se poročiti celo vmes – med malico kot to delajo nekateri. če ti je tako malo do poroke potem je brezveze, da se poročiš.

arkyca, ne sklepaj po sebi za cel svet. Poroka nama je ogromno pomenila in je bila super, na krasni lokaciji, vse po najinih željah. Potovanju sva se pa pač odpovedala, ker nama ni bila taka prioriteta. Poroka ni enako poročno potovanje in v Egipt ali ne vem kam greva lahko tudi drugo leto. Kredita pa le ni več! :))))))))))

Midva pa bova šla po poroki kar na službeno potovanje. Jaz že v nedeljo po poroki na konferenco, bodoči mož pa v ponedeljek na delavnice v tujino 😀

tudi midva po poroki ne boma šla na poročno potovanje ampak boma ta denar raje uporabila pri gradnji naše hiške.Šli bomo kvečjemu za par dni na morje in to bo to.
Tudi nam ni potovanje prioriteta ampak kot sem že napisala boma ta denar porabila za kaj bolj pomembnega za nas
lp

bla bla bla…kr neki vsi po vrsti…se mi zdi, da le redki tu gor štekajo pomen in smisel POROKE…

Smisel poroke je v tem, da si poročen. 😀 Vse drugo so dodatki in naše želje. Poročno potovanje gor ali dol, bistvo je, da se mladoporočenca uspeta dogovoriti, kaj in kako, tudi to, ali bosta šla na poročno potovanje ali ne.

Za dober zakon so potrebni dogovori in kompromisi in kar nekaj naših zgornjih avtorjev to očitno premore.

lp,
Lenka

********************************************************** http://www.Fashionista.si [url=http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro]Kaj naj oblečem?[/url]

New Report

Close