Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kam ugodno po Lego kocke?

kam ugodno po Lego kocke?

Moja nečaka dvojčka si želita Lego policijsko postajo. Ko sem videla ceno,me je skoraj kap.Sto eurov za par dekagramov kock!!! Kje naj kupim ugodneje oziroma kaj naj jima kupim, če odmislim Lego. Dejstvo je,da imata polne ritke,ampak nič drugega ju ne zanima.Starši,ki imate Lego navdušence,prosim povejte s čim še bi se dalo zadovoljiti take otroke.Jaz otrok še nimam in se mi sploh ne sanja o igračah.

Internet, pri nas največkrat laufa ebay.

Mueller ima ta teden vse igrače 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} znižane in tudi Špar se mi zdi do torka. Tam kupi. Če imata doma Lego kocke, potem z nobenimi drugimi ne bosta zadovoljna.

Ko enkrat zlagaš Lego, so ti priblizki redko kdaj še všeč. Da ne govorim o tem, da so potem večne. Moje punce zlagajo moje brez ene tezave.

Priporočan nakup Lego. Seveda bi otroci celotno lego postajo ali pa celo letališče,…. V šparu imajo stojalo samo z Lego kockami in se tam najde kaj cenejšega. (od 5€ naprej) Kupiš pa samo policijski motor ali avto, ne pa celo postajo.

lp, ela s

Kupi jim postajo, saj jo boš potem lahko uporabljala še pri svojih otrocih, ker so kocke neuničljive.
Poglej še tu:
http://www.mytoys.de/catalog/search?query=lego+polizei&button=Suche+starten&productsPerPage=40&sugg=false

Lego policijski tovornjak je cenejši, ca. 40 eur, pa 20 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popust v mullerju in si na 32…saj bi moj tudi one za čez 100 eur…pa je to vseeno preveč za kocke…nekih strašno poceni lego pa nimaš nikjer…kar držijo ceno.

Mi imamo doma legice, ki sva jih jaz in brat dobila, ko sva bila otroka, nato smo dokupili še kakšen manjši komplet za razne priložnosti, do 20 eur in se počasi nabere.
Jaz bi na tvojem mestu kupila cenejši komplet, 100 eur je prehuda. Nikakor pa ne kakšnih približkov, to je naredila moja svakinja in je tamal (ni razvajen sicer ampak zelo iskren) takoj povedal, da to že niso taprave kocke.
Lahko se pa s starši pomeniš kaj bi brišlo v poštev.

kot so že druge rekle Lego pač nima konkurence, zato je cena temu primerna.

policisti so iz serije Lego City … naj se njuna mama pogovori z njima kater paket iz te serije bi rada, ti povej ceno, ki ti je sprejemljiva, naj izberejo in tako boste vsi zadovoljni.

lego friki so precej natančni v svojih željah 🙂

Hvala,punce! Vem,da so Lego the top in drugih kock ne bi kupovala. Sem mislila mgoče kaj za sestavljanje,pa da niso kocke. Ta čas sem štrcala po netu in našla Meccano in jima bom kar to vzela.Lego jima na ušesa gleda in mislim, da je ta Meccano veliko boljši za samo motoriko…

sam da ne boš razočarana, če jima ne bo všeč 🙂

to je čist druga filozofija …

Ce sta vsaj malo ustvarjalna, potem predlagam ZOOB. NEkaj drugačnega, a zelo zanimivega. NArocila preko Amazona, dobila v 3 dnevih.

http://www.infinitoy.com/zoob/zoobproducts.shtml

Žal so legice res noro drage. Cene so po trgovinah enake razen če so kakšni popusti. Če ti je 100 eur preveč daj denar in reci da je to prispevek k legicam ker nadomestek je nesmiselno kupovati

Baby Center je imel prejšnji teden razprodajo lanskih modelov opreme, cunj, igrač. To je bilo v gasilskem domu, vse pol ceneje. Sem nesla ven za celo šajtrgo robe, ker se je res splačalo. Tudi legice. 😀

Lego frikom Lego nikoli ne gleda iz ušes.;)

Po moje bosta z Mehanom razočarana. Boljše, da kupiš npr. 2 seta, en policijski avto in tovornjak (60€), ali pa skupaj s starši dajte darilo.
Jap, so pa večne, pa nikoli jih ni dovolj.

Moj lego frik je pred leti dobil tole…. mislim, da je samo 1x dal iz škatle, malo premetal in pospravil nazaj. Žal. Še danes so Lego ene in edine, zdaj že Mindstorms.

Moj lego frik je pred leti dobil tole…. mislim, da je samo 1x dal iz škatle, malo premetal in pospravil nazaj. Žal. Še danes so Lego ene in edine, zdaj že Mindstorms.[/quote]

enako, kot pri Kavalji. Lego je lego – pri nas tudi playmobil ni tako cenjen, kot legice – pa ceprav sta zadevi skoraj identicni…

Obmejne trgovine – bivši duty free shopi. Tam je bistveno ceneje. Še vedno 🙂

New Report

Close