Kam v fitnes?
V BTC-ju imaš Fitinn. Cenovno zelo ugoden, ločen prostor za ženske, tako da se lahko fvsem nabildanim fantom gladko izogneš. Ni pa vodenih vadb. Če ti je to pomembno.
Scene za Bežigradom ne poznam, tako da tukaj nasveta nimam.
Če ti ni predaleč pa blazno priporočam Sokol na Viču. Navdušena nad vsem, od fitnesa, do male dvorane, do vaditeljic na skupinskih vadbah, receptorjev. Vsi so krasni in noro rada hodim tja. In prostor je res lep lep lep.
Sem hodila dve leti v btc v fitinn nad hofer trgovino in mi je bilo bšeč. Mese{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}na karta 20 eur oz 10 centov manj odprto vse dni v tednu od 6 do 24 ure’ folk v večini normalen s tem mislim da ni nujno da imaš fitnes majčko za 50 eur. Veliko je študentov in tudi starejših.
Vsem moškim španarjem in pogledom se boš izognila, če hodiš na individualno vadbo v fitness s slušalkami v ušesih. Prevejreno deluje. Nekateri hidimo v fitnes delat, ne čvekat in se nastavljat, niti opazovat druge. Zato naj te ne moti. Če ne boš vračala pozornosti, ne bo problema
“Špankarka” sem pa tudi jaz – zakaj – ker poogrevalnem kardiu so vaje z ročnimi utežmi naboljše za ustvarjanje mišic in kurjenje maščob….Edino, poleg plank vaje- za trebušne mišice in celo telo.