Kam v LJ na kosilo?
Zanima me kam v Ljubljani se splača na kosilo v smislu da je hrana dobra? Lahko je tudi pizzerija…
Prijatelji iz tujine se bodo na poti na morje ustavili v Ljubljani, pa bi šli skupaj nekam na kosilo, jaz pa jim ne znam svetovat v katero restavracijo…zadnje čase bolj malo jem po “ošterijah” Torej kam?
pomije, čudno, da so vedno polni in da tam gostuje in je kar nekaj tujcev. Pač ne maramo vsi instant hrane.
Center: Julija. Tudi River je Ok, je pa malo drazji.
Ce se ti da do Vica, ni dalec, je pa super vrt, ob vodi, prijazni in dobra hrana: Pri Noni.
Za BTC in Bezigrad ne vem, v BTC poznam samo DiVino v Kristalni. Dobro, malve drazje.
Bezigrad tudi manj poznam, ce bi se ti dalo zapeljat do Kavala pod Smarno, bos pa prav tako zadovoljna.
Jaz bi glasovala za Nono in Kavala.
Lep vecer in prijetno kosilo!
Če so iz tujine, jih jaz ne bi vodila na obrobje, ne na Vič k Noni (ki je sicer krasna), ne v BTC, ne v Portal (ki jemeni tudi ok – srbska kuhinja), pelji jih v staro Ljubljano, ki je v teh poletnih dneh res krasna. Izbire imaš kar nekaj:
– Julija (pod Trančo) je res prav ok,
– River (ta je ob Ljubljanici, že blizu Aškerčeve oz. Zoisove ceste) – deluje zelo nobel, pa mizice ima direktno ob Ljubljanici, pa ni drag, preveri na spletni strani, jaz bi ti to svetovala na prvem mestu, sem bila že parkrat tam s tujci in so bili vedno zadovoljni
– Vitez je precej dražji, čeprav za kosilo še gre
– tudi picerija Ljubljanski dvor je ok,čisto ob Ljubljanici in dobre pice.