Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kam v LJ na kosilo?

Kam v LJ na kosilo?

Zanima me kam v Ljubljani se splača na kosilo v smislu da je hrana dobra? Lahko je tudi pizzerija…

Prijatelji iz tujine se bodo na poti na morje ustavili v Ljubljani, pa bi šli skupaj nekam na kosilo, jaz pa jim ne znam svetovat v katero restavracijo…zadnje čase bolj malo jem po “ošterijah” 🙁 Torej kam?

jaz ti lažje svetujem, če poveš, ali strogi center ali lahko obrobje?

Center, BTC ali Bežigrad 🙂

hvala!

Portal.

Kje je to?

:buahhhh

:buahhhh[/quote]

A majo tam kaj ceneje?? :-)))

http://www.portal-m.si/

pomije, čudno, da so vedno polni in da tam gostuje in je kar nekaj tujcev. Pač ne maramo vsi instant hrane.

Kamorkoli v center, le gostilno Šestica nasproti Nebotičnika ti resno odsvetujem.

Torej, Sokol na Mestnem trgu, pa Valvazorja, pa vse restavracije ob Ljubljanici, tudi pizzerijo Ljubljanski dvor lahko izbereš, pa restavracijo Strelec na grajskem griču… Karkoli.

Tudi picerija Foclus je v redu, izbira pic je res velika. Meni osebno je zelo simpatična in preprosta ribja restavracija pod tržnico za goste, ki niso preveč zahtevni seveda.

Oh ne, Portal je pa postal takšna industrijska krmilnica…

Meni je pa recimo v centru fajn Šestica, pa Figovec.

Center: Julija. Tudi River je Ok, je pa malo drazji.
Ce se ti da do Vica, ni dalec, je pa super vrt, ob vodi, prijazni in dobra hrana: Pri Noni.
Za BTC in Bezigrad ne vem, v BTC poznam samo DiVino v Kristalni. Dobro, malve drazje.
Bezigrad tudi manj poznam, ce bi se ti dalo zapeljat do Kavala pod Smarno, bos pa prav tako zadovoljna.
Jaz bi glasovala za Nono in Kavala.
Lep vecer in prijetno kosilo!

Krmilnica, da nisi zamešala z Jurmanom, ki je praktično nasproti?

Je pa kar nekaj izbire; tudi odvisno, kaj si želijo. Meni je všeč Julija v centru, tudi Joe Penas (seveda to ni slovenska kuhinja), Trta v Trnovem ali pa Ljubljanski dvor. Gostilna je tudi na Lj. gradu.

Halo Janez,oz.gostisce Halo Janez…

Oh ne, Portal je pa postal takšna industrijska krmilnica…

Meni je pa recimo v centru fajn Šestica, pa Figovec.[/quote]

Obadva sta poden od podna, sploh Šestica.
Sem se zaje*… prvič, pa drugič…. tretjič se ne mislim. Naj si vtaknejo svojo slamo nekam;)

Boljša od bolj znane Šestice je Osmica, če smo glih na tem punktu,

Če so iz tujine, jih jaz ne bi vodila na obrobje, ne na Vič k Noni (ki je sicer krasna), ne v BTC, ne v Portal (ki jemeni tudi ok – srbska kuhinja), pelji jih v staro Ljubljano, ki je v teh poletnih dneh res krasna. Izbire imaš kar nekaj:
– Julija (pod Trančo) je res prav ok,
– River (ta je ob Ljubljanici, že blizu Aškerčeve oz. Zoisove ceste) – deluje zelo nobel, pa mizice ima direktno ob Ljubljanici, pa ni drag, preveri na spletni strani, jaz bi ti to svetovala na prvem mestu, sem bila že parkrat tam s tujci in so bili vedno zadovoljni
– Vitez je precej dražji, čeprav za kosilo še gre
– tudi picerija Ljubljanski dvor je ok,čisto ob Ljubljanici in dobre pice.

Aja, vidiš, sem pozabila na River. Tam lahko plačaš z Lyoness kartico, pa te pride še malo ceneje, hehehe. Je pa res lepo tam 🙂

Tisti ki strežejo in vodijo lokal ne gostujejo.

Tisti ki strežejo in vodijo lokal ne gostujejo.[/quote]

?

Tisti ki strežejo in vodijo lokal ne gostujejo.[/quote]

?[/quote]

Če ti nisi razumela potem tudi drugi niso!

Osebje je v veliki večini tuje. Pa 1+1 = 2

?[/quote]

Če ti nisi razumela potem tudi drugi niso!

Osebje je v veliki večini tuje. Pa 1+1 = 2[/quote]

Če Yo_ ne razume to še ni merilo!!!

Hja, potem pa najbolje, da za vse restavracije najprej preverite, kdo so lastniki in zaposleni. Jaz se s tem ne ukvarjam.

Druga violina v stari Lj. Lokal ima Center Dolfke Boštjančič, strežejo uporabniki tega centra, ampak hrana zelo dobra, domača, cenovno ugodna.

New Report

Close