KAM V SOBOTO
Če bi se kdo rad srečal, se lahko sreča tukaj http://med.over.net/aplikacije/koledar/index.php?op=view&id=53
Vljudno vabljeni na turnir In-line lige, to je hokej na rolerjih.
Mogoče pridem celo jaz 🙂 No ja za kakšno pivo bi si pa že vzel čas, če se še kdo javi, bomo mogoče kakšno rekli.
primož
Primož, našo kletko si izpustil, to pa ni lepo od tebe…bi verjetno pa le šel kdo s teboj na kofi…saj bi mi častili, škoda, pa drugič…pa naj te spremlja zdravje in sreča… še naprej… ti privoščim iz srca…;)), čeprav si pozabil na nas…”krtkobrezveze”…pa-pa
No, no,
da ne bi šel gledat in preverjat nicke, tako ali tako ste vsi na obeh stolčkih, sedaj bom pa jaz kriv, če ne napišem sporočila v vsak forum, ja napisal tudi na mladih, pa se ravno tako ni nihče javil, če pa želite, pa vam hitro napišem, kdo je bil na vseh forumih in ob kateri uri.
Mogoče ste pa vi pozabili name, al pa takrat ko šef reče, da bi prišel na srečanje, si nihče ne upa???
sonček, sonček, bo treba močno premisliti,preden se kaj napiše. če pa se že sortirate po forumih, pa berete tudi druge, je pa treba upoštevati, da časa ravno nimam, da bom šel 100 X na dan pregledat , kaj vse ste napisali in v katerem forumu.
Razočaran Primož
Živjo !
V imenu vseh gmajnarjev se ti lepo zahvaljujem za povabilo .
Danes jih je večina kot vidiš odsotna , pa zato tak odziv….
delo…bolezen ..nekaj lepo vreme…pa jih ni..
Verjamem pa , in ti to dobro veš , da bi se radi srečali s teboj..
Glej samo koliko časa midva pijeva tisto pivo ..
lp, Jana
aja..nice aplikacija :))
Moje besede niso bile mišljene tako na hudo…nenene…taka pa jaz nisem…dragi Primož, si tako zlat človek, da si zadnji kateremu bi jaz hotela nagajati ali nate celo pozabila…ma kje pa, ko sem tu na forumu, sem tudi s teboj.
Poljubček, na lička…pa ne bit več žalosten, prosim!
Oh, Primož, prijatelj dragi, težko mi je, ker ne
morem tja, pa še nekaj časa ne bom mogla ne
tja in ne sem in ne gor in ne dol. Bom kar tukile,
pa tam čez, kjer bom štiri dni morala biti. Ne gre
drugače, mi je pa žal, ker si srečanja s teboj res
želim, a bom do njega in do kavice in …… se pardonjeram, ker imam najbrž dober spomin, tudi tistega koščka tortice …. bela cesta ….. ne mislim kar pustiti. In bom jaz angažirala ljudi, ki so ti blizu in naju bojo enkrat že spravili skupaj …. Do takrat pa, iskrena hvala za povabilo in … hm, no ja, ostalo pride iz oči v učke !!!!
Topel pozdrav in prijeten stisk roke naj te spremlja ob vsakem novem obrazu !!!
Jaz bi že, pa gremo jutri raftat na Krko. Čeprav mi še ni čisto jasno, kako bom tko prehlajen in hripav po hladni vodi bredel.Nam sicer obljubljajo neoprenske obleke, ampak tace in glava vseeno ven štrlijo.
So nas povabili poslovni partnerji, pol pa še futr častijo. A ni to fajn !
Saj tko zaslužijo od nas toliko, da za njih to ne bo tak strošek.