Kam v tablico vstaviti sim kartico?
vseno boljš opcija navabt ruter za te namene..[/quote]
Tudi to je opcija, niti ni slabo, cena je različna, dobiš ga tudi za 35 evropskih dinarjev in za ta denar dobro funkcionira – preverjeno.
Meni to 15 letna mularija štima. Oni obvladajo to ropotijo. Sem se naučil par gumbov stisnit in to je to.
Pri simobilu, če me spomin ne vara, ti staro sim kartico brezplačno zamenjajo z novo mikro. Če imam kakšne podatke shranjene na kartici ti jih prenesejo na novo kartico. Tako so naredili meni. Drugače pa kot je Barca napisala, da uporabiš gsm za prenos wifi. Ne rabiš še ene naročnine, ali pa kot sem dejal že prej, wifi povezava med prenosnim raćunalnikom in tablico. Tako uporabljam jaz, prenosnik ima funkcijo wifi. Se pa poslužujem tablice tudi preko mobilnega telefona, seveda z wifi. Morda ruterja ne rabiš. Če kaj ni prav, naj me nekdo popravi.[/quote]
To, da uporabim svoj gsm za prenos wifi mi ni čisto jasno. Bom prosila nekoga, da mi to praktično pokaže. Bi bila pa verjetno najboljša rešitev zame.[/quote]
glede telefona..kaj pa hitrosti prenosa? verjento ruter dovoljuje večj ehitrosti kt fon. POtem je tu še baterija, razen če nisi zabljubljen v štekdozo, pa kraja signala (ruter se lahk zaklene z glesom, kaj pa telefon)
To, da uporabim svoj gsm za prenos wifi mi ni čisto jasno. Bom prosila nekoga, da mi to praktično pokaže. Bi bila pa verjetno najboljša rešitev zame.[/quote][/quote]
vseno boljš opcija navabt ruter za te namene..[/quote]
Odvisno, koliko casa potrebuje eno in koliko casa drugo … je pa res, da GSM kot dostopna tocka kar posteno trosi baterijo..
Pri simobilu, če me spomin ne vara, ti staro sim kartico brezplačno zamenjajo z novo mikro. Če imam kakšne podatke shranjene na kartici ti jih prenesejo na novo kartico. Tako so naredili meni. Drugače pa kot je Barca napisala, da uporabiš gsm za prenos wifi. Ne rabiš še ene naročnine, ali pa kot sem dejal že prej, wifi povezava med prenosnim raćunalnikom in tablico. Tako uporabljam jaz, prenosnik ima funkcijo wifi. Se pa poslužujem tablice tudi preko mobilnega telefona, seveda z wifi. Morda ruterja ne rabiš. Če kaj ni prav, naj me nekdo popravi.[/quote]
To, da uporabim svoj gsm za prenos wifi mi ni čisto jasno. Bom prosila nekoga, da mi to praktično pokaže. Bi bila pa verjetno najboljša rešitev zame.[/quote]
Vsaka tablica ima USB vhod, rabiš le adapter za mikro USB.
https://www.mimovrste.com/usb-kabli/digitus-adapter-digitus-microusb-usb
Vsaka tablica ima USB vhod, rabiš le adapter za mikro USB.
https://www.mimovrste.com/usb-kabli/digitus-adapter-digitus-microusb-usb%5B/quote%5D
Bom naročila. Hvala
Ne da se m cisto vsega brat, samo za tablco rabis manjso kartico, ce se pravilno spomnim imas zraven tablice tisto z navodili zapecateno z eno kovinsko zadevico in s tisto zadevico gres v eno malo luknico na tablici, da izvleces ven predal za kartico. In ce imas preveliko kartico kontaktiras tvojega mobilnega ponudnika, da ti izstavijo manjso kartico. Tako nekako.
Lahko pa ti obstoječo kartico izrežejo, da ne plačuješ za novo SIM.
Lahko pa ti obstoječo kartico izrežejo, da ne plačuješ za novo SIM.
Forum je zaprt za komentiranje.