Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kam v živalski vrt?

kam v živalski vrt?

lp
med prazniki bi radi obiskali živalski vrt pa se ne moremo odločiti kam naj gremo- v lj, zagreb ali avstrijo?
vsem hvala za kakršnokoli inf.
lep večer še naprej

Moja “tašča” je bila prejšnji petek v živalskem vrtu pri Grazu (30-40km naprej) in je prinesla prospekte, ker je bila čisto navdušena in nam je priporočila izlet. Res zgleda fajn: živali so razporejene po kontinetnih, zraven imajo super stvari za otroke, saj je tudi ljubljanski vreden ogleda, zagrebški pa tudi. Ne vem pa kako je kaj s cenami. No ja, zdaj pa sem ti res “pomagala”. Mislim, da se boste v kateremkoli imeli lepo.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

Mi gremo med prazniki na Dunaj.V tem živalskem vrtu smo bili pred leti, pa je bilo že takrat to nepozabno doživetje, zato smo se soglasno odločili da gremo spet, čeprav sta otroka že kar velika.

Jaz ti priporočam zoo v Lignanu. Super je.

Nam je bil zelo všeč na Dunaju.V Zagrebu še nismo bili.
lp
klementina

Jaz sem tudi za Lignano.

NIsem bila v nobenem avstrijskem, ampak zagrebški je proti ljubljanskem prva liga. Naši dve sta bili zelo navdušeni.

mi smo bili pred kratkim v Minhnu, pa se splača. Je velik, lepo urejen živalski vrt. Živali so urejene po kontinentih, vmes je veliko otroško igrišče, otroci lahko jahajo konje.. luštno.

Za krajše izlete na Dolenjskem je dober tudi http://www.vrtiljak.net/?offerID=340.

Mi smo bili tam in je res uper

New Report

Close