Kam vložiti večjo količino gotovine
Pozdravljeni,
Enkrat sem se že za***** in izgubil kar nekaj denarja (okrog 20k EUR), pa bi bil rad v drugo bolj previden ampak takrat sem bil preveč pohlepen.
Kam vložiti tako na oko 120k EUR? Na bankah je trenutno ogromno denarja tako da ta ni nič vreden (depoziti so praktično zastonj). Jaz ciljam vsaj na donosnost 8%, torej nekje srednje tvegano.
Upam preveč (to z 8% donosnostjo letno) ali je to v teh časih dosegljivo? Seveda ob predpostavki da ne bi sedaj preveč tvegal.
Pozdravljeni,
rad bi vam predstavil BETSHARE!!!
Gre se za Nemško podjetje,v katerem profesionalci športnih stav stavljajo z vašim denarjem.
Podjetje je aktivno že leto in pol. Delajo po sistemu nakupa delnic,ena delnica je vredna 56$.
Tedensko nakazujejo dividende od števila zakupljenih delnic,med 6%-8%. Izplačila dividend,so ob četrtki dopoldan. Na njihovi strani imate tudi tabelo procentualnih obresti za celo lansko leto,na kateri boste videli,da je šlo dosti krat tudi do 20% tedenskih obresti.
Od zaslužka,lahko ponovno dokupiš delnice ali pa si denar prenakažeš na račun.
Vplačila in izplačila so možna samo preko Perfectmoney-a,zato so tudi zneski v $ in ne v €.
Ko se zakupijo delnice,se vam začne odševati 60dni zakupa delnic. Če bi želeli delnice prodati v roku 60 dni,vam zaračunajo 14% provizije,po izteku 60 dni pa jih lahko prodate za isti znesek,za katerega ste jih kupili 56$.
Žal ne morem naložiti prezentacije z skreanšoti,na katerih imam prikazane obresti,nakup delnic in izplačil na Perfectmoney.
Če zadeva koga zanima,pa naj si bo iz firbca me naj kontaktira na mail xxx
in mu rade volje pošljem vso prezentacijo.
Preden se prijavite na BETSHARE se morate prijaviti na Perfectmoney,ker boste za prijavo v BETSHARE morali kopirat in prilepit $ račun iz Perfectmoney-a,da se strani povežeta.
Marsigdo bo vzklikno mrežni marketing ali piramida,samo z piramido se ravno tukaj ne da služiti.
Je res,da dobiš za nove člane nekaj ampak ti znesko so od 2%-5%,skoraj nič.
Je pa celotna stran v nemškem jeziku.
Skratka tukaj imate link XXX ,če pa ima gdo še kaj za vprašat pa naj kr vpraša.
Upam,da nisem preveč dolgotvezil.
LP Uroš
Glede na to, da obljubljate tako visoke donose imam predlog za vas. Dam vam 20.000€ zadovoljen sem z 10% na leto in glede na to da imate na teden 7% donose pričakujem, da mi boste denar vrnili v 14ih dneh z obrestmi, Vam pa še atko ali tako ostane 4% zaslužka? Želim, pa da mi zastavite kakšno nepremičnino ali kaj podobnega, ker sam takšnim bedarijam ne verjamem.
Naj Vas bo sram, če resnično delate na NKBM in takole zavajte ljudi, ki nimajo znanja na področju financ!!! Glede na to, da največji vlagatelji na svetu dosegajo donose manjše na mesec kot Vi v tednu dni predlagam, da pošljete prošnjo in boste tako imeli milijonsko plačo kajne?
Skratka zagotovo še ena priramida v kateri se bo opeklo ogromno ljudi tisti na vrhu oziroma začetniki posla pa bodo lepo zaslužili.
Ste pa zreli za prijavo Vašemu delodajalcu in še kakšnemu pristojnemu organu!!!
Lp
Ni problema,če misliš,da sem zrel za prijavo,potem izvoli.
Glede vložka,ti ne jaz ne gdo drug ne mora dati garancije. Pri nakupo katerih delnic,pa dobiš garancijo? To bi še mene zanimalo. Noben ni reko,da moraš vložiti 20000€. Na PerfectMonej si nakaži 60€ pa sprobaj in se sam prepričaj. Včasih je tisto,kar se sliši prelepo,da bi bilo res,resnično. Kot sem že omenil,pošlji mi mail in ti pošljem dokazila iz mojega računa. LP
Razumem vaše dvome. Ampak si prosim oglejte forum,na katerem poteka razprava o Betsharu že 2 leti. http://x-invest.net/forum/thread-betshare-bis-zu-8-die-woche-platz-2