Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kam z denarjem od kripovalut?

Kam z denarjem od kripovalut?

Pozdravljeni,

pred letom dni sem dobila izplačano dediščino in jo večino po nasvetu prijatelja vložila v kriptokovanec XRP. Prav v ta kovanec sem vložila zato ker sem si ogledala top 10 kriptokovancev in samo ta še ni zrasel od leta 2020.

No, sedaj se je moj vložek končno podvojil. Ker se zavedam, da moram dobiček čimprej potegniti ven, ker se lahko zgodi, da se bo rast sesula, mi prosim svetujte kam naj vložim ta pridobljeni denar. Znesek je šestmesten. Prebivališče imam urejeno. Družine še ne planiram.

Hvala.

Ko se boš zjutraj zbudilo bo minilo.

Investiraj v pijačo in kurbirje. Samo enkrat se živi!

Midva sva kupila par parcel tik ob turističnem kraju, so kmetijsko zemljišče, a že razparcelirano, v roku par let bodo tudi to zazidljive parcele.

Vrednost bo vsaj zdajšnja x 6, po toliko še zdaj prodajajo zazidljive parcele tam, a na malo slabši legi.

Nepremičnine kupi.  V piranu in ljubljani. Pa 10% dobicka obdrzi za “krizo” zase ali za prijatelje 🙂

Dej ne zavajaj, in kdaj bo zamortizirala vrednost nepremičnine?? Eni tudi samo nekaj lapate. Če kupiš nepremičnino recimo za 300k€, si naredil največjo neumnost, saj jo v času svojega življenja ne boš prodal za dvakratnik, trikratnik cene ker je to skoraj nemogoče torej, jo prodaš max za 400k€, kar pomeni 100k€ dobička s tem da vštej še inflacijo, vrednost denarja v času, stroške z vzdrževanjem le-te, davek, na koncu nimaš hmali za burek, z nepremičnino ma čisti profit samo tisti, ki jo pogerba, al pa mu jo nekdo drugi podari, vse ostalo je izguba. No razen če odmislimo finančni del, da jo bo podarila otrokom, no oni bodo pa potem imeli čisti profit, če jo bodo prodali.

Zadnjič si spraševala, kam s 40.000 € na mesec in da imaš urejeno bivanje. Danes sprašuješ o kripto. Kakšna tema bo naslednji vikend? Mislim, nekdo ki ima, definitivno ve, kam bo dal.

New Report

Close