Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kam z malim otrokom v Grcijo?

kam z malim otrokom v Grcijo?

Vase izkusnje? na kateri otok s katero agencijo? Morda ime hotela? Stara je 2 leti. zanima me predvsem zaradi hrane in nastanitve, pa da je blizu dobre plaze… Kaksne so vase izkusnje?

Avantura – Krf – Messongi beach hotel.

No, to tudi mene zanima. Imamo isto staro dečvico in tudi razmišljamo o Grčiji, mogoče otrok Santorin. Se mi zdi, da sta Krf in Kreta predvsem za mladino in zabave željne, manjši otoki so ponavadi bolj umirjeni. Z možem sva pred 19 leti šla z nahrbtnikom in spalkami po skoraj celi grški obali, zdaj bi pa radi malo bolj umirjeno zadevo, hotel -tudi z bazenom, vendar možnost plaže in pa da je tudi kakšna možnost za ogled kakšnih zanimivosti. Ne bi kar napej ždeli v hotelu ob bazenu.

Kakšne izkušnje?

Santorini je zakon. Jaz sem bila sicer pred leti, ravno tako z nahrbtnikom. Je zelo atraktiven s svojo dolgo vulkansko plažo. Ko greš po cesti, vidiš ful luštnih malih hotelov, vse z bazeni. Takoj čez cesto pa ta plaža. V sezoni sicer ne vem, kako se obnese vroč črn pesek pod nogami. Predlagam raje junij ali september. Jaz sem bila tam maja. Blaženost.

Ja, hoteli smo iti takoj po šoli (starejši otroci so vezani na šolo), se pravi 23. junija, pa tudi mož prej ne more vzeti dopusta. Upam, da ne bo še peklenske vročine, ker v juliju in avgustu je res nemogoče. Upam tudi, da ni ravno na Santorinu v sezoni hud naval. Šli bi pa z letalom. Ali je kakšno manjše letališče na samem otoku ali je potrebno priti po vodni poti?

Hvala za info.

Mi smo bili lani na Santoriniju s Kompasom in bilo je odlično. Tamala je imela 1,5 leti in je bilo vse čudovito. Bili smo v hotelu 4* v Kamariju. Priporočamo! Letos imamo še enega 8 mesečnika (lani še v trebuščku) in gremo na Rodos, prav tako s Kompasom, na Faliraki.

Srečno in uživajte.
Yassas

Irens, ali ste šli z letalom in do kod? Naši starejši otroci si zelo želijo iti z letalom, ker še niso bili. Hvala za informacije.

nasantoriniju sem pa bila, se ko sem bila samsk, zelo lep in romanticen otok. Ima svoje letalisce. Kaj pa se kak drug otok????

Kefalonija je prekrasna. Ima tudi svoje letališče in je zelo primerna za družine z malimi otroki. Ima najlepše plaže, če so vam po godu peščene azurne plaže. Poleg Zakintosa, ki je tudi tak sicer manjši, vendar pa poln mladih, željnih zabave.

Santorini je prekrasen otok, ki sva ga z možem, ko sva bila še brez otroka “prelaufala” po dolgem in počez in si obljubila, da se tja še vrneva – a ko bo hči malo večja – namreč na plaži ni sence. Vulkanska plaža je bila julija nepopisno vroča, bos po njej nisi mogel hoditi. Na Kreti smo bili sicer na peščeni plaži, a je bilo v Maliji, kamor pa vam ne svetujem, saj je polna pijane angleške mladine.
Kaj pa Turčija all inclusive? Uživajte, kjerkoli že.

New Report

Close