kam za 200.000?

Ojla!
Drugo leto med 15-im februarjem in 15-im marcem imam v planu,da bi šel nekam na potovanje.
Zdaj pa prosim za kakšne dobre predlo kam bi lohka z 150-200 jurji?
Šel bi pa nekom izven evrope.Najbol me vleče v Azijo(JV ali pa Indonezija) pa J Ameriko.
Zraven pa seveda iščem tudi sopotnika.
Za predloge se že vnaprej zahvaljujem!
lp
boris
Za 200kSIT boš res zlo mal vidu če boš tko daleč lezu! Ne da ni mogoče sam že karta tko daleč te pride 2/3 tvojga zneska najmanj!!! Če si že tko omejen z denarjem pojt nekam kjer je vsaj karta do tja poceni! Ali pa če je potem tam takooooo pocen da lahko preživiš (Gana za en mesec s karto in vizo vred npr.: nekaj čez 200kSIT).
A

Haloooooo ljudje???Tut 200 prešernov je nekaj!Karto kupiš po ultra last minute varianti, seveda če to vse sam organiziraš..pol pa spiš po slabših hotelih ali čem podobnem..vse se da..ni pa glih luksuzno… Ceprav ti jaz priporocam kaki club MED ali MAGIC life (last minute) pa gres za zacetek lepo na all inclusive pocitnice za en tedn v kaki egipt,grcijo,španijo….pa ti se kaj ostane….

Maša,
brez zamere, ampak grčija in španija sta v evropi in ne izven nje, kamor bi rad šel bob…
egipt pa so tudi že predlagali…
pa za en mesec bi rad poba šel, ne za en teden…
preden se spraviš pisat, je mogoče dobro prebrat o čem pišeš…
pa boš vidla, da 200 prešernov niti ni toliko, kot si mislila…
pa ne boš rabla raznoraznih ‘haloooo’-jev
p.s. zanima me tudi kakšna je razlika med ‘ultra last minute’ in ‘last minute’???
Bob,
tud jst se pridružujem mnenju, da če hočeš it v JV Azijo ali J Ameriko, prišparaj še dodatnih 100 jurjev.
Karta do Indonezije te bo prišla okoli 170-200 jurjev tak da si že ves budget porabu.
Isto velja za J Ameriko.
Last minute ponudb za te destinacije ni nevemkoliko niti niso nevemkako ugodne.
Če pa ti uspe prišparat okol 250-300 jurjev, si kamot lahko privoščiš enomesečno indonezijo (npr. bali, lombok, del jave). Glavni strošek je karta, dol je potem vse tako pocen, da se ti splača čimdlje ostat, da se porazdeli strošek karte na več dni.
Za 200 jurjev pa bi verjetno najboljša varianta bla Indija ali Tajska. Do obeh se da pridet za okol 130 jurjev, pa ti ostane pol še v indiji kamot za 1 mesec, na tajskem pa 2-3 tedne. Odvisno seveda od tega, kaj hočeš počet.
Za 150 jurjev se ti tako daleč ne splača hodit – preden se navadiš na časovno razliko in opomoreš od potovanja, že moraš nazaj. Pol greš samo zato, da rečeš da tam si pa že bil…

Samo nekaj:ce bi si ti moj mail bolse prebral bi tut lahko videl da sem napisala : z 200000 minus letalska karta za V –> 1 mesec zivis zelo skromno, zato predlagam za ZACETEK evropo (brezskrbi da vem kje je grcija,spanjia) in potem kasneje enkrat ko nasparas malo vec,da gres izven evrope!Jaz ko grem na 14 dnevno potovanje imam zraven 200 000 sit, ne pa da bi za vse skupaj porabla tolko!Vem pa da obstajajo poceni variante in da se da tut z 200 000 kaj videt!Ni se pa treba razburjat!
Last minute je vcasih ze za kaksen mesec naprej…ultra last minute pa za 2,3 dni naprej….
Lp
glede ultra last minute, pomoje to tko mišleno, da je to taprav last minute. Zadne cajte namreč opažam, da agencije oglašujejo last minute ze kaksen mesec prej, itd. Men se zdi taprav last minute ta, da zveš 1,2 al pa amy 3 dni pred odhodom in da je cena usaj 50% nižja. USe ostalo je pomoje nateg, mislm, marketing