Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kam za prvi maj

kam za prvi maj

Zivjo
Zanima me kam boste šli z vašimi družinami ali kakorkoli za prvomajske praznike.
Midva z možem bi si vzela 4-5 dni zase in šla kam na Hrvaško, pa še ne veva kam.

Sonček

mi gremo v Umag v apartmaje Sol Polynesia, ima Sonček akcijo 7500 sit po osebi za tri dni.

Mi gremo na Pag, v holet Pagus (na žalost samo za vikend, ker boljša polovica ne dobi nič dopusta), ampak bolje to, kot nič.
Lp, Mojca

preko katere agencije greste? v kateri kraj na Pag?
Kakšna pa je cena?

Mi pa gremo v Pulo za cel teden. Imamo prikolico.

IrenaK

Mi gremo pa na Krk kjer imamo prikolico vendar gremo delat. Letos bomo kar pridni in imamo velike načrte: narediti kuhinjo. položiti tlakovce…
skratka za 1.maj bo akcija nato pa cca 3 mesece uživanje ju hu

Gremo preko agencije Sonček.
Gremo v mesto Pag, hotel Pagus (cena za 2 dni – 7.900 sit), en otrok do 12 leta brezplačno, drugi do 12 leta 50 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popust.
Mojca

Smo mislili v Lanterno (med Novigradom in Porečem), pa nam očitno z zdravjem ne bo zneslo :((

Tudi mi gremo na Pag- Pagus od 27.4 – 01.05.
Lep dan

to bi mi ustrezalo
koliko pa je cena za 5 dni?

Mi gremo pa za 4 dni v Rabac… Bomo imeli malo uverture za poletne počitnice!

Piran

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

Mi gremo za 5 dni v Umag – KOMAJ, KOMAJ ČAKAM!!!!

Jasna

Cena za vse tri za pet dni v sobi z balkonom na morsko stran (polpenzion)
je cca 33.000,00 Sit. Ceneje kot doma !!

Mi gremo tut v apartma Sol Polynesia v Umagu – mogoče se kje srečamo 🙂

Lp, Kova

Sem kar malo žalostna……..Vsi nekam greste,mi bomo pa letos za prvomajske praznike kar doma.
Želim vam čim lepše in dogodivščin polne prvomajske praznike.

Lep pozdrav.

:-)) mogoče pa res. Mi gremo od 29.4. do 2.5.

Mi gremo od 27.4. do 2.5.

Kaže, da ga bomo preživeli na obali. Upamo na lepo vreme.

Še še odločamo ali Selce ali pa Poreč!! Če katera kaj ve kako zgledajo selce bi bila zelo vesela!!
Lp

New Report

Close