Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kam za prvomajske

Kam za prvomajske

Kam za prvomajske? Nekam bi šel, mogoče ali verjetno kar z javnimi prevozi. Je veliko lepih destinacij. Ne bi pa rad šel v “gužvo”, zato termin pred 1.5. (sob 26.4. do sre 30.4.). Mislim da to zadostuje, teh par dni oddiha. Zanima me Italija, Hrv., tudi Avstrija. Italija mi je zelo všeč, razmišljal sem celo o Rimu z hitrim vlakom iz Trsta. Gardsko jezero in kolesarjenje.

Kakšen predlog?

Italija je ogromna, izberi destinacijo ki ni najbolj turistična boš poceni in brez gužve užival pravi italjanski dopust.  Čez mejo imaš Padovo z odličnimi SPA hoteli po nizki ceni, blizu Citadela, krasno mestece z obzidjem, Vicenca z božansko hrano in če želiš naprej do Garde.

Očitno imamo podobne ideje 😀😀😀

Pri nas si je mož že dolgo želel it s hitrim vlakom po Italiji, tako da bomo šli med prvomajskimi do Neaplja.

Odgovor na objavo uporabnika
Neprijavljena, 05.04.2025 ob 18:21

Očitno imamo podobne ideje 😀😀😀

Pri nas si je mož že dolgo želel it s hitrim vlakom po Italiji, tako da bomo šli med prvomajskimi do Neaplja.

Najboljše mesto v Italiji! Uživajte, ker tako kot se tam uživa se malokje, predvsem kar se hrane tiče. Pa tudi ljudje so top.

Za mlade Poreč spring break ali pa Zrče 1st may festival 🙂

Normandija in Bretania

D day obale , Calvados, Mont saint Michel,  Saint Malo, obala Bretanije, Brest, in  obala Atlantika

To je naša letošnja spomladsnska ekskurzija.

na Malto

V San Marino in tam okoli.

Aja? Ljudje za jest nimajo, vi bi pa kr nekam za prvomajske hodili pa na dopuste pa ne vem kaj.

Pol slovenije je pod pragom REVŠČINE pizdavammaterina!

2435t6:

Ti imaš malo težave samo s seboj?

Ehh, na Krk. Sam tiste dni do konc meseca moram oddelat.

Cela Italija je super za kakršnekoli dopuste. Mi tudi ponavadi za prvi maj na Gardsko, nikoli se ni dolgčas bilo……

Bernina expres.

Tudi na Gardo za pet dni. Nekaj kolesarjenja, nekaj sprostitve.

Na Malto.

Malta je okej, sem ravno nazaj. Mahen prostor, ogromno za videt, pa čist drugače kot karkoli v Evropi. Ampak avtor bi nekam z vlakom. Je pa tudi letalo javni prevoz, tko da mogoče bi šlo 🙂

Zakaj mora obstajati določen datum, da bi se prilagodili vabam turističnih posrednikov? Gneča, čredni nagon?

Ok, Neapelj. V katerem delu Neaplja bookirati spanje? Razen hrane, in ogledov, kaj še početi tam?  Slišal, bral, da je Neapelj v nekaterih delih nevaren, verjetno tisti siromašnejši del pa tako kot v vsakem večjem mestu.

Rim vs Neapelj?

Tokrat malo po Italiji z avtom. Mimo Benetk do Ravene, San Marina, Siene pa navzgor čez Firence in Bologno.

LovelyPlace, 06.04.2025 ob 11:26

Ok, Neapelj. V katerem delu Neaplja bookirati spanje? Razen hrane, in ogledov, kaj še početi tam?  Slišal, bral, da je Neapelj v nekaterih delih nevaren, verjetno tisti siromašnejši del pa tako kot v vsakem večjem mestu.

Rim vs Neapelj?

Jaz navijam za Neapelj. v rimu je ful guzva, mi smo spali v napoliju blizu zelezniske, tam imas izhodisce za povsod… ne izostavljaj se, da si bogat turist. pa bo vse v redu..😀

V Italiji je 25. aprila praznik in se tudi gredo mostogradnjo do 1. maja. Najbolje pa počakati, da se proizvodni delavci na obveznih kolektivnih odgužvajo in šele potem kam v Italijo, Nemčijo…, najbolje okoli 9. maja.

Lepo, pojdite in se privoščite,uživajte….lepo se imejte.Midva pa na onkološki😢

Za prvi maj se sadi krompir pa cebula pa kolegom se gre pomagat plato vlivat….ne pa italija nah pa jamrat nad cenami hrane in najemninami.

boj 99, 06.04.2025 ob 11:57

Jaz navijam za Neapelj. v rimu je ful guzva, mi smo spali v napoliju blizu zelezniske, tam imas izhodisce za povsod… ne izostavljaj se, da si bogat turist. pa bo vse v redu..😀

Kako pa se imenuje hotel blizu železniške kjer ste prespali?

LovelyPlace, 06.04.2025 ob 13:31

Kako pa se imenuje hotel blizu železniške kjer ste prespali?

Mi smo spali b and b, svetujem ti da gledas prenocisca, ki ne gledajo na glavno cesto, ker napoly je mesto kjer nikoli ni mir… tudi, v doloceni uti zvecer se poberi iz glavnih ulic… dtugace pa morate obvezno iti v spansko cetrt🙂

New Report

Close