Kam za prvomajske
Kam za prvomajske? Nekam bi šel, mogoče ali verjetno kar z javnimi prevozi. Je veliko lepih destinacij. Ne bi pa rad šel v “gužvo”, zato termin pred 1.5. (sob 26.4. do sre 30.4.). Mislim da to zadostuje, teh par dni oddiha. Zanima me Italija, Hrv., tudi Avstrija. Italija mi je zelo všeč, razmišljal sem celo o Rimu z hitrim vlakom iz Trsta. Gardsko jezero in kolesarjenje.
Kakšen predlog?
Neprijavljena, 05.04.2025 ob 18:21
Očitno imamo podobne ideje
Pri nas si je mož že dolgo želel it s hitrim vlakom po Italiji, tako da bomo šli med prvomajskimi do Neaplja.
Najboljše mesto v Italiji! Uživajte, ker tako kot se tam uživa se malokje, predvsem kar se hrane tiče. Pa tudi ljudje so top.
LovelyPlace, 06.04.2025 ob 11:26
Ok, Neapelj. V katerem delu Neaplja bookirati spanje? Razen hrane, in ogledov, kaj še početi tam? Slišal, bral, da je Neapelj v nekaterih delih nevaren, verjetno tisti siromašnejši del pa tako kot v vsakem večjem mestu.
Rim vs Neapelj?
Jaz navijam za Neapelj. v rimu je ful guzva, mi smo spali v napoliju blizu zelezniske, tam imas izhodisce za povsod… ne izostavljaj se, da si bogat turist. pa bo vse v redu..
LovelyPlace, 06.04.2025 ob 13:31
Kako pa se imenuje hotel blizu železniške kjer ste prespali?
Mi smo spali b and b, svetujem ti da gledas prenocisca, ki ne gledajo na glavno cesto, ker napoly je mesto kjer nikoli ni mir… tudi, v doloceni uti zvecer se poberi iz glavnih ulic… dtugace pa morate obvezno iti v spansko cetrt