Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kam za roj. dan

kam za roj. dan

Hojla, svetujte mi, kam naj peljem dragija (v kakšno dobro restavracijo v Lj-ne kitajsko:) za svoj roj. dan. Hvala

mediteran….pri kapitelju

Kaval, mehiška na medvedovi, turška Yildiz Han, bosanska Sofra, španska pod gradom, ribja Svetilnik, itd itd.

Odvisno kakšno hrano imata rada in kakšne so tvoje finančne zmožnosti.

PS: tudi jaz se trenutno ukvarjam s tem, idej imam mnogo samo izbrati ne morem, ker jih je preveč.

Kdaj pa praznuješ?

Hvala MayaM, mal sm preverila za mehiško in mi že diši:). A ti si bila v kateri od teh? Katero najbolj priporočaš?
V četrtek praznujem

Od zgoraj naštetih nisem poskusila le še turške, tako da bo morda naslednji četrtek padla (takrat pa jaz praznujem).

Mehiška na medvedovi je ful ful dobra, pa tudi toliko drugačna ni, da hrane ne bi marala. Imaš na voljo tudi vegeterjanske jedi, pa mesne, pa juhe, pa solate, itd.
Cenovno ni pretirana – midva s fantom plačava ponavadi tam okoli 8 jurjev (+/- jurja) s tem, da popijeva kako margerito (ki je blizu jurja 1) in malo vina (vino imajo kar precej drago – tudi odprto).
(če imaš iti v mehiško, pojdi na medvedovo, joe penas v centru se lahko samo skrije pred njo).
Ambient je ful lušten, samo se ti splača prej rezervirati, včasih ne dobiš mize.

Če ti je ambient pomemben, je tak lušten tudi v Kavalu, kjer je tudi za dobro jesti in tudi ni ful drago.

Maya, mehiška na medvedovi je bla res super- dobra hrana in odlična postrežba! Hvala še enkrat za nasvet

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close