Kam za vikend?
No , fino , saj jaz sem tudi tako .
Ampak kot sem rekla , imam obdobja , ko bolj poslušam oziroma mi bolj leže čisto določena zvrst.
Ampak , če še enkrat premislim , klasika in jazz sta full za takrat , ko se umirim in sem lahko sama s sabo. Zraven pa kaka dišeča svečka , pa mal zastrta svetloba , tako , za živce …. pa grejo misli ….
Nikitka bi zdajle šla najprej odjahat eno urco , pol pod vroč tuš , pol pa z eno grenko , kratko kavico v kot na zofo in muziko gor …..
…. pri nas full sije sonce
No, prov fajn ste se razpisal danes ja :))) Sej ponavad je tko.. k ni mene.. pol je vse u lufti :))) Ker sem res danes.. mel nekaj takih obveznosti, od katerih se lahko komu tud sline cede :))) pa ker zdaj zjutraj in popoldan enkrat peljem na sprehod svojo lubico, nisem mel kaj preveč časa za oglasiti se tukaj, za kar se vam pač iskreno opravičujem :))))
Kam za vikend? Hja… ker mamo enga čudnga patrona.. bo potrebno familijo vključno z taščo odpeljat… na Gorenjsko k eni cerkvici k maši, in ker mi srce ne da, da bi imel ljubico brez blagoslova Vsevišnjega, jo bomo potem mahnili še na Brezje… in to vse samo zato, ker je tašča obljubila, da bo potem častila.. kosilo :)))))
Jani ma res full naporen teden.. zdej še ljubica :))))
Bruskoooo 🙂 skoz prebiranje foruma sem ugotovil 🙂 da znaš tud že slikce limat (jest se tega moram še izučit), pa da iščeš orenk argument za takele lubce gledat… Brusko :):):):) pokaž ženi tole lubco.. obljub ji jo :)))) pa ni hudič, da te ne bi še sama pelala dol :))))
Jani želi Brucu veliko užitkov … pri gledanju ljubic :)))