Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kamagra

Kamagra

Pozdravljeni zanima me kje po ugodnih cenah kupiti original Kamagra gele?

Jaz prodam za 6 € na škatlico. Iz kje si?

😃😃😃😃

zdravo!me zanjima,sem iz mb.

Boš kaj v Lj? Po pošti ne pošiljam …

Folk, pojdite k zdravniku po recept:

1. da vam bo najprej pregledal, ali imate ok srce, da ne boste škripnli med akcijo

2. da kupite v lekarni vsaj npr. Krkino generično viagro, made in Slovenia, 100% zdravstveno neoporečno, s 100% natančno odmerjenimi učinkovinami, 100% original, ki je bil 100% pravilno hranjen in se ni valjal kje po vročini.

Z nekim indijskim, po možnosti še celo ponarejenim ilegalnim sranjem, OGROMNO TVEGATE!

Ne kupujte teh oporečnih izdelkov. Če mislite, da imate težave pojdite do zdravnika za recep.

Jaz vsake toliko vzamem Kamagra šumečo tabletko, ampak samo četrtinko, sicer preveč “seka”. Bolj praktično, od gela – ko enkrat vrečko z glem odpreš, moraš porabiti vse, tabletka pa počaka.

Učinek je opazen dobra dva dni. Ena škatlica me stane 15 Evrov, notri je 7 tabletk. Če preračunam, me dva dni kvalitetnega seksa (in mastrubiranja) stane približno 0,27 Evra :-).

Mi zrihta prijatelj. Sicer ja pa na netu ogromna ponudba…

tisti, ki se navadite seksati z viagro/kamagro/podobnim , zelo kmalu ne boste mogli več seksati brez… revčki impotentni!

rajši zdravo jejte, ne pijte alkohola, ne kadite, pazite na linijo in več športajte!

Živjo! Pozdravljeni, jaz že dolgo kupujem Kamagra žele tukaj: health-delivery24.com/buy-kamagra-oral-jelly-si.html. Z njimi imam zelo dobre izkušnje, zdravila so odlične kakovosti in po zelo ugodnih cenah.

Srečno!

Odgovor na objavo uporabnika
Vidalli, 25.08.2022 ob 12:14

tisti, ki se navadite seksati z viagro/kamagro/podobnim , zelo kmalu ne boste mogli več seksati brez… revčki impotentni!

rajši zdravo jejte, ne pijte alkohola, ne kadite, pazite na linijo in več športajte!

Odličen nasvet. Niti krčne žile ne bodo nadlegovale spanca.

Pisi na

Crnabrada93@gmai.com

New Report

Close