Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis KamaSutra

KamaSutra

zanima me če mogoče kdo od vas ve če se v sloveniji že da kupiti KamaSutra? pred nekaj meseci sem se pozanimala pa so mi odgovorili da je razprodana. jo je kdo od vas mogoče prebral? je vredu ali pa je ni vredno kupiti?
katero izdajo oz. avtorja priporočate?
lep pozdrav

Imam neko hrvaško izdajo z zgodovinskimi ilustracijami. Ta knjiga je bila moja zmagovita najdba v nekem antikvariatu, zato zanjo nisem odštela veliko. Knjiga je zanimiva, se jo vsake toliko prebere, mislim, da je silno primerna za reševanje določenih težav, s katerimi se soočajo predvsem najstniki. Npr. navodila za poljub, navodila, kako zapeljevati, hm, pa tudi, kako uspešno prevarati moža… Daje tudi vtis, da se s takimi “težavami” soočamo vsaj enkrat v svojem življenju vsi. Se pa strinjam z Vitomilom Zupanom, da knjiga za izboljšanje spolne tehnike za tipičnega zahodnjaka ni preveč uporabna. Smo namreč bolj vdani improvizaciji, kakor pa natančnemu sledenju določenih preciznih načrtov. V tem smislu jo ocenjujem kot preveč tehnično za vsakdanjo rabo. Mestoma dolgočasi s svojimi pikolovskimi analizami in napotki. Ne zdi pa se mi slaba ideja, da bi podoben priročnik izdali za zahodnjake – s povsem tehničnimi napotki za spolnost, prirejeno seveda sodobnemu času. Zaradi pomanjkanja takšne literature ostaja Kamasutra še vedno zelo uporabna in tudi aktualna stvar celo v današnjem času.

Dan Radovedna! Ma, najbolje je, da se sprehodiš do prve knjižnjice in se prepričaš na laste oči. Brala sem jo. Preceni pa, ali se jo splača kupiti ali ne, sama. Mislim, da je vredna denarja. Ponatisi so vedno, vsaj takih knjig, se ve.
lp
Angel*

New Report

Close