Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KAMENIK DOKONČNO OPROŠČEN – UMOR TEKAČEVO

KAMENIK DOKONČNO OPROŠČEN – UMOR TEKAČEVO

Dokončno je oproščen umora v Tekačevem. Kamenika so 26 let vlačilo po sodišču, pisali vsi mediji, da je morilec, nihče ga ni želel vzeti v službo, bil je več časa v priporu…. itd…itd…jaz se sprašujem kako mu bo država zdaj vse to povrnila, do kakšne odškodnine je upravičen. Jaz bi sistem iztožil do zadnje kaplje- nesposobneži. Da je lahko preživel se je moral Kamenik ukvarjati z drugim “kriminalom”. Imel je dekle, bil je mlad fant, zdaj je uničen 50 letnik, vsi ga poznajo kot morilca, nikoli se ne bo opral, zaradi ukvarjanja z drogami ne bo dobil nikoli in nikjer službe, nikoli ne bo imel družine, katera ga bo vzela tako ožigosanega. Ljudje, to je eno navadno sranje, kaj iz človeka lako naredi nesposoben sistem- javni tožilci gledajo samo na svoj uspeh, koliko so jih spravili v zapor, ne briga jih človek- itak je sumljiv, itak je baraba. Zapomnite si KAMENIK JE ČLOVEK tako kot jaz in vi

Dej ne bluzi. To da je na slovenskih sodiščih oproščen, še ne pomeni da je nedolžen. Samo da naše nesposobno tožilstvo ni uspelo dokazati krivde. Ne delaj zdaj heroja iz njega.

Odgovor na objavo uporabnika
YeahRight, 18.04.2024 ob 10:39

Dej ne bluzi. To da je na slovenskih sodiščih oproščen, še ne pomeni da je nedolžen. Samo da naše nesposobno tožilstvo ni uspelo dokazati krivde. Ne delaj zdaj heroja iz njega.

kako pa to veš, imaš kakšen dokaz za to. Se zavedaš koliko ljudi je po zaporah na tak način? Zato pa imamo potem ljudi ki dejansko začnejo s kriminalom, ker jim drugega ne preostane, saj so zaznamovani in jih nihče noče vzeti v službo.

Lep primer mafijske države.

Veš kaj bedak, vzemi ga pod svojo streho, pa mu puši kurac dokler ne crkne baraba.

Dolgoletna prijava igra državnih struktur.

en korenjak, 18.04.2024 ob 17:08

kako pa to veš, imaš kakšen dokaz za to. Se zavedaš koliko ljudi je po zaporah na tak način? Zato pa imamo potem ljudi ki dejansko začnejo s kriminalom, ker jim drugega ne preostane, saj so zaznamovani in jih nihče noče vzeti v službo.

Kako pa ti ves, da je nedolžen? Če sploh je !?

Kako se ve da je nedolzn sprasujete in kako se ve da je kriv.

Oni so ga vsega preiskal vse dokaze dobil 26let se trudil ga obsodit. In po vsem tem so ugotovil da je nedolzen.

Torej. Bolj vemo da je nedolzen kot kriv.

Sej so ga preiskali do obisti.to nam ni treba ker so ze oni. Mi mamo zdaj dokaze da je nedolzen.

Ceprav jz ga mam za krivega ker so me mediji tako preprical

Lpo, 18.04.2024 ob 17:56

Kako se ve da je nedolzn sprasujete in kako se ve da je kriv.

Oni so ga vsega preiskal vse dokaze dobil 26let se trudil ga obsodit. In po vsem tem so ugotovil da je nedolzen.

Torej. Bolj vemo da je nedolzen kot kriv.

Sej so ga preiskali do obisti.to nam ni treba ker so ze oni. Mi mamo zdaj dokaze da je nedolzen.

Ceprav jz ga mam za krivega ker so me mediji tako preprical

no bravo. Boli mene racku Kamenik, postavil bi se za vsakega ki ni kriv. Najbolj žalostno je, da zadevo vlečejo lahko 26 let, to se lahko zgodi samo v skorumpirani gnili družbi, kjer lahko tožilstvo in sodstvo dela kar želi. To, da človek visi 26 let v zraku in ne ve kaj bo jutri, vsaki dan 26 let, dajte se postavit v kožo takega človeka, pa boste v 2 letih bolni- ni treba 26 let

Mislim, da mu bodo kmalu postavili kapelico. Saj je praktično svetnik po mnenju avtorja. To da je bil v ne vem koliko državah + doma obsojen zaradi preprodaje drog in orožja  ga avtomatsko naredi svetnika, vsaj v naši mili domovini. Saj se končno zgleduje zgolj po velikih fantih, ki sedijo v državnem zboru.

Možno je marsikaj, 18.04.2024 ob 19:12

Mislim, da mu bodo kmalu postavili kapelico. Saj je praktično svetnik po mnenju avtorja. To da je bil v ne vem koliko državah + doma obsojen zaradi preprodaje drog in orožja  ga avtomatsko naredi svetnika, vsaj v naši mili domovini. Saj se končno zgleduje zgolj po velikih fantih, ki sedijo v državnem zboru.

kot rečeno ne poznam Kamenika osebno, ampak vprašaj se, zakaj je začel s kriminalom- kdo bi ga vzel v službo potem ko je za vse Slovence pobil toliko ljudi- tako so nas futrali 26 let

Najhuje pri vsem je, da vsi od prvega do zadnjega, ki človeku sodijo na sodišču in so delavci pravnega sistema so kriminalci in zločinci le da niso tako zapisani drugje, kot pa za primer tukaj.

Vse skupaj umazana igra, ki jo igrajo nekateri, da se okoriščajo s tujimi življenji na živo in mrtvo.

ima dobre odvetnike. Kot una z rokk, un bo pa sedel naprej. Kio .orda ne bost morilka mane 4 otrok  in očetom. Če ne je šlo sodsvo v franže.

Črtajte Oraznovo v Lj. Da ne bo šw kateri otrok travmatizitan. Ko pride. Kdo ven ali ima nepiravnane. Pazite, s kom spite. Al kaj drzga rečt.

Daj no, ne travmiraj. Njegovim odvetnikom je skozi leta pravdanja uspelo izločiti prav vse fizične dokaze, tako da so ostale zgolj izjave prič. Tudi te se niso skladale z njegovo zgodbo, ampak se je sodišče na koncu odločilo, da ni dovolj dokazov za obsodbo. Seveda jih ni, če so pa vsi bili izločeni. Le od kje mu denar za odvetnike, a? Pa poskusi ti plačevati odvetnika leta in leta …

Bomo videli sedaj, ko so mu našli kilo kokaina, če se bo spet uspel izmazati. Pri nas mu še gre, v tujini so ga pa hitro pospravili za rešetke.

Jaz se pa strinjam z avtorjem. Morilec je isti kot pri Ivanu Krambergerju.

Kar se pa sodnega sistema tiče, vsakič predlagam da naj gre pod jurisdikcijo Bavarske kot pred 1200 leti ali vsaj Avstrije…..

Kaj pa un Hrvat se ga ne upa prijeti, ki so dobili biološke sledi. Je bil vojni veteran Hrvaške in specialec.On jih je poču ne Kamenik pa ga ne upajo prijeti pa vedo kdo je.

Brez bojazni, tip ne pride iz aresta kar je v italiji švercal mamila

Sodni kurnik Butalcev v 25. letih ne najde morilca. Bruh, bruh. Kdo je minister za pravosodje? Šivilja ali kakšen igralski buzerant? Butalci, smrdite!

Kamenik je šel krast za taistega zločinca, kot so šli krast zanj specialci tistima Heglerjeva v Celovec.  Torej za nekoga, ki je dovolj visoko, da je lahko del nedotakljive mreže, ki nas obdaja zadnjih 30 let.

Zato je bilo jasno, da nek bebec ki je delal za “taprave”, nikoli ne bo obtožen.

Jožka Hegler? Ja, ta je prasica!

joj prejoj, 18.04.2024 ob 20:01

Daj no, ne travmiraj. Njegovim odvetnikom je skozi leta pravdanja uspelo izločiti prav vse fizične dokaze, tako da so ostale zgolj izjave prič. Tudi te se niso skladale z njegovo zgodbo, ampak se je sodišče na koncu odločilo, da ni dovolj dokazov za obsodbo. Seveda jih ni, če so pa vsi bili izločeni. Le od kje mu denar za odvetnike, a? Pa poskusi ti plačevati odvetnika leta in leta …

Bomo videli sedaj, ko so mu našli kilo kokaina, če se bo spet uspel izmazati. Pri nas mu še gre, v tujini so ga pa hitro pospravili za rešetke.

Daj nehaj, da te ne bom s kurcem mahnil. Če kdo najbolje služi z drogami pa je to Avstrija. Zaprli ga bi prej v Sloveniji.

YeahRight, 19.08.2024 ob 00:55

Daj nehaj, da te ne bom s kurcem mahnil. Če kdo najbolje služi z drogami pa je to Avstrija. Zaprli ga bi prej v Sloveniji.

Prenehaj moški prasec ali pa te bom prijavila zaradi nadlegovanja. Avstrija je zelo striktna glede tega. V Sloveniji pa prodajajo droge vse od droge kolinske naprej. Spelji se nekam.

Hehe, temu se reče pravica po slovensko 🙂

ENBJ0ND0, 18.04.2024 ob 10:35

Dokončno je oproščen umora v Tekačevem. Kamenika so 26 let vlačilo po sodišču, pisali vsi mediji, da je morilec, nihče ga ni želel vzeti v službo, bil je več časa v priporu…. itd…itd…jaz se sprašujem kako mu bo država zdaj vse to povrnila, do kakšne odškodnine je upravičen. Jaz bi sistem iztožil do zadnje kaplje- nesposobneži. Da je lahko preživel se je moral Kamenik ukvarjati z drugim “kriminalom”. Imel je dekle, bil je mlad fant, zdaj je uničen 50 letnik, vsi ga poznajo kot morilca, nikoli se ne bo opral, zaradi ukvarjanja z drogami ne bo dobil nikoli in nikjer službe, nikoli ne bo imel družine, katera ga bo vzela tako ožigosanega. Ljudje, to je eno navadno sranje, kaj iz človeka lako naredi nesposoben sistem- javni tožilci gledajo samo na svoj uspeh, koliko so jih spravili v zapor, ne briga jih človek- itak je sumljiv, itak je baraba. Zapomnite si KAMENIK JE ČLOVEK tako kot jaz in vi

In morilec je na prostosti.

Isto Ivan Perič.

New Report

Close