Kamere razkrile koliko časa politiki sploh nosijo maske
Imajo zdravilo.
[/quote]
Ne, ni stvar v zdravilu. Je nekaj drugega za tem. So načrtno napihovalo nevarnost, da bi se ljudje po celem svetu prestrašili. Še zdaj mi je je v spominu posnetek fanta na pločniku za katerega so rekli, da je zbolel zaradi Covida. Grozljivo je bilo videti.
Zadnjič sem zasledila en posnetek na katerem je bilo povedano, da je Covid politični virus.
Verjamem, da virus je. Samo se mi zdi, da ni tako, kot nam pravijo. Poglej samo papeža, star je že in bi se moral paziti a nima maske na posnetkih.
Ne, ni stvar v zdravilu. Je nekaj drugega za tem. So načrtno napihovalo nevarnost, da bi se ljudje po celem svetu prestrašili. Še zdaj mi je je v spominu posnetek fanta na pločniku za katerega so rekli, da je zbolel zaradi Covida. Grozljivo je bilo videti.
Zadnjič sem zasledila en posnetek na katerem je bilo povedano, da je Covid politični virus.
Verjamem, da virus je. Samo se mi zdi, da ni tako, kot nam pravijo. Poglej samo papeža, star je že in bi se moral paziti a nima maske na posnetkih.
[/quote]
Da je politični virus, se vidi tudi po tem, da se ga v medijih potencira in z njim psihira ljudi.
Obenem pa vsakega dvomljivca označi za grožnjo in teoretika zarot.
Se še spomnimo lova na čarovnice. 😀
hahaha, tudi ta video so pobrisali, ker ne marajo da ljudje izvedo resnico. Video pokaže politike, kako si masko nadenejo 2 metra pred kamero, dajo masko gor- (pazi zdaj) naredijo 2 metra do govorniškega pulta (pazi- kot da je prišel z masko v TV hišo, kar ni) stopi pred kamero in da masko dol. Torej masko so imeli politiki gor točno 1 sekundo, med tem so v ozadju komentirali, da delajo političen šov, mater jim nabijem. Video kaže kar nekaj znanih politikov kako stopajo pred kamero z masko na obrazu, prej so se pa med seboj družili brez maske. Isto je to naredil naš Kacin, ko je dal masko takoj po govoru dol, tako da ga je kamera še ujela, pa Beovičeva, ko je govorila s kamermanom, pa je mislila, da je še ne snema in je bila brez maske, ko je rekla, no pa dajmo posnet- je dala masko gor, prej pa hahahahahaha, pa koga imajo oni za norca, no lepo prosim!!!
Imajo zdravilo.
[/quote]
in je popolnoma zastonj… imenuje se pa imunski sistem… samo danes večino zdravniki uspejo prepričati, da ta ne deluje in za vsako figo potrebujete zdravilo… gripe, prehlade in ostale viroze, tudi covid, pozdravi le imunski sistem. Zdravila, ki zbijajo temperaturo pa bolj nagajajo kot pomagajo… so le za lajšanje simptomov in podaljšujejo trajanje viroze… Kak starejši zdravnik se tega še zaveda, mlajši so pa…
je napisala knjigo Resnica o farmacevtskih podjetjih. Kdor jo je prebral, mu je vse jasno.
Gre samo za posel.
To je najprefinjenejša marketinška akcija vseh časov. Organizirana s strani farmacevtskih lobijev za ustvarjanje orjaških dobičkov, kot so jih bili navajeni. Ko so pred leti opazili, da le-ti usihajo, so zagnali svoj marketinški stroj, uporabili svoje neznansko bogastvo in moč, pridobili malodane vsako ustanovo,ki bi jim lahko bila na poti.
Kaj počne štiristo kilogramov težka gorila? Vse, kar hoče.
Redki so pravilno ugotovili, za kaj gre in o tem celo javno spregovorili. Kot recimo Marko Potrč, za katerega vemo, da je bil takoj za tem odstranjen.
Kdor govori resnico, potrebuje hitrega konja. Danes odpuščajo, grozijo s tožbami, a včasih bi mu stregli po življenju.
Kmalu bo namen dosežen, s prodajo testov, opreme in cepiv bojo pogoltnili nesramno visoke dobičke, ljudje pa jim bojo celo hvaležni, da so jih “zaščitili”.
Kar naenkrat virusa ne bo več, ker bo izgubil svojo moč, a kdor se je moral z njim spopadati sam, za svoje lastno zdravje in življenje ve, da bo ostal, tak kot je danes in je vedno bil na veke vekov.
vse kar si napisalo je res in še več….ampak ovce ne boš premaknila…beeeeeeeeeeeee
[/quote]
In kako lahko razložiš kar 3200 več mrtvih v Sloveniji med 15.10 in 31.12?
Številka je celo 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} višja, kot pa je bilo uradno število umrlih zaradi Covida.
Ali drugače, število mrtvih je bilo v novembru skoraj 2x večje kot v povprečnem novembru.
In kako lahko razložiš kar 3200 več mrtvih v Sloveniji med 15.10 in 31.12?
Številka je celo 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} višja, kot pa je bilo uradno število umrlih zaradi Covida.
Ali drugače, število mrtvih je bilo v novembru skoraj 2x večje kot v povprečnem novembru.
[/quote]
Razlaga je povsem na dlani.
Telekom Slovenije je 5. oktobra lani vključil oddajnike 5G omrežja. V bolnicah je njihova gostota precejšnja. Njihovo sevanje pa vpliva na prepustnost celične membrane, v celice zlahka prehajajo strupi (iz okolja, hrane) in njihova sposobnost spopadanja z virusi zelo pade. Relativno nenevaren prehladni virus dobi moč ubijalskega.
Ta izredno zahrbtni vpliv sevanja že dolgo poznajo bolniki z rakom, ki so bili zaradi zdravljenja deležni terapevtskega obsevanja.
Razlaga je povsem na dlani.
Telekom Slovenije je 5. oktobra lani vključil oddajnike 5G omrežja. V bolnicah je njihova gostota precejšnja. Njihovo sevanje pa vpliva na prepustnost celične membrane, v celice zlahka prehajajo strupi (iz okolja, hrane) in njihova sposobnost spopadanja z virusi zelo pade. Relativno nenevaren prehladni virus dobi moč ubijalskega.
Ta izredno zahrbtni vpliv sevanja že dolgo poznajo bolniki z rakom, ki so bili zaradi zdravljenja deležni terapevtskega obsevanja.
[/quote]
to kar si napisala je vse res in še več, vlada to dobro ve, ampak nič ne ukrene, zamahnili so z roko, kao teorija zarote, komnetar vlade je bil saj imajo povsod 5G!!! zakaj bi bila SLO izjema. Janša- mene ne brigajo druge države, ti si predsednik SLO države in skrbi za SLO državljane, ne za Madžare, te mi plačujemo in to dobro.
potem ljudje kar zbolevajo,če vorona fejk??!!!
[/quote]
Korona ni fejk!!!
Od kar je človeštvo, so tudi virusi in obolenja, ki jih povzročajo, največkrat prehlad, v redkih primerih pa tudi pljučnico – sedaj so jo poimenovali kovid.
Razlika je samo ta, da so včasih ZELO REDKI primeri postali BOLJ POGOSTI in seveda bolj medijsko izpostavljeni, uporabljeni za scenarij plandemije.