Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine Kamnik, – če kdo išče…

Kamnik, – če kdo išče…

V Kamniku prenavljam staro meščansko vilo s tremi stanovanji, v vsakem nadstropju po eno, pripadajoča klet, večji balkon (v pritličju ga lahko zapremo (zasteklimo). Mirna okolica, stanovanju bo pripadal del vrta in 3-4 parkirna mesta. Hiše NE spreminjam, ampak jo “vračam v prvotno stanje”, z vsemi novimi inštalacijami, protivlomnimi okni in vrati, samostojno etažno ogrevanje…
Vsaj eno nadstropje je naprodaj, zato vabim, če koga mika živeti v Kamniku, naj me kontaktira. Če čutite potrebo po nasprotju od utesnjenosti v bloku in večnega iskanja parkirišča…
Bruto površina etaže je 110 m2, netto prostori (brez balkona) pa okoli 80 m2. Trisobno, klasično, ločen WC in gospodinjska shramba. Visoki prostori (nad 3 m višine), razen v mansardi.
Znotraj manjka le še obdelava parketa in malarija, zunaj je ta hip grozno, ker se ureja okolica, utrjujejo temelji in namešča izolacija. Do junija bo gotovo.
Sem lastnik, vsi papirji so urejeni.

me zanima pa cena?
vas lahko kam pokličem?

kje te lahko kontaktiram? mail, telefon?

ja jaz , lahko dobim telefonsko ali e mail?

Mail ima v naslovu: [email protected]

Zanima me ali so stanovanja že končana in prosim za kakšno sliko. LPM

mene pa zanima ali so stanovanja v etažni lastnini ali se prodaja hiša po deležih? ali imajo stanovanja ločene števce za elektriko, vodo, kakšno je ogrevanje?

Dajte tudi kak datum pogledat… Post je star dve leti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close