Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kamnik-vrtec v Nevljah

Kamnik-vrtec v Nevljah

Moj sinko je danes dobil obvestilo o sprejemu v vrtec in sicer v Nevlje (enota Cepetavček). Ker tega vrtca ne poznam dobro, vem samo kje je in, da nimajo igrišča (?) me zanima, če ima kdo kakšne info ali ima celo svojega otročka tam.

Zanima me namreč kdaj je odprt, koliko vzgojiteljic, kako ste zadovoljni,… Skratka vse, kar bi se dalo izvedeti.

Hči namreč obiskuje enoto Rožle (Novi trg) in gre letos v šolo, tako, da mi je v bistvu vseeno kam gre sin, samo, da bo dobro poskrbljeno zanj!

Hvala!

Zaposleni sta dve vzgojiteljici, dve in pol pomočnici, s poslovnim časom se prilagajajo staršem (zamik zjutraj v popoldne). Moja hči ga obiskuje zadnjo leto in smo bila vsa leta zadovoljni, tukaj je bila od 3. leta naprej. Letos se (o tem nisem točno obveščena) dogaja tudi nekaj na podorčju “igrišča”. Naj bi dobili nekaj v najem … sicer pa so veliko časa preživeli tudi zunaj, poleti pa smo bili v centralni enoti.
In ne skrbi – tudi tukaj bo dobro poskrbljeno za otročka!

Hvala, sem vesela, da je tako. 🙂

veš, če ni igrišča se da preživet … glavne so gospe, ki so tam zaposlene! “Naš” vrtec ima fantastično in vselej sončno igrišče … ki ga otroci kljub mili zimi niso dopoldne nikoli videli :(((smo pa ukrepali)

Da bi se imel dobro v vrtcu, želim tvojemu malemu in tudi tebi … pa čim več zdravja!

m1234, ja to, da ni igrišča mi ni tako hudo, saj živim na podeželju in imajo moji otroci dovolj svežega zraka, tudi, če dopoldan ne gredo ven. Saj smo zunaj tako ali tako vsak dan. Res so, tako kot praviš, najvažnejše gospe, ki so tam zaposlene.

Hvala za lepe želje in veliko sreče in zdravja tudi tebi in tvojim!

Igrišče se že dela, je župnija dala en travnik zraven v najem- mislim, da celo brezplačno. Ravno danes so začeli delati ograjo. Sicer je pa te otroke res zelo veliko videti zunaj, ker je okoli veliko zelenih površin. Vzgojiteljice so pa na uč tudi prijazne videti.

Toncka

Po lastnih izkušnjah ti lahko povem, da je ta vrtec fantastičen.

meni je bil okej, igrišča res ni, je pa zadaj polje, veliko trave in mir in nikjer nevarnosti, veliko hodijo po tej travi, norijo, uzivajo, meni je bil okej, ker je tak mali vaski vrtec.

Zelo porazen sprejem otrok zjutraj!!!
Res so očitno bolj pomembne gospe tam kot otroci!

New Report

Close