Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kamp jadranka izola

kamp jadranka izola

ali kdo kampira v omenjenem kampu oz. ga kdo pozna, kakšna je plaža, sanitarije in ostalo

katastrofa od kampa.
mislim da so imelilani neko inšpekcijo glede sanitarij in smeti

Zakaj se ne zapelješ na en izlet do tja? Tako sigurno ne boš imela pokvarjen dopust, če ti ne bo všeč.

Mislim da je prav o tem kampu že pisalo tu na med.over.netu.
Če te ne moti grda plaža, obupni sanitariji in ostala infrastruktura, cestni hrup in umazanija, potem je to pravšnji kamp!

Enkrat se peljite na izlet in si zadevo temeljito oglejte. Vam bodo zgornji komentarji takoj jasni. Da ne bom preveč pametna, v tem kempu še nisem bila, mi je pa dovolj, kar se vidi s ceste. Ta kemp namreč na eni strani omejujejo in ima razgled na doke izolske ladjedelnice, na drugi strani pa glavna cesta Koper Izola. Plaže (vsaj na prvi pogled) ni, oz. so stopničke direkt v vodo, 100 metrov stran pa zarjavele ladje v dokih. Bljak.

Res je kar pravijo predhodnice, najnižjega ranga.Pa saj smo o tem že govorili. Kot bi šli na cesto spat,saj je še dosti kampov na Obali. Tale je pa pod kritiko.lp

res je že lokacija katastrofa, praktično na križišču. je pa od naših kampov vsaj meni zelo lepo urejen adria v ankaranu, sam tam je pa morje bolj tako (trava…), tako da ..

SAJ SE STRINJAM Z VAM….GLEDE NA TO DA GREM DOSTIKRAT MIMO….JA PA ZANIMIVO DEJSTVO, DA JE POLETI KAR POLN 🙂

ups….se opravičujem za CL

Sem iz tega konca in lahko potrdim, da je kamp res katastrofalen. Tam je precej ljudi, ki živijo v kampu kar čez celo leto – pač ciganski način življenja. Meni se zdi obupen in ga nikakor ne priporočam.

Če želiš dokaj lep kamp z v redu sanitarijami, je en kamp pri Belvederju – nad Izolo. Res je, da plaža ni blizu, ampak je veliko sence, prostora in sanitarije so nove.

Lani smo se vozili od kampa do kampa, ker smo tako kot vi želeli nekam postavit prikolico.
V Izoli je katastrofa, moja prijateljica je sicer imela prikolico v tem kampu, ampak je rekla, da če nimaš čolna je brezveze, ker je plaža neurejena in nedostopna.
Belveder- strm dostop do malo bolj oddaljene plaže pri Simonovem zalivu ima pa tudi bazen, ki je poleti nabito poln- pa tudi cena je visoka v primerjavi s ponudbo
Ankaran- so letos zamenjali lastnika tko da imajo neke nove fore glede cene, je pa res, da je še najbolj urejen kamp kar smo ga videli na naši obali
Lucija-Portorož- zelo zaseden čakalna lista za pavšal
Debeli rtič- prikolica na prikolici, ker so razširili področja s hišami in prikoličarje zrinili na en kup

Na Hrvaškem smo se zanimali v Plavi laguni, kjer je tudi zelo zanimivo in urejeno, pa še cena je bila sprejemljiva, ampak se za sosede ne upamo odločit, ker imam kar nekaj podatkov o vlomih v prikolico (čeprav se to lahko zgodi tudi v Sloveniji), pa še zaradi odprtih mej se bojimo, da bi vikende preživeli večinoma v koloni na cesti…

Tudi jaz lahko potrdim, da je kamp katastrofa. Nisem še kampirala v njem ker sem izolanka:)

Kam res ni bogve kaj ampak če je prava družba se tudi tukaj da preživet! Osebno em v kampu preživel 20 dni z prijatelji in smo se res imeli odlično! Letos spet gremo v Kamp Jadranka ker je bilo nepozabno čeprav ni nevem kak lepo urejeno zabavat se da na polno!

Lp

MB-MeTrOpOlA

Katastrofa od kempa.. sploh se ne splača o njem razglabljat, če že hočete biti v Izoli vam priporočam Belvedere!

kok je pa cena tega kampa na osebo?

Med prvomajskimi prazniki sva si z možem ogledala ta kamp. Četudi bi bilo zastonj, ne bi šla. Z eno besedo – ciganija. Sploh na enem delu je prava katastrofa, da o plaži ne zgubljam besed.

zanimivo je to da je kljub vsemu kamp v sezoni nabito polen…

Kamp je čisto uredu!
Če je družba USE se potrpi. ;D

Če komu ne paše naj ne gre tja! Meni osebno je najbolj všeč, da imam od prikolice do morja 5 korakov!

Tako izrazito drugačen da je že kar ljubek.

Primeren za vikend, ko se ti ne da peljati daleč, pa si vseeno kot na morju

Lejte ljudeki ta kamp je super in lep in urejen pa še prenovili so ga zdej tko da nehte se pritoževat dive aja pa če vam takrat ni bil ušeč vam mora bit zdej

Jaz sem bila tam leta 2006. Meni je bilo čisto ok. Pa drugace ne maram kampov. Ampak ni blo druge takrat. Če je družba ok je čisto vse ok.

No playground for kids, no hot water in the morning, no toilet paper, a lot of noise (just beside the main road from Izola to Koper), no tap beer in the bar. Beware the owner. I was unlucky to meet him when leaving. He interviewed me like a was a criminal because I checked out an hour after their official checkout time. Reason: extra EUR 3.70 for electricity.

Ni reeees kako pljuvate po tem campu par let že hodimo tja in nas popolnoma nič ne moti. Wc so urejeni, tako da ne obsojate po nedolznem

New Report

Close