kamp Ježevci Krk
Kamp nič posebnega – ko sva bila z možem tam, je bil atotalna gneča in je bla kar kriza za wc-je. Je bila pa ena dobra stvar, čisto blizu je bilo mesto Krk, kjer se je kar precej dogajalo, tako da si imel na dosegu roke vse odgajanje. Neposredna plaža nama ni bila všeč, ker je bila brez sence, tako da sva hodilavsak dan nazaj do recepcije in še naprej, kjer je bil tak borov gozdiček in potem zelo blizu morje, tako da si ležal v senci med borovci in se šel cmarit na sonce, ko ti je pasalo. Sam kamp pa je bil bolj srednja žalost no, tako da če imate še kaj drugega v paci, rajši premislite o čem drugem.
Mi imamo v tem kampu prikolico že 10 let. Kamp je nabasan tako kot povsod drugje v glavni sezoni. Vsako leto je bolj urejen. Mi smo zelo zadovoljni. Zraven je mesto, kjer dobiš vse. Veliko sprehajalnih poti. Nikoli v teh letih nisem imela občutka, da nas Hrvatje ne marajo.
Voda čista, vedno malo pihlja, da ni vroče. Juhu, komaj čakam praznike, da gremo spet na Krk.
Se pridružujem mp;
mi imamo tam prikolico več kot 10 let, zadnja leta kamp počasi urejajo, ene parcele imajo vodo, pred našo prikolico ob popoldnevih non stop piha, tako da so otroci v senci v enih lahkih dolgih rokavih.
Velika prednost je bližina centra mesta, kar pomeni, da avtomobila praktično ne potrebuješ.
Po mojih izkušnjah je osebje zelo prijazno.