Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kamp Kovačine CRES – že bil kdo?

kamp Kovačine CRES – že bil kdo?

Saj naslov že pove kaj me zanima. Je že bil kdo tam?
Kakšen je kamp, je dovolj sence, je blizu mesta Cres, se da do tja peš, kakšna je plaža???

Vsake info bom vesela!

Hvala, Pika

Živijo! Kamp je v redu, Wc zelo čisti, posebej tuš, wc in kopalna kad za dojenčke in otroke!Smeti odvažajo vsak dan, zato ni smradu, glede sence je pa odvisno, ali boste v delu, kjer so stalne prikolice ali v novejšem delu, kjer je za prehodne goste! Plaža je tudi v redu, zvečer pa smo mi vsak dan šli peš do Cresa, čeprav ni tako blizu (ene 2 km ziher!!)

Nam je kar žel, da v moji službi letos nimamo več tam prikolice (so se z lastniki kampa, ki so Italjani, nekaj vsekali, ker širijo tisti del kampa, kjer so mobilne hišice in bi morali naše prikolice premakniti!
Lep dopust,

l

Je že lenč vse lepo opisala.
No, letos so imeli (pred kratkim)kategorizacijo kampov, zato so še malo bolj porihtali…nasuli kamenčke na plaže, posadili grmičke…
trgovina je, dvakrat tedensko je pri svetilniku “fešta” – pečejo ribice, lokalni špilajo, senca je tudi, do mesta vozi sicer tudi vlakec, ampak sprehod tudi paše.
Če te še kaj zanima, kar vprašaj.

Najlepša je prav potka do mesta. Ves čas ob morju, vonjave borovcev in čudovit pogled na creški zaliv!

Hvala za vse odgovore.
Samo to mi še ni jasno, LENČ je napisala da je glede sence odvisno kje si v kampu – mi bomo prišli s šotorom, torej verjetno je to del za prehodne goste. A tam ni sence? Šli bomo pa v juliju, upam, da takrat še ni takšne gužve kot avgusta.
Mi bomo z leto starim otrokom, torej si ne morem privoščiti sončnega prostora. Ponavadi vedno kje zbrskama senco, letos bo to še bolj pomembno.
Torej je sprehod do mesta možen, to se mi zdi super, da zvečer naložimo voziček in gasa do mesta.

Oh, se že veselim, zdaj se bomo odločali med tem kampom in Novaljo na Pagu.

Kakšna pa je tu plaža?

Hvala, Pika

Brez skrbi, sence je dovolj. Veliko oljk in borovcev. Mesto Cres je krasno, zelo razgibano, morje sega skoraj v sam center mesta.

Ojla! Mi smo malo prej klicali v omejen kamp in so nam rekli,da so parcele v senci že vse zasedene, edino prostora je še v novejšem delu kampa,ki pa nima skoraj nič sence. Tako,da mi iščemo drugo destinacijo.

Lp,Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Ah, daj no, garantiram, da je placa dost.
Mi imamo v tem kampu stacionar, smo celo poletje tam in ti lahko povem, da je prostora zmeraj dovolj. Mogoče tistih prvih 14 dni v avgustu res precej italijani zasedejo, drugače pa sploh ni problema.

Ne vem no, mi smo prej klicali in hoteli rezervirati parcelo (v začetku avgusta) in so nam rekli,da je že vse “zasedeno” (rezervirano). Na blef ne mislimo hodit,ker imamo 16 mesecev staro hčerko in bi rada,da bi bilo vsaj malo sence.

Če pa poznaš mogoče koga, ki tam oddaja prikolico in ima prost termin od 30.7- 12.8 se priporočam!

LP,Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

tisti, ki jih poznam in so stacionarji ne oddajajo, ker so po večini kar skos tam. Če mi bo pa kaj kapnilo, ti pa javim.

A vi bi šli s šotorom, al s prikolico?

Mi bi šli najraje z šotorom, ma bi radi vsaj malo senčke za hčerkico staro 16 mesecev. Če pa slučajno kdo oddaja bi šli pa lahko tudi v prikolico.

LP,Kristi*

p.s. Tremin pa od 30.7- 12.8 05

Ena Barbara,

vem da je že stara tema, ampak Ena Barbara, če slučajno bereš, ali še hodite v Kovačine?
Mi tudi iščemo svoj košček zemlje v tem kampu in je baje spet vse zasedeno. če poznaš koga ki oddaja prikolico dol, se mi prosim javi!
hvala, lp!

New Report

Close