Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kamp LANTERNA-Poreč

Kamp LANTERNA-Poreč

Pozdravljene!

Je že kdo bil v tem kampu? Je res senca, kot piše pri njihovem opisu kampa? Mi bi šli konec meseca za en teden kampirati z šotorom v omenjeni kamp in me zanimajo kakšne konkretne izkušnje. Kot sem videla na slikah je plaža kar primerna za otroke.

hvala za vsako informacijo

lp,Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Senca? Kakor kje… Na sredini je res, na obrobju so bolj kot ne mladi borovci.

Tudi plaža je primerna za otroke samo na delu kjer so pavšalisti in rezervacije parcel. Del kampa kjer se prosto kampira pa je na pečini in do skalnate obale je cel kup stopnic.

Živi in pusti živeti

V ta kamp smo hodili še v YU in takrat je bil za tiste čase fenomenalen.

Sedaj je le povprečni kamp.

Kot so že drugi napisali je lep zalivček, luštne plaže, tudi za otroke zelo primerno…

Problem je le, da ima zelo veliko “naseljenih turistov” = področja kampa posejana s šotori, ki so v najem. Potem pa pride 30 Nizozemcev, ki se med seboj poznajo, otroci zganjajo norčije in kažin po WCjih in se ne brigajo za druge goste. Seveda jih je preveč, da bi jih uprava kampa umirila….

Drugače je za stestirat..

Hvala za informacije.
Kam naj potem gremo, da je plaža primerna za otročke in da je kaj sence v kampu?
Lahko je tudi kakšen manjši kamp.

Hvala in lep dan!!!

Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Kaj pa Stella Maris v Umagu?

Poglejte v kamp Sirena v Novem gardu. Kamp je zelo urejen in mislim, da v tem terminu ne bo težav s senco. Plaža sicer ni prav najbolj primerna za malčke, je pa zraven kampa hotelska plaža nasuta s prodom in več kot primerna za otroke.

Živi in pusti živeti

Hm, kam to mi hodimo:)))? Smo pavšalisti v Lanterni in meni se zdi, da je dosti sence. Tisti del kampa, ki je posejan s šotori, je itak na začetku kampa in konec junija sploh ni potrebe (saj ni še gneče), da bi si šotor oz prikolico postavil tako daleč od morja. Je pa v delu ob morju vedno manj pavšalcev, tako da se da tudi tam komot postaviti šotor oz prikolico.
Drgač se mi zdi pa fajn za otroke, plaže so pač tako tako, zdaj je ena povsem prenovljena s takimi luštnimi kamenčki.WC in kopalnice so zelo čisti in dosti jih je tudi prenovljenih in zelo modernih. Za kakšno urco se da skočit tudi na otroški bazen (če seveda želiš). No, v glavnem, nam je všeč in jaz bi ti priporočala, sploh ker greste konec junija, ko se da res še dobit super place.
LP

Živjo,
kako je pa ponoči,je mir? Hvala,lp

Morda kdo ve , kdaj odpirajo bazene v kampu Lanterna, ze maja ali kasneje?

New Report

Close